Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

15 שח בחודש.

שזה מחיר אפסי ביחס למה שאני מקבל, לטעמי...

וזה מחיר זול לדעתי לחברה שנותנת שירות ברמה מקצועית, עם זמינות ממש מעולה.

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם
לפני 8 שעות, Michazzz כתב:

נו...
אז במקסימום טיפסנו מ 0.1% לכמה? לרבע אחוז 
ואם תייחס את זה למגזר של 1,200,000 איש, זה נתח הרבה יותר קטן
בטח לא נתח ששוה לקרא לו תופעה ולשייך את זה למגזר הנ"ל 

זה לא באמת משנה ואכן לא המקום לדון בזה
אבל לא נעים לשמוע שמייצרים "תופעות" בגלל קבוצה כ"כ קטנה
(כמו שלא תרצה לשמוע שיהודים גנבים בגלל מיידוף עוקץ המאה ושקלי ועוד)
לא כל מה שקבוצה מסוימת עושה ויש להם כובעים וחליפות, נהפך לתופעה בציבור החרדי. 

וחמור מזה, אם תסתכל על אותה קבוצה קטנה ואלימה ותייחס את זה לציבור כולו לעולם לא תוכל להגיע לפתרון הבעיה

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תכלס כמו שלמדנו בשמונה חודשים האחרונים, הרוב קובע. תעשו מה שאתם מבינים, תחרימו מה שאתם רוצים ותחוקקו חוקים שמתאימים לכם. תשלמו יותר על כשרות - לבריאות. אני סיימתי עם הפוסט הזה כי זה כבר חורג מתחומי העניין שלי. יום טוב

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
בתאריך 28.6.2023 בשעה 13:00, WE988244 כתב:

סט כללים הוא דבר מקובל בכל מוסד אקדמאי מכל סוג שהוא,

כמו"כ סט כללים הוא דבר מקובל בכל מקום עבודה שהוא,

לדוג' מעסיק שהדרישה שלו היא מהעובד לא לגעת בטלפון לכל אורך שעות היום אלא רק לשיחות טלפון קצרות, האם זכותו של המעסיק בקבלה לעבודה היא לגיטימית לומר לעובד את הטלפון תשאיר בנקודה X ותבצע הפנית שיחות לשלוחה שלך, או שתחזיק טלפון טיפש ללא אינטרנט, ללא עמידה בדרישה הנ"ל אני לא מעונין להעסיק עובד כזה,

ההנחה הבסיסית היא שברגע שלקוח/ תלמיד מעונין להגיע אלי זכותי להציב רשימת דרישות בתנאי שאינם נוגדות את החוק ועל פי זה אני יתנהל,

ובמענה לשאלה של Buki,

ההנחת היסוד בחברה מתוקנת כשאנו נותנים עונש לבנאדם ע"כ שביצע מעשה שלא יעשה יש בה שני חלקים,

האחד הוא זה שביצעת דבר שלא יעשה שקבוע לו עונש מוגדר בחוק אז זה לבד מספיק שתחטוף,

השני הוא זה שבאם לא נעניש את הבנאדם מחר כולם יעשו את אוו מעשה אשר לא יעשה,

ולכן גם אם אותו תלמיד יבטיח שלא יעשה שימוש ברשיון זה יגרום מצב שלא תהיה שום הרתעה לתמי נוסף להוציא רישיון תחת הרתעה ואז איבדנו את כל סט הכללים שקבע אותו מוסד.

ובמענה ל לב טוב אז יש לך באמת לב טוב, ואתה רואה את טובת התמיד לנגד עינך, אך מי שלא יציב בחיים וניתן להוציא ממנו דברים בכוח, הוא אדם ללא עמוד שדרה, ובאותו רמה מחר החבר שלו ינצל אותו, או שהשכן שלו ינצל אותו, ובחיי הנישואין הוא בכלל יהיה אומלל, שלח אותו לקורס שילמד לעמוד על שלו,

אני לא מצליח להבין איך אדם בגיר עם דעה ועם רצונות הופך את עצמו לנשלט מרצון.

אלא אן יש לו בעיה, אז בבקשה שילך לטפל בה.

ואין לי שום כוונה לסנגר בצורה כזו או אחרת על מוסד לימודים כזה או אחר, אלא אך ורק מהבנה שכללים זה דבר מחייב בכל תחום בחיים.

