Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשר לעשות רק בדיקה במכון טסטים כדי לדעת אם אני נכשל או לא?

הכוונה בלי לשלם את האגרה של ה1000 שקל רק בדיקה עצמה . 

פורסם
לפני 33 דקות, gannicus כתב:

האם אפשר לעשות רק בדיקה במכון טסטים כדי לדעת אם אני נכשל או לא?

הכוונה בלי לשלם את האגרה של ה1000 שקל רק בדיקה עצמה . 

אני לא יודע אם התשובה טובה אבל היא תתן כיוון לך או למי שיעזור לך בהתאם לתשובה

ה1000 שקלים שאתה מדבר עליהם הם אגרה למדינה ולא למכון הרישוי אין קשר בין האגרה הזו לבין המבחן עצמו האגרה אין נקרא לזה היא סוג של אישור המאשר לך לנסוע על כבישי ישראל עם רכבך
אמה מה חובה לעשות גם מבחן רישוי עמ להכשיר את האגרה ועלותו ללא קשר לאגרה היא 97 שקלים למכון הרישוי אין קשר בין התשלומים אחד מבוצע מול מרכז הסליקה הממשלתי והתשלום השני משולם לאבי בניו מכוני רישוי 

עכשיו השאלה האם אתה רוצה לבדוק את הרכב האם הוא עובר באופן כללי ואז זה רק עניין של 100 שח בכל מקרה אין יתרון לדעתי בלבדוק ללא אגרה
או השאלה האם בכלל כדאי לחדש את רשיון הרכב מן הצד השני ניתן להקפיא רשיון רכב

פורסם
לפני 5 שעות, Camaro 92 כתב:

אין אפשרות כזאת, כדי לעשות בדיקה במכון טסטים חייב שיהיה אגרת רישוי משולמת.

יש לי אוטו ישן ממש מתפרק אני מתלבט אם בכלל ללכת לטסט , כי אני דיי בטוח שאני לא אעבור אז לא בא לי סתם לשלם 1000 שקל. 

אני יכול מקסימום לשים את האוטו בצד  עד שיהיה לי כסף לתקן ? 

פורסם

אתה יכול להקפיא רישיונות, אבל אז אסור לך להזיז אותו. כאשר תחליט מה אתה רוצה לעשות בו תוכל להפשיר את הרישיון, לעבור טסט ולחזור להשתמש בו, או לבטל את הרישיון באופן סופי ולהעביר את הרכב לגריטה. שים לב שאם אין לך טסט בתוקף אסור לך לנסוע ברכב, כך שתצטרך לבצע מהלך של קבלת אישור תנועה זמני ל-48 שעות ובפרק זמן זה לתקן את הרכב ולבצע טסט, או לגרור אותו למוסך ולמכון הרישוי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, NTZSV כתב:

אתה יכול להיכנס למוסך רגיל הוא יעשה לך בדיקה והכנה לטסט.

ברור, תמיד אפשר(ואף רצוי) אבל שום בדיקה בעולם של מוסך רגיל לא תבטיח לך בוודאות שתעבור חלק את הטסט(במיוחד שמדובר ברכב ישן) ושלא ימצאו לך אח״כ במכון ליקויים נוספים שבמוסך לא ראו/הבחינו.

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם (נערך)

נסה להגיע לבעל מכון טסטים ולהסביר לו את העניין. יכול להיות שהוא יסכים להריץ אותך על המסלול גם ללא אגרה (אבל כמובן בתשלום של 96 שח של הבדיקה עצמה)

סביר להניח שאם לא יהיו כמעט רכבים בתור. הסיכוי שהוא יסכים לזה, יגדל. 

ויש גם שירות של בעלי מוסך של העברת טסטים שהם בודקים את הרכב ואם מבחינתם הרכב עובר. הם יעבירו לך אותו (שווה למכון טסטים לא להתפס לקטנות על מישהו שמביא לו כמה מכוניות כל יום)

עריכה אחרונה על ידי om2

.

• תוכן חדש...