Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

החלפתי היום שמן מנוע (כמו כל שנה) והפעם גם החלפתי נוזל קירור לרדיאטור. ברוך השם.

ועוד שאלה, הא צריך להחליף פלגים כם אם הרכב מניע בקלות? זה תלוי גם בשנים שהרכב על הכביש (בן כמה הוא)?

עריכה אחרונה על ידי ozir
פורסם

לא הייתי נוגע בצמתים ( פלגים) עוד הרבה זמן ( האמת, גם לא בנוזל קרור בקילומטראז' כזה, אבל כבר החלפת)

נוזל בלמים תחליף ב 30 אלף קילומטרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פלגים לא מושפעים מזמן, אלא מקילומטרז'. תבדוק בספר הרכב מתי צריך להחליף - סביר שמתישהו באזור 50-100 אלף קילומטר.

שמן הגה לא דורש החלפה.

נוזל קירור כן מתיישן עם השנים, כך שזה בסדר שהחלפת - למרות שבשנתון שלך ב-i10 אמור להיות נוזל קירור שטוב ל-10 שנים אם אני לא טועה, אז קצת הקדמת.

נוזל בלמים צריך להחליף כל שנתיים-שלוש (מופיע לך בספר הרכב; תלוי אם זה DOT-3 או DOT-4).

פורסם

נוזל קירור ברכבים יחסית חדשים הוא לפחות ל5 שנים או 100,000 ק"מ , בהנחה שזה נוזל קירור מקורי!!!! 

אגב נוזל קירור מקורי לרוב הוא מאוד מאוד איכותי וממליץ באופן אישי להשתמש רק בו (  לרכבים חדשים) . 

נוזל בלמים הוא הידרוסקופי וסופח לחות , לרוב מחליפיםמכל שנתיים , שלוש ובעזרת מכשיר פשוט וזול אפשר לבדוק כמה לחות יש בנוזל בלמים . 

פחאגים ברוב הרכבים החדשים הם עשויים מאירידיום מה שנותן לפחות 80,000 ק"מ בשקט ברוב המקרים . 

כמו כן ניתן לבדוק את הפלאג ע"י בחינה חיצונית ובדיקת מרווח של האלקטרודה . 

מניסיון , רכב עם עד 30,000 ק"מ אין מה לגעת בדרך כלל. 

אתה יכול גם לבדוק בספר רכב כל כמה זמן צריך לעשות החלפה של פלאגים . 

הדבר היחיד שאני ממליץ זה להחליף שמן מנוע לפני הזמן , במדינה שלנו הרכבים עוברים הרבה שעות מנוע בפקקים ומעט ק"מ , לכן את השמן רצוי להחליף תמיד לפני הזמן . 

פורסם
לפני 23 שעות, AlexShilaiev כתב:

נוזל קירור ברכבים יחסית חדשים הוא לפחות ל5 שנים או 100,000 ק"מ , בהנחה שזה נוזל קירור מקורי!!!! 

אגב נוזל קירור מקורי לרוב הוא מאוד מאוד איכותי וממליץ באופן אישי להשתמש רק בו (  לרכבים חדשים) . 

נוזל בלמים הוא הידרוסקופי וסופח לחות , לרוב מחליפיםמכל שנתיים , שלוש ובעזרת מכשיר פשוט וזול אפשר לבדוק כמה לחות יש בנוזל בלמים . 

פחאגים ברוב הרכבים החדשים הם עשויים מאירידיום מה שנותן לפחות 80,000 ק"מ בשקט ברוב המקרים . 

כמו כן ניתן לבדוק את הפלאג ע"י בחינה חיצונית ובדיקת מרווח של האלקטרודה . 

מניסיון , רכב עם עד 30,000 ק"מ אין מה לגעת בדרך כלל. 

אתה יכול גם לבדוק בספר רכב כל כמה זמן צריך לעשות החלפה של פלאגים . 

הדבר היחיד שאני ממליץ זה להחליף שמן מנוע לפני הזמן , במדינה שלנו הרכבים עוברים הרבה שעות מנוע בפקקים ומעט ק"מ , לכן את השמן רצוי להחליף תמיד לפני הזמן . 

כן אני מחליף כל שנה. בלי קשר לקילומטראז.

עניתם לי תשובות שונות ומגוונות לגבי שמן הבלמים ולגבי שמן ההגה. שם טען פה מישהו אחד שאין שמן הגה.

פורסם
לפני 9 דקות, ozir כתב:

עניתם לי תשובות שונות ומגוונות לגבי שמן הבלמים ולגבי שמן ההגה. שם טען פה מישהו אחד שאין שמן הגה.

ברור שלא קיים. תבדוק בספר הרכב שברשותך אם כתוב או מוזכר החלפת נוזל (שמן) הגה כוח הידראולי.

שמן בלמים נקרא בשפה מקצועית נוזל בלמים.

שמן הגה כוח נקרא נוזל הידראולי או נוזל להגה כוח.

איזה כייף לי :)

פורסם

פלאגים אין מה לגעת כי אין להם בלאי של זמן רק קילומטרים (אפילו אם כתוב שנים בספר רכב תתעלם)

שמן מנוע ללא קשר לנסועה פעם בשנה כי הוא מתחמצן ומאבד מתכונותיו.

שמן הגה לשמחתך אין לך.

נוזל בלמים כל שנתיים ניקוז מלא ולא השאיבת חרטא שעושים מהכוסית.

• תוכן חדש...