Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

אני מנוי לאינטרנט סיבים של אנלימיטד עם הספקית 018. או לפחות כך זה היה עד סוף ספטמבר. מפה לשם אני מקבל חשבונית מהוט. וכמובן יחד עם החשבונית מגיעה גם החיוב.

מעולם לא מסרתי את פרטי האשראי שלי להוט.

מעולם לא התחברתי להוט.

מעולם לא נתתי אישור לנייד אותי להוט.

גיגול מהיר מצא את זה. https://www.ynet.co.il/economy/article/b1qiffgmj

כנראה נפלתי במדגם.

לי זה מרגיש מאוד מלוכלך. יש לי מספר שאלות:

1. למי אני פונה עכשיו בשביל לא להיות לקוח של הוט?

1.1. איזה ספקית מומלצת בימינו? בזמנו 018 היו הכי מומלצים ואף פעם לא היו לי בעיות איתם עד היום.

2. את מי אני תובע בבית משפט? 018? הוט? אנלימיטד? ומה יהיה סכום הגיוני לתביעה על עוגמת הנפש ומסירת מידע רגיש (כרטיס אשראי, ואלוהים יודע מה עוד הם מסרו עלי להוט) לגוף שלישי ללא רשותי?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם
לפני 15 דקות, raiden כתב:

2. את מי אני תובע בבית משפט? 018? הוט? אנלימיטד? ומה יהיה סכום הגיוני לתביעה על עוגמת הנפש ומסירת מידע רגיש (כרטיס אשראי, ואלוהים יודע מה עוד הם מסרו עלי להוט) לגוף שלישי ללא רשותי?

כרגיל לא קוראים את הסכם ההתקשרות והרשיון ואחכ מופתעים

image.png.dff396ad369d476dcd5a5942bfcef0dc.png

בהצלחה במשפט ובהוכחת "עוגמת הנפש" על """מידע רגיש""

אתה יכול להצטרף לבזבוז הזמן כמו פה ולראות שבסוף הרשיון והתקנון צודק,לא הלקוח.

פורסם (נערך)

אתה הסכמת לזה,לא המדינה.

בחשבונית מהוט יש את כל הדרכים לניתוק, אף אחד לא חוסם אותך מלעבור. אם אין לך חיבור סימטרי, לא תפסיד כלום למעט תשלום על השכרת ציוד בחברה אחרת.

https://www.unlimited.net.il/השותפים-שלנו/

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם

אף אחד לא מפריע לך לנתנתק מהוט או לעבור לחברה אחרת. אחד הבנים שלי התנתק מהוט לפני 10 ימים (פינה דירה שכורה) - לקח 2 דקות בטלפון, המטרד היחיד הוא שצריך להחזיר את המודם למרכז שירות שבמקום לא הכי נוח.

לי היה מצב דומה כאשר עברתי מבנדל של הוט לבנדל של ITC על אותו קו נחושת - הניתוק היה פשןט, אבל הייתי צריך להמתין לטכנאי של הוט שהחליף את המודם. ודרך אגב, אני מרוצה מאוד מהחיבור, 500/10 מס"ש, טוב ויציב (בשכונה שלי בזק עלובים ועדיין אין סיבים פעילים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, shake כתב:

אתה הסכמת לזה,לא המדינה.

בחשבונית מהוט יש את כל הדרכים לניתוק, אף אחד לא חוסם אותך מלעבור. אם אין לך חיבור סימטרי, לא תפסיד כלום למעט תשלום על השכרת ציוד בחברה אחרת.

https://www.unlimited.net.il/השותפים-שלנו/

אני אומנם הייתי ב-015.  אבל התנאים שם לא מתקיימים.

אף אחד לא שואל אותך אם אתה רוצה לעבור להוט. 

לגבי ההסכם שהעלת. אני בספק אם הוא יעמוד במבחן בית משפט. 

הודעה של יומיים מראש? זה רציני? זה בדיחה גרועה.

מה שקרה באנלימיטד זה שהחברה פתאום שינתה מסלול. 

במקום שקיפות ומעבר קל בין חברות, היא החליטה להפנות גב ללקוחות. לעבודה רק מול הספקיות.

הספקיות ממציאות שצריך לשנות דברים בתיבה. בסיב. שטויות כאלו ומבקשות דמי התקנה שזהים לעלות של סלילת סיב מחדש. זה עושק. 

זה שחברה פתאום אומרת לך - כן. אתה לא לקוח שלנו. מכרנו אותך. 

