Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם גולש איכותי יכול לבאס אותך מדי פעם, כי זה מה שיש לו להגיד באותו רגע. 

הנקודה שלי היא שבדר"כ פורומים עם יותר מדי התערבות מצד מנהלי הפורום, גם לגולשים איכותיים נמאס. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, yoni162 כתב:

כמו כל שרשור פה, גם זה מתחיל לאבד כיוון😅

היטלר. 

סתם. 

אני דווקא אהבתי את "ניהול היתר" של פורום משפטי. אנשים כמוני נכנסים כדי לקרוא ולהתעניין ו-98 אחוזים מההודעות היו הטלת רפש של אנשים שהיה להם יום ארוך בעבודה ומחפשים פורקן כדי להרגיש טוב עם עצמם ולאוורר. אם אלו הורחקו ובזכות זה עכשיו יש פורום משפטי יחסית נקי משיפוטיות ומאוד תכליתי, מצוין וכן ירבו. 

לא חסרים שרשורים באוף טופיק שמשנים נושא כל כמה דקות.  הניהול פה די מתירני ביחס לפורומים אחרים ויש לזה הרבה יתרונות. יחד עם זאת, נראה לי יוזמה מבורכת להוריד את עניין הביקורת שלא ביקשו אותה. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 58 דקות, Potato כתב:

באת לבאס?

אני פרנקופיל ידוע. 25 שנים החלפתי רנו ברנו כשבמקבחל היתה גם חלק מהזמן סיטרואן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 דקות, ניקו פ. כתב:

היטלר. 

סתם. 

אני דווקא אהבתי את "ניהול היתר" של פורום משפטי. אנשים כמוני נכנסים כדי לקרוא ולהתעניין ו-98 אחוזים מההודעות היו הטלת רפש של אנשים שהיה להם יום ארוך בעבודה ומחפשים פורקן כדי להרגיש טוב עם עצמם ולאוורר. אם אלו הורחקו ובזכות זה עכשיו יש פורום משפטי יחסית נקי משיפוטיות ומאוד תכליתי, מצוין וכן ירבו. 

כאשר "מטילים רפש" והמנהלים מרחיקים את המשתמש זה לא ניהול יתר, זה ניהול רגיל ותקין.

לא חסרים שרשורים באוף טופיק שמשנים נושא כל כמה דקות.

ככה זה שיחות עם בני אדם, במיוחד באוף טופיק

הניהול פה די מתירני ביחס לפורומים אחרים ויש לזה הרבה יתרונות. יחד עם זאת, נראה לי יוזמה מבורכת להוריד את עניין הביקורת שלא ביקשו אותה. 

שוב, אתה רוצה פה שיחות עם בני אדם ולא עם רובוטים. אז יש למשתמש מה להוסיף מעבר לשאלה שעליה הוא נשאל ומטרת האשכול, תסנן כל מה שלא בא לך לקרוא. מילים שבאמת לא במקום יטופלו ע"י מנהלים.

פורסם

אבל זה לא שאסור לך להוסיף.

תוסיף מה שאתה רוצה רק דיברו על הדרך.

יש ממש דוגמאות איך זה בסדר ואיך לא לומר את אותו המסר. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 5 דקות, ניקו פ. כתב:

יש ממש דוגמאות איך זה בסדר ואיך לא לומר את אותו המסר. 

אוקיי, מקווה שאנשים יקראו את הדוגמאות וילמדו. ושחלילה אף אחד לא יעליב או יבאס פה מישהו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מתלבט.

מצד אחד אני בעד הגישה של "לא לבאס" ואני באמת משתדל שלא לבאס בכל הקשור לענייני רכב. לא מעט גולשים צעירים נהנים לדסקס על החלומות שלהם ותגובות בסגנון "קודם תשיג קביעות ומשכנתא בדירת 3 חדרים בחיפה ואחר כך נדבר" זה באמת משהו שלא בא לי לראות יותר.

