Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי מאחורי אוטובוס תחבורה ציבורית שפולט עשן מגעיל ומסריח כמו משוגע, וראיתי את המדבקה. צילמתי את המספר רכב והתקשרי אליהם. 

זה בערך היה תמליל השיחה :

אני: שלום, ראיתי אוטובוס פולט עשן ויש את המדבקה עם המספר הזה , אז אני מתקשר לדווח עליו. 

שתיקה. 

אני: הלו? 

נציגה: לא הבנתי, האוטובוס לא הגיע לתחנה ? 

אני שמתחיל להתעצבן: לא, אין קשר. יש מדבקה על האוטובוס שהמידה והוא פולט עשן, להתקשר למספר הזה, אז אני מתקשר אליו. 

נציגה: איזה חברת אוטובוס זאת הייתה ? 

אני: לא שמתי לב , או מטרופולין או מטרודן, אחד מהם. אבל צילמתי את המספר של הרכב.

נציגה: אוקיי, אז אני אביא לך את המספר שירות לקוחות של מטרופולין ושל מטרודן ותתקש...

אני קוטע אותה: תודה רבה, שיהיה לך יום טוב. 

כאילו מה הקטע? מישהו מחייב את החברות הללו לשים סטיקרים על האוטובוסים? כי ניכר שהיא לא ידעה מה אני רוצה מהחיים שלה, וזה בכלל לא מעניין אותם. 

• אהבתי 2
  • מצחיק 7
  • מבאס 4
  • מעניין 2
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 33 דקות, davemustaine87 כתב:

כאילו מה הקטע? מישהו מחייב את החברות הללו לשים סטיקרים על האוטובוסים?

בדיוק ככה!

עד היום אני לא יכול לשכוח את המדבקות באוטובוסים הישנים באגד: אחראי לטיפול בתלונות הציבור לענין פליטת עשן שחור מאוטובוס זה, סעדיה סלים, שד' ההגנה ...

אף פעם לא ניסיתי להתקשר למספר ההוא, כי משום מה היה לי ברור שאין כזה מספר ואין כזה בן אדם.

• אהבתי 1
  • מצחיק 5
פורסם

פעם היתה תמורה בעד השוחד, היינו נוסעים במרצדסים מדוגמים וברמת תחזוקה גרמנית.

עם כניסת הזבל הסיני, כל אוטובוס נראה כאילו יצא כרגע משדה הקרב ישירות לכביש, אנחנו מדינה שהולכת ומוחקת את עצמה.

פורסם
לפני 26 דקות, chezik כתב:

בדיוק ככה!

עד היום אני לא יכול לשכוח את המדבקות באוטובוסים הישנים באגד: אחראי לטיפול בתלונות הציבור לענין פליטת עשן שחור מאוטובוס זה, סעדיה סלים, שד' ההגנה ...

אף פעם לא ניסיתי להתקשר למספר ההוא, כי משום מה היה לי ברור שאין כזה מספר ואין כזה בן אדם.

לפי האתר של אגד דווקא כן יש

https://www.egged.co.il/האנשים-שלנו-מאמר-14544-השריף-של-הבטיחות-ואיכות-הסביבה-באגד.aspx

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
פורסם

ה-OC500 של מרצדס וה-B12B של וולוו (למעט אלו שהיו מצויידים בתיבת ה-I-Shift הרובוטית הזוועתית) היו נפלאים בסוף שנות התשעים/אלפיים מוקדמות, אבל טענת ה"תחזוקה הגרמנית", לא נראה לי שממש תופסת כאן. למיטב ידיעתי הגיעו לארץ השילדות בלבד והמרכבים יוצרו והושתלו בארץ הקויידש, כך שקירקושים/סדקים וסימני הזנחה היו ניכרים גם בהם. אבל הם נסעו ונסעו ונסעו.

פורסם
לפני כשעה, davemustaine87 כתב:

היום נסעתי מאחורי אוטובוס תחבורה ציבורית שפולט עשן מגעיל ומסריח כמו משוגע, וראיתי את המדבקה. צילמתי את המספר רכב והתקשרי אליהם. 

זה בערך היה תמליל השיחה :

אני: שלום, ראיתי אוטובוס פולט עשן ויש את המדבקה עם המספר הזה , אז אני מתקשר לדווח עליו. 

שתיקה. 

אני: הלו? 

נציגה: לא הבנתי, האוטובוס לא הגיע לתחנה ? 

אני שמתחיל להתעצבן: לא, אין קשר. יש מדבקה על האוטובוס שהמידה והוא פולט עשן, להתקשר למספר הזה, אז אני מתקשר אליו. 

נציגה: איזה חברת אוטובוס זאת הייתה ? 

אני: לא שמתי לב , או מטרופולין או מטרודן, אחד מהם. אבל צילמתי את המספר של הרכב.

נציגה: אוקיי, אז אני אביא לך את המספר שירות לקוחות של מטרופולין ושל מטרודן ותתקש...

אני קוטע אותה: תודה רבה, שיהיה לך יום טוב. 

כאילו מה הקטע? מישהו מחייב את החברות הללו לשים סטיקרים על האוטובוסים? כי ניכר שהיא לא ידעה מה אני רוצה מהחיים שלה, וזה בכלל לא מעניין אותם. 

