Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסיבוב בדיקה לא הרגשתי בכשל. לאחר סוף שבוע נסעתי ברכב והמזגן לא עבד . שמתי לב שעובד כמה ד במידה שהרכב קר ואז אחרי 5 ד יוצא חום . ושחם בחוץ אז ישר יוצא חום והמזגן לא עובד . הסוכנות שלחה אותי לבדיקה אצל מוסך. שם התברר שרדיאטור של הרכב שבור וצריך להחליפו חזרתי לסוכנות וביקשתי את כספי בחזרה ושאני לא מעוניין  ברכב הסוכן טען שבצעו חיוב ורכב זה לא מוצר שאפשר להחזיר כי היה ברשותי כמה ימים.

המקרה קרה לפני כחודש ועדיין אני לא רואה במערכת הממשלתית שהרכב רשום על השמי.

ניתן לעשות משהו בעניין?

פורסם

לעצם השאלה אינני יודע.

אבל כשעשיתי טריידאין עם אלבר, אתה נותן להם יפוי כח להעברת בעלות, לוקח להם זמן להעביר בפועל (אבל חודש זה מוגזם).

פורסם

בן כמה הרכב?

הוא עבר בדיקה במכון? מטעמך?

חתמת על טופס שבדקת את הרכב לשביעות רצונך?

הוגדרה אחריות כלשהי לתקלות בתנאי הרכישה?

פורסם

תודה רבה על ההתייחסות 

שלילי לא עבר בדיקה מטעמי רק נסיעת מבחן 

לא חתמתי על טופס כזה לא הוגדרה אחריות מסוימת 

רכב 2008

אני בודק באתר ממשלתי ולא רואה שהרכב רשום על שמי ואם לא רשום עדיין יש אפשרות להחזיר אותו ולקבל את הכסף בחזרה ? מה החוק אומר בעניין?

פורסם

לא חתמת על שום טופס קניה?

זיכרון דברים?

כלום?

אין העברת בעלות בלי חתימה שלך.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

למיטב ידעתי נושא העברת הבעלות לא רלוונטי. בקנית רכב חדש ניתן לבטל עסקה בתנאים מסויימים, אחד מהם שהוא שעדיין לא בוצעה העברת בעלות. אבל זה לא רלוונטי לרכב משומש.

מוזר שלא חתמת על כלום, אלבר אמורים להיות חברה מסודרת ולכסת״ח את עצמם.

בן כמה הרכב? אם רדיאטור שבור זה בלאי סביר, להערכתי אין הרבה מה לעשות, זה סיכון שלקוחים כשקונים רכב משומש. אם הוא שבור כתוצאה מתאונה או פגם, אולי תוכל להכנס איתם למשא ומתן לפיצוי מסויים.

מעבר לזה, תוכל לתבוע, אבל לא בטוח שתזכה. ביצעת בדיקה בעצמך ובחרת לרכוש את הרכב. תקלות ברכב משומש הן דבר צפוי ולפי תאורך הרכב היה תקין כשבדקת אותו. כדי לזכות תצטרך להוכיח מצד אחד שהנזק היה שם קודם ומצד שני שלא יכולת לדעת, כשאתה זה שבחר לא ללכת למכון בדיקה.

אז תתחיל בלברר עם המוסך מה דעתם על התקלה ומה גרם לה, ותראה איך ממשיכים משם.

• תוכן חדש...