Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

אשתי נוסעת כ-120 ק"מ ביום, לעבודה ובחזרה.

היא נסעה על פיג'ו 301 2015 ואכלנו ממנו מרורים. החזקנו בו 3 שנים, ובכל שנה היה תיקון תקלה של מעל 4000 ש"ח.

היא עשתה תאונה, והרכב הלך.

אז אנחנו מחפשים רכב בתקציב נמוך- עד 25 אלף ש"ח, שצריך לנסוע נסיעות ארוכות, בעיקר בכבישים בין-עירוניים.

לא מחפשים הרפתקאות וריגושים בנסיעה. רוצים רכב אמין, סולידי ובטוח יחסית.

אשמח לשמוע אם למישהו יש כיוון עבורנו, ולענות לשאלות נוספות במידה ותהיינה.

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי OhadE
פורסם (נערך)

בתקציב הזה אין כ"כ רכבים בטיחותיים, לפחות לא בטיחות אקטיבית. 

נסה למצוא יפנית קצת ישנה (סוויפט, מאזדה 3 וכו') 2010/2011.

עריכה אחרונה על ידי topop
פורסם
לפני שעתיים, OhadE כתב:

תודה למגיבים

מה דעתכם על מאזדה 2?

בגדול הרכב מומלץ פה, לא יודע לגבי השנתונים שנכנסים בתקציב.

פורסם (נערך)
בתאריך 28.9.2023 בשעה 21:35, OhadE כתב:

החזקנו בו 3 שנים, ובכל שנה היה תיקון תקלה של מעל 4000 ש"ח.

היא עשתה תאונה, והרכב הלך.

אם היה ביטוח מקיף והנזק היחיד בתאונה זה הרכב אז זכית.

כשהקליאו שלנו האכילה אותנו חצץ ומרורים רק ייחלתי לתסריט בו הביטוח ייתן לנו את ערכה.

אפילו פינטזתי על הונאת ביטוח.

בסוף נמכר ב 8.5 כשהמחירון 33-33 לסוחר שהגיע עם גרר...

לגבי המלצה ךרכב אני מציע לשקול, אם אפשר, להגדיל את התקציב. גם באמצעות הלוואה.

הרתיעה מהלוואות, בודאי בריבית הנוכחית, מוצדקת. אבל לעיתים זה המהלך הנכון (עשיתי זאת בעצמי לאחרונה).

הגדלת תקציב ל 50-80 אלף תאפשר לרכוש רכב בטיחותי יותר, איכותי יותר ואמין יותר. ובעיקר עם אופק שימוש ארוך יותר.

זה לא תמיד נכון אבל בד"כ מי שנוסע 120 ק"מ כל יום לעבודה לא עושה זאת לעבודה עם שכר נמוך. אז שווה לשקול העניין.

אני לא אגיד שאי אפשר ב 25000 למצוא רכב שיעמוד במשימה. אבל זה דורש מזל.

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם (נערך)
בתאריך 29.9.2023 בשעה 00:59, פאביה כתב:

סוזוקי sx4 

אני גם בעלים של סוזוקי SX4 סדאן, ואני לא הייתי ממליץ בכלל לנסיעות ארוכות יחסית (בחישוב גס היא נוסעת קצת פחות מכ-30,000 ק"מ לשנה).

אמין - צ'ק. סולידי - צ'ק. "בטוח יחסית" - צ'ק.

גב שבור - צ'ק!

אולי אני קצת מגזים, אבל אני נוסע עם הסוזוקי כ-7,000 ק"מ בשנה, אבל גם פעם בירח כחול כשאני עושה נסיעה ארוכה (נניח מעל 150 ק"מ ביום אחד) אני כבר מתחיל לחשוב על החלפה.

מדגיש הבעיה היחידה שיש לי עם הרכב היא הנוחות והרעש (כבר ב-100 קמ"ש זה לא נעים, וב-130+ קמ"ש צריך אטמי אוזניים). מכל שאר הבחינות זה רכב נהדר (הגם שמראה הרכב הוא לא נאה בלשון המעטה, אבל זה לא רלוונטי). מאיץ טוב, התנהגות טובה, ראות מדהימה, תנוחת ישיבה גבוהה, תא מטען גדול.

עריכה אחרונה על ידי LaCoco
פורסם

בק"מ כזה הייתי מחפש דיזל ומפאת בעיית התקציב מכוון למשהו עד 200,000KM.

אולי תיפול על מציאה כמו קיה סיד / פורטה דיזל. 

למצוא בנזין טוב ב25 אלף זאת משימה קשה. זה תקציב בגדול לקנות צרות של אחרים. כל הרכבים האלו שגילם מעל עשור יצרכו בשיוט במקרה הטוב 1-12/13 קמ"ל והוצאות הדלק שלך יהיו גבוהות ובנוסף הדיזל חי טוב יותר לבלאי בק"מ גבוה.

פורסם

אתה חייב להבין משהו שהרבה ממי ששואל פה לא מבין/לא רוצה להבין. 

בתקציבים כאלה, במיוחד כשנוסעים הרבה, הכי חשוב זה המצב המכני של הרכב, ואם אתה קשוב ומטפל בו כמו שצריך בעצמך. 

אתה יכול לקנות טויוטה "לא רואה מוסך" קורולה, שלא טיפלו בה כמו שצריך, והיא תמרר לך את החיים. 

ומצד שני אתה יכול לקנות את אותו רכב שיש לך עכשיו רק מטופל, והכול יהיה בסדר איתו. 

כול ההמלצות שקיבלת פה הם טובות במידה שווה. פשוט אתה תצטרך המון מזל לא משנה איזה רכב. 

• תוכן חדש...