Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

בעקבות הלחימה באוקראינה משפחתי הגיע לאיזור דורטמונד גרמניה.

מתכננים ליסוע לבקר אותם אך ראיתי שאין טיסות ישירות, הכי קרוב שמצאתי זה דיסלדורף או אמסטרדם ומשם ברכב או תחבורה ציבורית.

אשמח לשמוע מניסיונכם כיצד הכי נוח להגיע בטיסה+ רכב, טיסה עם קונקשן או כל רעיון אחר.

כנראה שבהרכב יהיה גם ילד בן 3 כך שחשוב לי שיהיה מסלול סביר ולא ארוך מדי.

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם (נערך)

תנסה לראות אם יש כרגע טיסות ישירות לקלן שקרובה או דיסלדורף.

אני נסעתי באוטובוס מקלן  לאיינדהובן שבהולנד  (וקרובה משמעותית מאמסטרדם) נקודת ההתחלה שלו היתה לדעתי בדורטמונד, לפני מספר שנים ואחרי שהייתי בעיר טסתי עם טרנסביה, היה נוח מאוד ויעיל.

יכול מאוד להיות ששווה לנחות בפרנקפורט שהיא נקודה ראשית ומשם רכבת /אוטובוס /טיסת המשך(?) /רכב שכור.

טיסת המשך אולי שווה גם דרך ברלין ואפילו פוזנן אם זה עד יהיה עד מרץ

עריכה אחרונה על ידי yb

פורסם

שדות קרובים יחסית (סביב 300 ק״מ ֶמדורטמונד) שאני מכיר עם טיסות מישראל הם פרנקפורט, בריסל ואמסטרדם. בדוק גם אם יש במקרה בזמן המתאים טיסול לקלן או דיסלדורף - הן יותר קרובות1 אבל בד״כ אין טיסות ישירות אליהן. דרך אגב, רייאנאייר טסה לשרת רואה ( CRL) המשווק כשדה משני של בריסל.

בדוק את מרחקי הנהיגה,  נדמה לי שאמסטרדם יהיה הקרוב ביותר. אבל בדוק בגוגל.

לא הייתי בדורטמונד, אבל נסיעה ממיינץ לבריסל (טיול באיזור הריין עם טיסות לבריסל), שזה מרחק דומה, לא היתה בעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

רכבת רכבת רכבת. זו ארץ הרכבות, נוסעים ברכבת. הרבה יותר נוח והרבה פחות כאב ראש מאשר טיסת המשך. אם אתה מוצא טיסה ישירה לדוסלדורף, זה הכי טוב, אחרת, טוס לפרנקפורט - יש לשם טיסות בתדירות גבוהה, ומשם - רכבת.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 4 דקות, קורן בן אשר כתב:

רכבת רכבת רכבת. זו יבשת הרכבות, נוסעים ברכבת. הרבה יותר נוח והרבה פחות כאב ראש מאשר טיסת המשך. אם אתה מוצא טיסה ישירה לדוסלדורף, זה הכי טוב, אחרת, טוס לפרנקפורט - יש לשם טיסות בתדירות גבוהה, ומשם - רכבת.

תיקנתי.

במרחקים המדוברים - פחות מ-300 ק״מ - טיסה לא רלוונטית.

הבחירה בין רכב לרכבת תלויה גם במטרת הנסיעה - אם מתכוונים לשבת בבית עדיפות לרכבת, אם לטייל (לא עירוני) - רכב. וכמובן צריך לבדוק האם יש רכבות נוחות (ישירות או קישור נוח).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, dany כתב:

ערב טוב חברים,

בעקבות הלחימה באוקראינה משפחתי הגיע לאיזור דורטמונד גרמניה.

מתכננים ליסוע לבקר אותם אך ראיתי שאין טיסות ישירות, הכי קרוב שמצאתי זה דיסלדורף או אמסטרדם ומשם ברכב או תחבורה ציבורית.

אשמח לשמוע מניסיונכם כיצד הכי נוח להגיע בטיסה+ רכב, טיסה עם קונקשן או כל רעיון אחר.

כנראה שבהרכב יהיה גם ילד בן 3 כך שחשוב לי שיהיה מסלול סביר ולא ארוך מדי.

תודה מראש.

טיסה לפרנקפורט עם לופטהנזה/אל על ומשם רכב זה אופציה סבירה - אם אתם משפחה של 3 נפשות אז זה יהיה נוח ומהיר יחסית (כשעתיים וחצי נסיעה, כבישים מצוינים, הזדמנות לחוות את האוטובאהן הגרמני, לשלב טיול ועוד).

עוד אופציה היא רכבת - נראה שבחלק מהימים/שעות יש רכבת ישירה משדה התעופה של פרנקפורט לדורטמונד. מהיר ונוח.

• רעיון טוב! 1

פורסם

בדורטמונד יש שדה תעופה בינלאומי, מה שאומר שאם תעבוד מספיק קשה תמצא קונקשן סביר (ברומה\וינה\בודפשט\פרנקפורט\ציריך או כל יעד עם ריבוי טיסות לישראל אחר).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בתאריך 25.2.2023 בשעה 22:51, קורן בן אשר כתב:

רכבת רכבת. זו ארץ הרכבות,

״איפה שיש רכבת יש חיים״

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

השדה של דורטמונד משרת בעיקר את ויז וריאן - כנראה לא רלוונטי. בכל מקרה הייתי נמנע מקונקשן עצמאי.

אאל"ט גם טיסה מת"א לדיסלדורף כרוכה בקונקשן, גם זה גוזל זמן. הפשוט ביותר יהיה טיסה לאחד השדות שהזכרתי אתמול והגעה ליעד ברכב שכור או רכבת.

פורסם
לפני 56 דקות, sperial כתב:

אאל"ט גם טיסה מת"א לדיסלדורף כרוכה בקונקש

יש של TUS AIRWAIS

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

TUS טסים ישירות לדיסלדורף (שדה יחסית קטן והליכה לא ארוכה מדי) פעמיים בשבוע. הטיסה יקרה, אבל הנסיעה ברכבת קצרה וזולה. בפרנקפורט זה הפוך, תדירות\מחירים  https://www.bahn.com/en
https://www.dus.com/en/to-and-from/bus-and-train

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם

רק רכבת. אין כמעט איחורים או עיכובים ברכבות פנים בגרמניה, וטיסות פנים זה רק מקור לתקלות.
בנוסף, רכבת כמעט תמיד תחסוך זמן (לא צריך להגיע הרבה זמן מראש מראש או לחכות לכבודה, ותחנות הרכבת המרכזיות תמיד במרכזי הערים), כסף, והכרטיסים יהיו יותר גמישים לשינוי אם צריך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, PinkDolphin כתב:

רק רכבת. אין כמעט איחורים או עיכובים ברכבות פנים בגרמניה,

מתי בפעם האחרונה היית בגרמניה והשתמשת ברכבות?

יש ועוד איך יש. 

יש גם ICE וגם RE לדורטמונד (מדיסלדורף), אתה יכול לקנות ב ICE ולשמור מקום ויכול סתם ב RE, זמן הנסיעה כמעט זהה.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

כרגע בהרכב ילד בן 3 כך שכל מסלול שיקל עליו רלוונטי!

ייתכן ולהרכב יתווסף הקטן בן 1 וחצי.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...