Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקשיבו לסיפור הבא , כדאי לכם...
אנחנו גרים בקרית אתא.
הגיעו זוג באזור גיל 30 דוברי רוסית (הבחורה מדברת גם עברית והגבר רוסית ואנגלית) לראות את הרכב שאני מוכר.
בסדר,בטלפון הבחורה לא אמרה כלום רק ביקשה כתובת ומתי אפשר להגיע.
הם הגיעו התחילו להסתכל על הרכב , ביקשה לראות רשיון רכב , אוקיי.
ביקשה לצלם את הרשיון רכב והסכמתי. (יש להם מה לעשות עם צילום רשיון רכב?)
אח"כ הבחורה אמרה שהם מתווכים רכבים עבור עולים חדשים , באותם רגעים כבר החלטתי שאני לא מוכר להם את הרכב , לא מעוניין להתעסק עם מתווכים/סוחרים.
עבר על הרכב עם כמו סורק מגנט כזה לבדוק את הפחחות.
אח"כ ביקש לחבר סורק תקלות באזור הדוושות , אני מכיר את החלק אז אמרתי יאללה בסדר. (אגב אפשר לגרום ככה נזק לרכב אפילו מרחוק?)
ביקשתי שיחזיר את החלק שהיה שם למקום.
בסוף ביקש לנהוג ולא הסכמתי מאחר ואין ביטוח וגם כי לא רציתי למכור להם , ניסה לשכנע אותי שאם יקרה משהו הוא משלם לי , לא הסכמתי , ניסה לשכנע כמה פעמים , הייתה לי תחושת בטן לא טובה איתם , ביקש לצלם את פנים הרכב אמרתי לא זהו מספיק תודה.
התעצבן ממש באנו מרחוק והתחיל לקלל , חזר לרכב שלו ואז צילמתי את מספר הרישוי שלו , הוא ראה את זה התעצבן איים ודרש שאמחק , מחקתי (כבר היה לנו אירוע במדינה שנגמר לא טוב ככה , בדיעבד יכלתי לזכור בע"פ את המספר).
בקיצור מה דעתכם על הסיפור , האם נתקלתם במשהו דומה וטיפ ממני אם אותה הבחורה פונה אליכם קחו בחשבון מה תעברו....
בתמונה החלק שהוא חיבר

3333.jpeg

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי סתם עשית פיל מזבוב 

בארצות דוברות רוסית זה מקובל לשלם ליועץ שיחפש בשבילך רכב. והעבודה שהוא עבר עם מד עובי צבע וסורק תקלות מראה שהוא כניראה כזה. זה לא סוחר, זה יועץ שגורף עמלה על השירותים שלו. בדומה לחבר פורום @הלוחש למכוניות 

במיוחד עכשיו שיש לא מעט עולים חדשים מהארצות האלה עקב המלחמה והשלכותיה. 

וזכותו של כול אדם לא לתת לאחרים לנהוג ברכב, אבל אם אני הייתי בא מרחוק והמוכר היה אומר לי את זה ולא אומר מראש, גם אני הייתי מתעצבן 

• אהבתי 5
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

תאורתית יכול לקרות

בפועל, לדעתי הם באמת סוחרי רכב/מתווכחי רכב לקהל דובר השפה הרוסית כך שלא באמת יקרה משהו

.

פורסם

יש בכלל מידע שהוא יכול למשוך מהOBD בשני שקל מאליאקספרס הזה?

המכשיר השני היה מד עובי צבע. כלומר אפשר לעבור על חלקי מרכב ולזהות האם יש הבדל בעובי הצבע בין חלקי מרכב (כלומר לזהות אם נצבעו חלקים).

אולי צילמו את הרישיון כדי להוציא דוח בלקר/מידע ממרכז הסליקה? אני יודע שצריך תאריך בעלות + תז ששניהם מצוינים שם.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

לא מובן למה אתה לא רוצה למכור למתווך/סוחר, זה אותו כסף כמו של אדם פרטי.

מאוד מקובל לבצע נסיעת מבחן, לדעתי אתה צריך להגיד מראש שלא ניתן.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

עם סורק שמתחבר ל obd אפשר לשכפל מפתח, לא מכיר את הסורק שהוצג כאן.

לא חייב לתת לאף אחד לנהוג על הרכב, אם המתעניין רואה בזה דבר הכרחי, שישאל עוד לפני שבא אליי.

דו"ח סליקה למיטב ידעתי, ניתן להוציא רק עם כרטיס אשראי של בעל הרכב.

ואני מוכר לכל אחד שעושה העברת זהב.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
החלפת אם בעם
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 29 דקות, yulianx כתב:

אני?

אתה בתור מוכר רכב שמבקשים ממנו נסיעת מבחן ואין ביטוח שמכסה את הקונה.

פורסם
לפני 22 דקות, Ron Poh כתב:

דו"ח סליקה למיטב ידעתי, ניתן להוציא רק עם כרטיס אשראי של בעל הרכב.

לפני 22 דקות, Ron Poh כתב:

עם פרטי בעל הרכב כל אחד יכול להוציא דוח.

• רעיון טוב! 2
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

בזמן שמכרתי רכב דאגתי להפעיל ביטוח לכל נהג

אני לא הייתי קונה רכב בלי לנהוג עליו

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם
לפני 57 דקות, stx כתב:

אתה בתור מוכר רכב שמבקשים ממנו נסיעת מבחן ואין ביטוח שמכסה את הקונה.

בעיה, הייתי כן מוסיף אופציה לביטוח לכול נהג, אחרת זה יכול לפסול חלק מהקונים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

מאוד הגיוני שיצוצו סוחרי רכב לעולים החדשים מרוסיה. קשה לקנות רכב בלי שפה וידע מקומי על השוק.

ולמרות זאת, לא הייתי מוכר רכב למי שההתנהלות שלו לא סבירה בעיניי, סוחר או לא. זה מתכון לצרות ותלונות שלא יגמרו לעולם.ולא הייתי נותן לאף אחד להתחבר ל obd שהוא מוסך רישמי או מכון בדיקה.

עריכה אחרונה על ידי utsur
  • אהבתי 1

• תוכן חדש...