כאילו מה ציפית שיגידו לך,

סליחה מתנצלים שהאוטובוס קם הבוקר על צד שמאל,

נגיד לו מחר שיתנהג יפה,

או סוג של בסדר נטפל, וברגע שהוא יוריד את השפורפרת יגיד לעצמו עוד איזה נודניק שחושב שדואג לסביבה,

אם הקו היה של משרד ממשלתי שאמור לטפל בזה סבבה,

אבל שהחברות יעשו משהו, דמיונות.

• אהבתי 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)

רגע, ול"איך אני נוהג" התקשרתם?

אתה נהדר, ממש מושלם. אשרי רבך שלימדך נהיגה ואשרי הטסטר שהעביר אותך.

אבל אולי תוכל לעבור לנתיב הימני בבקשה?

עריכה אחרונה על ידי נקודה טובה
  • אהבתי 3
פורסם

דווקא לאיך אני נוהג לא צלצלתי,

אך לנהג אוטובוס שנסע פעם כמו מטורף צלצלתי למשטרה,

תוך כ4 או 5 דקות הוא פתאום נהיה ילד טוב,

לא יודע אם זה קשור אבל זה מה היה.

• מעניין 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

@ALÞћÃ אני מדבר על ה- 303 האגדי, מאז הכל התדרדר, אני 'מבלה' הרבה על הכביש והאוטובוסים היום נראים שבורים וחבוטים, חבר שנוהג הרבה שנים על אוטובוסים מציין את הסינים לחיוב בדבר אחד והוא מנוע חזק (בד"כ של וולוו או קמינס) כל השאר לא שווה כלום, היגוי מעורפל, חוסר יציבות, דלתות שנתקעות, הרגשה של איכות ירודה.

https://www.egged.co.il/היו-זמנים-מאמר-6734-סוף-עידן-המרצדס-303-באגד.aspx

פורסם
לפני 41 דקות, GILYAI כתב:

@ALÞћÃ אני מדבר על ה- 303 האגדי, מאז הכל התדרדר, אני 'מבלה' הרבה על הכביש והאוטובוסים היום נראים שבורים וחבוטים, חבר שנוהג הרבה שנים על אוטובוסים מציין את הסינים לחיוב בדבר אחד והוא מנוע חזק (בד"כ של וולוו או קמינס) כל השאר לא שווה כלום, היגוי מעורפל, חוסר יציבות, דלתות שנתקעות, הרגשה של איכות ירודה.

https://www.egged.co.il/היו-זמנים-מאמר-6734-סוף-עידן-המרצדס-303-באגד.aspx

אכן, גם נשמעו מדהים.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, Guy_25 כתב:

לגבי "איך אני נוהג" דווקא יצא לי פעם אחת.

נסעתי על כביש החוף בנתיב הימני שמתפצל לירידה.

כשכבר נסעתי בירידה, הרבה אחרי שהפס המקווקו הסתיים הגיח רכב במהירות מכביש החוף וחתך אותי (כלומר ירד ה-ר-ב-ה אחרי הנקודה האחרונה שבה יכל). לאחר החיתוך המשיך בזיגזגים בנתיב הבודד עד שנעצר לחלוטין (תוך כדי חסימת הנתיב) על מנת לצלם את השקיעה.

בהמשך, כשהתפצל הנתיב נסעתי לידו וראיתי בחור צעיר (נראה בן 17) עם אייר פודס באוזן ובחורה במושב הנוסע. 

התקשרתי למספר אך לא היה מענה אז השארתי הודעה, תיארתי לעצמי שפה זה ייגמר.

אך למחרת חזרו אלי ולקחו פרטים. הופתעתי.

כעבור שלושה שבועות מתקשר אלי קצין הרכב של החברה בשביל לאשר את הפרטים שוב. 

הוא אמר שבתהליך הבדיקה הסתבר שזה היה הבן של אחד העובדים שלקח את הרכב של אבא (באישור) לנסיעה ונהג "ממש לא כמצופה ממנו".

אמר לי שהם מתכוונים לשלול מאותו עובד את האופציה לביטוח משפחתי (כלומר משפחתו לא תהיה רשאית לעשות שימוש ברכב העבודה) אך שהוא מבקש תיאור של הבחור על מנת לעשות וידוא סופי.

הופתעתי מרמת הטיפול, לא אשקר. 

WOW! 

אתה בטוח שזה היה בארץ? 😉

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • מצחיק 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

'איך אני נוהג' של אוטובוסים - התקשרתי כמה פעמים על נהגים שנסעו באדום מלא, גם בנסיעה ישר שהם רואים הכל וגם בפניות שמאלה שהם רואים 5 מטרים קדימה. בכל המקרים לא חזרו אליי ולא הרגיש לי שקרה משהו.

לגבי 'איך אני נוהג' של פרייבטים, לא התקשרתי, אבל התקשרו לגבי אחד הקצינים שהיו לי בצבא והתלונה בהחלט הגיעה עד אליו. לא יודע אם הוא נענש עליה באיזושהי צורה אבל.

• תוכן חדש...