ואני מתקשר לחברה שקנתה והיא אומרת לי שהיא לא יכולה לתת לי שירות. רק אם אני מוכן לקחת ממנה ציוד - למרות שקניתי כבר ציוד מהספקית הקודמת. זה לא בסדר.

זה שמדינת ישראל הסכימה לזה - זה מאוד פישי פישי.

בד"כ המדינה דואגת לכך שבהסכמים כאלו הלקוחות לא ייפגעו.

אני בטוח שיש פה בשר בתביעה ייצוגית. זה שאני לא עשיתי את זה לא אומר שזה לא יעשה.

אני באמת מאחל לך שתמשיך לקרוא כל הסכם כזה מתחילתו ועד סופו. 

רק שאף אחד אחר לא עושה את זה. ובתי המשפט מודעים לזה. לא לכל קשקוש שאנשים רושמים - גם אם הם חותמים עליו יש משמעות שמחזיקה מים.

פורסם (נערך)

זה חוזה אחיד שאושר ע"י בית משפט.

אף אחד לא תבע כשלסקום קנו את נטויזן\פרטנר-012 והיו עוד קודם. השרות ממשיך באותם תנאים, זה לא שמנתקים בהתראה קצרה ואז יש עילה לתביעה.
0 תביעות ייצוגיות מאז המעבר.
https://תולעת-המשפט.קום/צד-להליך/השיקמה אן.ג'י.אן תקשורת בינלאומית 015 בע"מ

2 הוט בדקו את החוקיות של זה, משרד התקשורת גם, אין פה שום בעיה.

לפני 20 שעות, Nakamichi כתב:

הספקיות ממציאות שצריך לשנות דברים בתיבה. בסיב. שטויות כאלו ומבקשות דמי התקנה שזהים לעלות של סלילת סיב מחדש. זה עושק. 

IBC שינו את השיטת פריסה וטכנאי עולה כסף. אחרים כבר כתבו לך שהחליפו ציוד בביקור טכנאי, אבל תמשיך להאמין בקונספירצית העושק. מצטער, האכלו\שתו לי\לא קראתי לא מחזיק מים.

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם (נערך)

אני הזמנתי טכנאי.

והוא הגיע.

ולא נגע בתיבה.

אמר איזה יופי - יש סיב לדירה. רק לחבר את המודם החדש. וזה מה שקרה.

אני לא מתלונן שכשאני עובר חברה אני צריך לרכוש מהם מודם חדש (שגם זה האמת לא בסדר. אבל ניחא).

אני מתלונן על זה שלא עברתי חברהץ אלא העבירו אותי בעל כורחי. והמודם הישן המשיך לעבוד. רק לא רצו לתת לי שירות.

אז בוא. אף אחד לא אכל לי ולא שתה לי.

אבל היום המטרה של המחוקק היא כל הזמן להוריד חסמים ולאפשר מעבר בין חברות. 

בסלולרי. בטלויזיה. בבנקים. 

אז נראה לך שהמטרה שלהם הייתה שכל מי שרוצה לעבור ספק אינרנט יצטרך לשלם מאות שקלים? כי זה וואחד חסם.

ונראה לך שבהסכם הזה הם אישרו שבעת המעבר הלקוחות יפסיקו לקבל תמיכה? ויאמרו להם שאין ביכולת הספק החדש לתת להם תמיכה טכנית? רק לקחת מהם תשלום?

גם אף אחד לא הודיע לי שמעבירים אותי ספק בניגוד לחוזה.

אז אם אתם קונים חברה ואתם יודעים שצריך להחליף לכל הלקוחות שלהם ציוד - תיידעו את המחוקק ואת הלקוחות.

מבטיח לך ששני הדברים לא קרו.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

לפני כחודשיים קיבלנו בעבודה הצעה להתחבר להוט מובייל בסלולרי, במחיר משתלם. העברתי את כל המשפחה (5 מנויים) להוט מובייל.

למחרת בחורה שעובדת איתי וגם ביצעה את המעבר אומרת לי, אתה יודע שצירפו אותנו לנקסט טיוי? מסתבר שהיה סעיף בחוזה שחתמנו עליו, שאומר שאנחנו מקבלים מנוי בחינם לנקסט טיוי, אבל אם נעזוב את הוט מובייל, אז זה יעלה כסף.

הרגשתי קצת מרומה. זה נראה כמו עוד סממן של חברה לא ישרה.

נכנסתי לאתר של נקסט טיוי וביצעתי התנתקות מהשירות. בינתיים אני נשאר איתם בניידים, כי המחיר סבבה, אבל אם יעשו לי עוד שטיקים, אין בעיה לנייד לחברה אחרת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...