Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם ההגה כח בדייהטסו סיריון2008  (שבקרוב תהיה) שלי התחיל לא להגיב בפניות, כלומר שכאשר פונים הוא יכול בפתאומיות להפסיק להגיב ולהינעל ובכך להתנגש ברכב עומד או לעלות על כיכר

האם יכול להיות קשר לכך שהמוסך החדש של הרכב (לאחר המוסך שבו היה הרכב 14 שנה) ביצע החלפת משולש במאי 2022? שבוע שעבר הגעתי אליהם שוב על מנת לתקן את זה. הם העלו את האוטו על ליפט ולאחר בדיקה שארכה בדיוק חמש דקות נטען שצריך להחליף עוד משולש, להחליף מנוע חשמלי של המגנון של ההגה כוח וכל הטוב הזה יעלה 3.5 אלף שקל. האם זו התקלה? יש המלצות למוסכים טובים במרכז של סיריון שיכולים להציע אפשרות זולה יותר?

תודה לעונים והמשך יום או לילה טוב לכולם :)

פורסם

האם לבד ממנוע חשמלי ומשולש מבצעים טיפול נוסף ברכב?

מנוע חשמלי ללא עבודה עולה 650 ₪.

משולש פרונט עולה 150-250 ₪, תלות באכות המוצר.

גם אם נוסיף לכך בהגזמה 4 שעות עבודה ונוסיף מע״מ, המחיר יהיה בסביבות 2.5K ₪.

בראשל״צ, אני יכול להמליץ על מוסך רמי בן-דוד.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם (נערך)

אני לא יודע איך להגיב חזרה על תגובה ספציפית אבל תודה לKompy, והתשובה היא לא- חוץ מטיפולי 10k הרכב לא עבר טיפולים או תיקונים. הוא באמת לא ראה מוסך מעולם. עד למשולש הזה אצל המוסך החדש הזה ממאי האחרון, הוא היה מטופל במוסך אחר עד שהוא נסגר וחשוב מאוד לציין שעם המוסך ההוא לא היו תקלות 14 שנה

עריכה אחרונה על ידי Dodik
פורסם

מנוע הגה כוח זו תקלה נפוצה בסיריון וזה לא קשור לשום טיפול ולשום מוסך כיוון שאף אחד לא נוגע במנוע הגה כוח בטיפולים.

למשולשים יש בוקסה מגומי שאחרי בערך 150-170 אלף ק"מ ולפעמים עוד לפני גם ברכב סופר שמור ומטפל מפתחת סדקים ואז צריך להחליף משולש.

התקלות האלו סבירות גם ברכב אמין כמו סיריון אחרי 14 שנה, מה שלא סביר זה המחיר שמבקשים ממך על הטיפול בהן. 

פורסם

אם הרכב לא שלך,

אז למה אתה אמור לטפל בזה,

תגיד למוכר שיתמודד.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

לדעתי הוא מקבל את ההרכב מההורים או משהו כזה, לא קונה. אפשר להבין מהתאור שזה רכב מוכר כנראה מהמשפחה. 

פורסם
לפני 11 שעות, Dodik כתב:

אני לא יודע איך להגיב חזרה על תגובה ספציפית

אתה בוחר את הקטע הרלוונטי ומדגיש אותו, נפתחת לך תיבה של 'צטט את זה' ואז זה מופיע לך כציטוט בתשובה שלך ואתה מגיב על זה כרצונך.

פורסם
בתאריך 14.3.2023 בשעה 08:24, Buki כתב:

מנוע הגה כוח זו תקלה נפוצה בסיריון וזה לא קשור לשום טיפול ולשום מוסך כיוון שאף אחד לא נוגע במנוע הגה כוח בטיפולים.

למשולשים יש בוקסה מגומי שאחרי בערך 150-170 אלף ק"מ ולפעמים עוד לפני גם ברכב סופר שמור ומטפל מפתחת סדקים ואז צריך להחליף משולש.

התקלות האלו סבירות גם ברכב אמין כמו סיריון אחרי 14 שנה, מה שלא סביר זה המחיר שמבקשים ממך על הטיפול בהן. 

בנוסף לכך ש3500 באמת לא נשמע לי סביר, המכונאי מעוניין לקנות את הרכב. הוא טוען שהרכב גמור אז למה שהוא יקנה אותו? (אם מישהו מעוניין לדעת בכמה, הוא הציע עשר אלף)

• תוכן חדש...