מצד שני - לפעמים קשה לנסח בצורה מדויקת וזהירה ולפעמים דווקא כן רצוי שהגולש יקבל את האמת בפרצוף, עם קריצה והשתתפות בצערו. לא יודע איך אפשר לאכוף את זה בפועל, לפעמים אתה קם בבוקר וקורא בטון שונה לגמרי את אותם מילים שהכעיסו אותך אתמול ומגלה שבכלל הכוונה הייתה אחרת משחשבת.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אפשר:לפני שאתה קונה רכב בהתחייבות עתידית כדאי לשקול להשקיע את הכסף בלימודים/חיסכון לעתיד כי א,ב,ג.

פחות סבבה:לקנות רכב חדש זו החלטה מטופשת שאתה עושה כי אתה ילד מתלהב שלא מבין כלום.

שניהם מובילים לאותה נקודה,ההצגה שונה.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אני יותר מציק לי שבנאדם עולה עם בעיה ומתחילים להאשים אותו,

לדו' נסעתי עם אוטו של סבתא שלי בלי ביטוח תואם ועשיתי תאונה תעזרו לי,

ואז מגיעים כל הצדקנים פושע מנוול עברין וכו',

או קבלתי דוח על אור אדום מה לעשות,

ואז מגיבים לו מגיע לך, שתכנס בך משאית, שתתהפך עם האוטו וכו',

הבנאדם לא בא לקבל מוסר, הוא בא לקבל עצה,

מי שלא יכול לעזור שלא יגיב, אבל אל תחלקו מוסר בחינם,

לא בשביל זה הוא העלה הודעה.

• אהבתי 6
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 28 דקות, hans כתב:

מתלבט.

מצד אחד אני בעד הגישה של "לא לבאס" ואני באמת משתדל שלא לבאס בכל הקשור לענייני רכב. לא מעט גולשים צעירים נהנים לדסקס על החלומות שלהם ותגובות בסגנון "קודם תשיג קביעות ומשכנתא בדירת 3 חדרים בחיפה ואחר כך נדבר" זה באמת משהו שלא בא לי לראות יותר.

מצד שני - לפעמים קשה לנסח בצורה מדויקת וזהירה ולפעמים דווקא כן רצוי שהגולש יקבל את האמת בפרצוף, עם קריצה והשתתפות בצערו. לא יודע איך אפשר לאכוף את זה בפועל, לפעמים אתה קם בבוקר וקורא בטון שונה לגמרי את אותם מילים שהכעיסו אותך אתמול ומגלה שבכלל הכוונה הייתה אחרת משחשבת.

בגלל זה יש מנהלים בשר ודם ואפילו מוח. הם קוראים  וידעו לקבל החלטה נכונה ככל הנראה (כדברי ברהנו טגניה).

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה רק טקסט, כדי להתבאס באמת כדי לכם לבוא איתי לעבודה 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

90% מהזמן שלי בפורום זה שאני בעבודה...

• אהבתי 3
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לגבי ניהול יתר לעומת התרה מוחלטת - אין פה שחור לבן, ברור שיש טווח רחב בין ה'מותר לפרסם פייק ניוז ועמדות גזעניות' של פייסבוק (עד לא מזמן?), לבין משטרת המחשבות של 1984.

המשתמשים והמנהלים יילמדו יחדיו איפה עובר הגבול (הלא-כזה-דק) בין הבעת עמדה לגיטימית לביאוס ישבן חסר תכלית. כנראה שברוב המקרים שתתעורר התערבות - זה היה ברור שזה יגיע.

בנוסף, נזכרתי בפוסט הזה של פבל:

הסיבה שנזכרתי בו, היא שלפי הפרשנות של המנהלים לנתונים, נראה שבחלוף השנים קארזפורום הפך למאגר ידע נרחב. גם עם השנים הניהול נעשה יותר הדוק, וזה לא פגע בתוכן - להפך, זה כנראה ניקה לא מעט רעש. אם כך, לדעתי כנראה שהפורום הזה עדיין רחוק ממקום של ניהול יתר.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לדעתי המודרציה פה מצויינת. בכל פעם שקיבלתי אזהרה או התרעה זה הגיע לי (חוץ מפעם אחת)
פייסבוק יכול לחסום אותך לצמיתות כי שמת תמונה של גלעין אבוקדו והAI שלהם חשב שזה אשך.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

25 שנים החלפתי רנו ברנו

מה לא היה ברור ב 'לא לבאס'? 

• מצחיק 4

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...