Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רגש מול פרקטי: V40 מול ארונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם,

התקציב שלי לרכב סביב 80-90 אלף שקל. מאוד אוהב את הצורה של ה-V40 אבל חושש שכל תיקון יהיה שחיטה. ברכב נוסעים לרוב 3 ילדים, אחד כיסא תינוק, אחד ללא כלום ואחד בוסטר קטן. נסועה בשנה: כ-10000 ק"מ. על מה כדאי ללכת, היא או ארונה הפרקטית?

עריכה אחרונה על ידי pumon
פורסם

דיי ענית לעצמך. תעשה חשבון בערך מה אמור להיות ההפרש בין השניים, לרבות ביטוח, ירידת ערך ותצרוכת דלק ותראה אם שווה לך להוסיף X ש"ח בחודש/שנה עבור הV40. 

פורסם

בהרכב נוסעים כזה אני מציע לך לבדוק אם התקציב מאפשר סיאט אטקה במקום ארונה, גם במחיר ויתור על שנתון אחד. האטקה מרווחת יותר, במיוחד במושב האחורי, יש שם גם פתחי מיזוג ותא המטען גדול יותר.

פורסם
לפני 36 דקות, Mike808 כתב:

בהרכב נוסעים כזה אני מציע לך לבדוק אם התקציב מאפשר סיאט אטקה במקום ארונה, גם במחיר ויתור על שנתון אחד. האטקה מרווחת יותר, במיוחד במושב האחורי, יש שם גם פתחי מיזוג ותא המטען גדול יותר.

נסעתי בו, זה גם הבדל תהומי במחיר וגם נראה לי קצת גדול...אבל שווה בדיקה נוספת תודה

פורסם

לא נראה לי שה V40 מתאימה למשפחה עם 3 ילדים.

תא המטען ממש קטן, כניסה ויציאה מהרכב קשה מאוד בגלל שהמושבים נמוכים, החלונות מאחורה יחסית קטנים.

לגבי עלויות האחזקה, ה V40 דווקא די סלחנית, לא סובלת מבעיות אקוטיות והביטוח זול.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לפני 13 דקות, `Infinity כתב:

לא נראה לי שה V40 מתאימה למשפחה עם 3 ילדים.

תא המטען ממש קטן, כניסה ויציאה מהרכב קשה מאוד בגלל שהמושבים נמוכים, החלונות מאחורה יחסית קטנים.

לגבי עלויות האחזקה, ה V40 דווקא די סלחנית, לא סובלת מבעיות אקוטיות והביטוח זול.

ארונה תהיה טובה יותר לדעתך?

פורסם

לא מכיר את הוולבו, אבל יש לי (ליתר דיוק לאישתו) ארונה. סה״כ רכב די קטן. אז כשהיו לי 3 ילדים קטנים הסתדרתי עם סופרמיני, אני לא בטוח שעם מושבי הבטיחות המודרניים זה יהיה אפשרי.

אני לגמרי מסכים עם מייק, עדיף לרדת בשנתון ולרכוש רכב יותר מרווח. בכלל, בעמדה שלך הפרקטיות והכלכלה צריכות לנצח כל שיקול אחר. אני אפילו לא בטוח שהארומה זולה בתחזוקה, עד כה היתה מבחינתי דווקא יקרה בטיפולים השוטפים. אבל זה לא לגמרי הוגן, אני רגיל לעלויות של סוזוקי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמי שמחזיק פולקסווגנים (סיאט וסקודה) מכמה דורות כבר כמה שנים טובות עלויות האחזקה ממוצעות לגמרי, גם במוסכים של צ'מפיון, הטיפולים הראשונים אפילו זולים מהמקובל, טיפול רביעי (60,000 ק"מ) יקר יותר אבל ברכב מחוץ לאחריות אפשר לאפל במוסך מתמחה שאינו מרשת צ'מפיון בעלויות נוחות בלי חשש מטריקים בנוגע למימוש אחריות.

פורסם
לפני 13 שעות, sperial כתב:

לא מכיר את הוולבו, אבל יש לי (ליתר דיוק לאישתו) ארונה. סה״כ רכב די קטן. אז כשהיו לי 3 ילדים קטנים הסתדרתי עם סופרמיני, אני לא בטוח שעם מושבי הבטיחות המודרניים זה יהיה אפשרי.

אני לגמרי מסכים עם מייק, עדיף לרדת בשנתון ולרכוש רכב יותר מרווח. בכלל, בעמדה שלך הפרקטיות והכלכלה צריכות לנצח כל שיקול אחר. אני אפילו לא בטוח שהארומה זולה בתחזוקה, עד כה היתה מבחינתי דווקא יקרה בטיפולים השוטפים. אבל זה לא לגמרי הוגן, אני רגיל לעלויות של סוזוקי.

ארומה בטוח זולה!! חחח. תודה רבה, אבדוק

לפני 11 שעות, Mike808 כתב:

כמי שמחזיק פולקסווגנים (סיאט וסקודה) מכמה דורות כבר כמה שנים טובות עלויות האחזקה ממוצעות לגמרי, גם במוסכים של צ'מפיון, הטיפולים הראשונים אפילו זולים מהמקובל, טיפול רביעי (60,000 ק"מ) יקר יותר אבל ברכב מחוץ לאחריות אפשר לאפל במוסך מתמחה שאינו מרשת צ'מפיון בעלויות נוחות בלי חשש מטריקים בנוגע למימוש אחריות.

תודה!

פורסם

הV40 לא תהיה כל כך יקרה לאחזקה מול הארונה ולדעתי נותנת הרבה יותר.

מדובר ברכב אמין בסה"כ ללא מחלות אקוטיות.

אבל כשאתה אומר שברכב אמורים להיות 3 ילדים תבדוק ששני הרכבים בכלל מצליחים לאכלס אותם מאחור בלי בעיה.

פורסם
לפני 35 דקות, iAmital כתב:

הV40 לא תהיה כל כך יקרה לאחזקה מול הארונה ולדעתי נותנת הרבה יותר.

מדובר ברכב אמין בסה"כ ללא מחלות אקוטיות.

אבל כשאתה אומר שברכב אמורים להיות 3 ילדים תבדוק ששני הרכבים בכלל מצליחים לאכלס אותם מאחור בלי בעיה.

אבדוק. לרוב הם לא כולם יחד באוטו

פורסם

אם אתה לא צריך וולבו, לך על הארונה, למה לחפש הרפתקאות?

ארונה לכשעצמה אחלה רכב, אם שלושת הילדים הם קטנים יחסית הם יסתדרו, ל-3 מבוגרים בגודל מלא היא לא מתאימה.

פורסם
לפני 11 שעות, GTאי כתב:

אם אתה לא צריך וולבו, לך על הארונה, למה לחפש הרפתקאות?

ארונה לכשעצמה אחלה רכב, אם שלושת הילדים הם קטנים יחסית הם יסתדרו, ל-3 מבוגרים בגודל מלא היא לא מתאימה.

קטנים, יחסית. אכן. פשוט וולוו הרבה יותר מלהיבה אבל ייתכן שפחות פרקטי. תודה

• תוכן חדש...