אתה טועה לחלוטין בדוגמה שנתת. המעסיק יכול להגדיר סט כללים כאלה הנוגעים לזמן עבודתו של העובד באותו מקום בלבד. הוא לא יכול להכתיב לו שום דבר ביחס לחייו הפרטיים.

פורסם
לפני 5 שעות, Michazzz כתב:

תכלס כמו שלמדנו בשמונה חודשים האחרונים, הרוב קובע. תעשו מה שאתם מבינים, תחרימו מה שאתם רוצים ותחוקקו חוקים שמתאימים לכם. תשלמו יותר על כשרות - לבריאות. אני סיימתי עם הפוסט הזה כי זה כבר חורג מתחומי העניין שלי. יום טוב

לא משנה מה יקרה תדע שאנחנו עם אחד ואנחנו אוהבים אחד את השני בפרט כחברי פורום.😍🥰

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 30.7.2023 בשעה 13:09, Michazzz כתב:

עכשיו יש פרות אדומות בישראל, מי צריך רשיון נהיגה?

N12 - כך מוזרמים מיסים לטיפוח פרה אודמה והקמת בית מקדש שלישי (mako.co.il)

לפחות יהיה וואגיו..

בתאריך 31.7.2023 בשעה 13:46, cohen motor 377 כתב:

לא חוסמים כאלו דברים.

אני עם פלאפון כשר ואני מקבל שיחות נכנסות לאימות של כל דבר,

דואר, בנק, איזור אישי בגוב, נט פרי, מרפאות, ושלל חברות מרובות, וגם של גוגל, לאימות המייל.

אנחנו לא חנוקים בכלל.

זה מזכיר לנשכחות, כאשר עבדתי במשרד ממשלתי כלשהוא, העלנו לאתר האינטרנט של המשרד, טופס כלשהוא.

רק מה, האתר היה חסום באינטרנט רימון

הייתי צריך להמתין מספר דקות בטלפון עם מערכת ניתוב שיחות וגם להתקשר מספר פעמים. כי זה דרש כל מיני פרטים שאין לי, מספר מנוי או משהו בסגנון.

עד שהצלחתי לדוג את הנציג הטלפוני ולהתחיל תהליך מול המנהל שאחראי על נושא הכתובות המורשות לכניסת צרכני קצה.

בתאריך 31.7.2023 בשעה 14:08, המגיב כתב:

גם זה כבר כמעט מפסיק, אני עצמי נוכחתי לראות אדם ששכח את הסיסמא של חשבון המייל שלו ומתוך שלל האפשרויות שהיו לו כדי לאפס את סיסמתו לא הייתה אפילו לא אפשרות אחת לאפס דרך הטלפון(!), כלומר, חב' גוגל העולמית מפסיקה להתחשב בבעלי טלפונים ללא SMS ודומיהם.

חבר'ה, לאט לאט הדברים האלה נגמרים, הכל מתחיל לעבוד בצורה מקוונת ולהחזיק פלאפון כשר בלבד זה נהיה 'גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה'. 

זה נכון שאפשר להסתדר כרגע בלי.

אבל זה נהיה קשה מיום ליום ומרגע לרגע.

החותם בכאב.

האמת, הכי מצחיק שהיתה ממשלה שביטלה את השימוש בפקסים ולאחריה הגיעה ממשלה חדשה שמחייבת את המשרד הממשלתיים להחזיק פקס.

שדרך אגב, זו השיטה הכי מטומטמת לשלוח מסמכים, הן מבחינת היעילות והן מבחינת איכות המסמכים שמתקבלים.

הייתי צריך לעבוד קשה בשביל להוציא משהו נורמלי מהמסמכים שהחרדים/ערבים היו שולחים לי..

אם זה היה בכלל מגיע למשרד.

ולא נשכח מנושא אבטחת המידע שהפקס די גרוע בו.

בתאריך 1.8.2023 בשעה 22:02, Michazzz כתב:

ודרך אגב כתבת 15 שח זה כלום? קו עם אינטרנט חופשי ושיחות חופשי עולה לי  20 שח לחודש ב 019.

חבילות סלולר זולות במחיר קבוע לכל החיים עם 019 מובייל (019mobile.co.il)

ובתוך ה20 שקל, אתה מקבל סינון אתרים חינם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...