Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי חיישן חדש ואני מחפש מוסך טוב להתקנה באזור פתח תקווה - תל אביב. מוסך מורשה רוצה ממני 580₪ עבור התקנה בלבד (כולל מעמ). מאזדה 2 מודל 2009

תודה רבה !

עריכה אחרונה על ידי binyamins
פורסם

אני לא מכיר את המנוע שלך, אבל כשהחלפתי במנוע שלי חיישני נקישות הייתי צריך לפרק סעפת יניקה ועוד דברים מתחתיה כדי להגיע אל החיישנים.

במצב כזה רצוי גם להחליף את האטמים של הסעפת.

צריך לסגור את הברגים של חיישני הנקישות ושל הסעפת עם ידית מומנט מדוייקת. 

סה"כ שעות של עבודה, המחיר לא נשמע לי מופרז.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

חבר החליף לא מזמן במאזדה 3 דור1 שלו חיישן נקישות ואאל"ט שילם סביב הסכום שרשמת על חלק+עבודה במוסך מומלץ בפ"ת. אם תרצה אשאל אותו יותר פרטים.

פורסם
לפני 9 שעות, tza כתב:

חבר החליף לא מזמן במאזדה 3 דור1 שלו חיישן נקישות ואאל"ט שילם סביב הסכום שרשמת על חלק+עבודה במוסך מומלץ בפ"ת. אם תרצה אשאל אותו יותר פרטים.

אני אשמח לדעת איפה הוא החליף ואם הוא מרוצה. תודה רבה

פורסם
לפני 5 שעות, binyamins כתב:

אני אשמח לדעת איפה הוא החליף ואם הוא מרוצה. תודה רבה

לפני שעתיים, binyamins כתב:

זה סיוט. החלפתי במאזדה 550₪ רק עבודה

הוא בהחלט מרוצה, אבל מה זה רלוונטי איפה אם כבר החלפת?

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, tza כתב:

הוא בהחלט מרוצה, אבל מה זה רלוונטי איפה אם כבר החלפת?

לא תיכננתי להתקין היום אבל הלכתי לברר מחיר במוסך מאזדה בעיר אחרת וכבר תיקנתי את זה. לא השתמשו במומנט ולא כלום. בינתיים זה עובד, הנורה של המנוע כבתה. החיישן הפגום היה מומס כולו מאחור. אני מודע לזה שמוסך מורשה של היבואן עולה 40% יותר ממוסך רגיל אבל הניסיון המר מטיפולים במוסכים כאלו מוציא את החשק. מתקנים דבר אחד, מקלקלים דבר אחר ...

עריכה אחרונה על ידי binyamins
פורסם

ניסית לאפס תקלה לראות אם חוזר? 

כעקרון יש שם הרבה עבודה. אבל לא רואה סיבה לקחת יותר מ-400 ש''ח עבודה. נסה בעוד מקומות.

האטמים במאזדה מחזיקים יפה אז רוב הסיכויים שתקינים.

חיישן מקורי עולה כ-250ש''ח.

• תוכן חדש...