Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי בגלל כל הקומבינות,

והרי הם לא יכולים להגיע למצב שכל הרכבים במכון יוצאים מושלמים,

אז תכלס את דופקים את האזרח הפשוט שלא שולח את האוטו עם המוסכניק או מאכער,

כשתבינו שזה שאתם מגיעים לבד זה סיבה לדפוק אותכם,

כלכלית משתלם לשלוח עם המוסכניק, אם המוסכניק לוקח 200 ש"ח, ואם אתה נוסע לבד, אתה שורף מינימום שעה + דמי מספר/מנורה/מגבאו כל מה שהם החליטו לדפוק לך,

והגעת לאותו מחיר בסוף, רק שעם המוסכניק זה בלי לחץ ובלי כאב לב.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צודק, ועדין,

אחד המכונים היותר מוכרים כאבא של הקומבינטורים זה מכון עד הלום באשדוד,

הוא עבר סגירה כמה פעמים עקב...... ובכל זאת פותח את שעריו כל פעם מחדש,

תכלס הם חיבים להגיע לאחוז פסילות ואם באותו יום היה הרבה קומבינות את הם יפילו את האנשים האוטבים,

היה כאן באחד השירשורים משיהו שסיפר שהגיע לטסט וראה רכב מחובר בבדיקת זיהום אויר ואמרו לו סע ועל ההוא שמחובר מילאו את הפרטים שלו, זה לא היה בחור שבא בקומבינה,

בסוף רוב המכונים עובדים עם מאכערים וכד', והם חיבים להגיע לאחוז פסילות אז האנשים הטובים סובלים.

• מעניין 1
פורסם

ברכבים מטופלים בזמן וכמו שצריך בד"כ אין בעיות בטסטים. 

מקפיד תמיד לעשות הכנה לטסט במוסך הקבוע שבו אני מטפל ואין בעיות ... 

לוקח לבד את שני הרכבים ומגיע בד"כ על הפתיחה בשמונה בבוקר לפני העבודה. 

מתייחס לזה בעיקר כעוד מטלה שיש לבצע. 

.

פורסם (נערך)

^^אתה חוזר על הטענה שיש חובה לאחוז פסילות. מהיכן אתה שואב/יודע את זה?

בכל אופן, זה שיש קומבינות וכל מיני מאכרים - אני מאמין שזה קיים וגם שמעתי לא פעם על דרכים ל"הסתדר". 

זה עדיין שונה מכך שמכשילים את מי שלא צריך להכשיל. הבעיה היא שמעבירים את מי שלא צריך...

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם
לפני 1 דקה, מיץ פטל כתב:

אתה חוזר על הטענה שיש חובה לאחוז פסילות. מהיכן אתה שואב/יודע את זה?

הגיון בריא,

תנסה לחשוב ע"ז שמשרד התחבורה מקבל בסוף חודש דו"ח על מכון טסטים מסוים שהעביר כמות רכבים וכולם היו תקינים,

האם אתה כפקיד במשרד התחבורה לא היתה פותח זוג עינים ענק, איך זה יכול להיות,

כל בנאדם שעושה קומבינה יודע שמציאותית יש אחוז שלא עובר טסטים, ואם הוא מעביר גרוטאות, הוא חייב לחפות את זה על אנשים אחרים.

• אחראי פורום
פורסם
לפני 17 דקות, WE988244 כתב:

הגיון בריא

לא תופס בפורום.

או שתבוא עם הוכחות, או שאל תכתוב השערות די בעייתיות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני כשעה, WE988244 כתב:

צודק, ועדין,

אחד המכונים היותר מוכרים כאבא של הקומבינטורים זה מכון עד הלום באשדוד,

הוא עבר סגירה כמה פעמים עקב...... ובכל זאת פותח את שעריו כל פעם מחדש,

תכלס הם חיבים להגיע לאחוז פסילות ואם באותו יום היה הרבה קומבינות את הם יפילו את האנשים האוטבים,

היה כאן באחד השירשורים משיהו שסיפר שהגיע לטסט וראה רכב מחובר בבדיקת זיהום אויר ואמרו לו סע ועל ההוא שמחובר מילאו את הפרטים שלו, זה לא היה בחור שבא בקומבינה,

בסוף רוב המכונים עובדים עם מאכערים וכד', והם חיבים להגיע לאחוז פסילות אז האנשים הטובים סובלים.

כנ''ל סאלי בנתניה - נסגר ונפתח, מלא מאכערים במקום.

בעבר יצא לי להגיע לשם, אבל תמיד עמוס לא משנה מתי הגעת.

החבר'ה שם רעבים...

פורסם

אנשים כתבו פה מספיק פעמים שאפילו הקילומטראז׳ שמזינים בטסט לא נבדק ואין בעיה להזין מספר יותר נמוך משנה שעברה.

אז לחשוב שיש פקיד שבודק אחוזי פסילה מכון מכון זה קצת מופרך.

פורסם

הרעיון שיש טסט הוא מצויין. הוא מכריח אותך לבדוק את הרכב. מה שמעצבן זה ההמתנה הארוכה . מי שלא עשה טסט ביום שישי לא יודע כמה זה קשה. במיוחד במקום שאין חניות.

פורסם

כמו כל בירוקרטיה זה לא כיף אבל גם לא נורא, בטח לא גרוע כמו טיפול שיניים כפי שמישהו כתב כאן.

הרכב שלי הוא סוזוקי שנת 2010.

המוסך הקבוע נמצא 400 מטר ממכון הטסטים, בדר"כ לוקח את הרכב לטיפול השנתי וישר אחרי זה נוסע (לבד) למכון טסטים. מגיע למוסך לקראת 8 בבוקר ולרוב ב10 - 10 וחצי האוטו כבר אחרי טיפול וטסט.

רק פעם אחת נפלתי בטסט על נורת חניה שרופה, עלה לי כ50 ש"ח ואקסטרה 20 דקות במכון טסטים.

פעם אחרת הטסטר העיר שהצמיגים כבר יבשים יחסית אבל לא פסל על זה, סה"כ הם יחסית הוגנים שם.

פורסם

אני מביא בחשבון תיקונים קטנים - מגבים, כיוון פנסים, כיוון פרונט, הוצאות של 100-300 ש"ח. הפעם האחת שהיה תיקון יותר משמעותי היתה גומיית ציריה קרועה, טוב שעלו עליה לפני שנגרם נזק נוסף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתור אדם בוגר, שלא אמור לפחד מדברים כאלה, זה לא יאומן שפעם בשנה רועדות לי ה*יצים.

בטוח שידפקו אותי במשהו שאין לי שום יכולת/ידע להתווכח לגביו

בטוח שמה שזה לא יהיה זה גם יהיה יקר מאוד

אני רואה את כל ה"חברים" של בעלי המכון נדחפים/עוקפים בתור (כמובן בהנחית בעלי המכון), ההרגשה היא מאוד אלימה מסביב, ואני באמת מרגיש חוסר בטחון. אמיתי.

הרכב שלי תקין ומטופל בזמן, ואף פעם לא הוכשלתי בטסט על שטות, ועדיין.

מה גם שתמיד חוק מרפי צץ: בפעם האחרונה שהגעתי לעשות טסט היו עשרות אנשים לפני, כל המסלולים עמוסים, בקושי זזים. איך שסיימתי את תורי ויצאתי מהמכון- אפילו מכונית אחת לא היתה. אפילו לא טוסטוס! 😑

• תוכן חדש...