Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פורד פוקוס 2008, רכשתי אותה לפני שנה ואין לי מושג איזה מים היו , בתחנת דלק מכרו לי מים ירוקים ואמרו שזה מתאים לכל הרכבים. שמתי לב שהמים נגמרים מהר והלכתי למוסך שם נאמר שצריך מים אדומים.

1. האם זה קריטי?

2. אם כן, איך להחליף?

3. כל מותג יתאים או משהו מסוים?

פורסם
לפני 5 שעות, איילצבי כתב:

בפוקוס יש נוזל קירור אדום . לפעמים מיכל העיבוי מקבל סדק ולכן חסר נוזל . תבדוק אם יש סימני נזילה במיכל . 

יכולות להיות עוד אפשרויות לחוסר בנוזל אבל תתחיל מהקל . 

היום במוסך נפתרה התעלומה: באחד מהמכסים של הבוכנות במנוע נוצר חור כתוצאה מבלאי, והמים פשוט טפטפו לשם! לא יודעת איך האוטו נסע בכלל! המכסה הוחלף :)

פורסם
לפני 12 שעות, איילצבי כתב:

זה אחד הפקקים בבלוק המנוע . זו גם תקלה שכיחה בפוקוס .

כן פקק כזה,

באמת נראה שיש בעיות עם הרכב הזה, אשמח שאנשים יקראו וידעו אולי להיזהר.

בנוסף לבעיה הנ'ל היה צורך להחליף גיר. (החליף מיד שניה)

השארתי הרבה כסף במוסך😭

אציין שהרכב עשה 211,000 ק'מ

פורסם

הפורד פוקוס דור שני הוא רכב מוצלח מאוד ואמין . הוא לא חף מטעויות אבל במחיר שלו לא תמצא רכב דומה . 6 כריות אוויר , בטיחותי מאוד ובעל אחיזת כביש טובה מאוד . רוב התקלות נובעות משימוש בנוזל קירור זול במקום הנוזל המקורי והזנחת הרכב . 

ישנה עוד תקלה שעלולה לקרות - לוח השעונים מתחיל להשתגע ומתחילות להופיע נורות אזהרה שונות . מדובר בפירוק לוח השעונים והלחמת המגעים מחדש . לא סיפור גדול ואפשר לעשותו לבד . 

פורסם
לפני 11 שעות, איילצבי כתב:

הפורד פוקוס דור שני הוא רכב מוצלח מאוד ואמין . הוא לא חף מטעויות אבל במחיר שלו לא תמצא רכב דומה . 6 כריות אוויר , בטיחותי מאוד ובעל אחיזת כביש טובה מאוד . רוב התקלות נובעות משימוש בנוזל קירור זול במקום הנוזל המקורי והזנחת הרכב . 

ישנה עוד תקלה שעלולה לקרות - לוח השעונים מתחיל להשתגע ומתחילות להופיע נורות אזהרה שונות . מדובר בפירוק לוח השעונים והלחמת המגעים מחדש . לא סיפור גדול ואפשר לעשותו לבד . 

הרמת לי מצב רוח שהיה דיי ירוד בימים האחרונים. לא יודעת למה אבל התאהבתי באוטו הזה כי הוא נראה טוב ומרשים יחסית.. לכן השקעתי בו ולא מכרתי - הייתה התלבטות כזאת. אני אדאג להחלפה של הנוזל ומקווה שיהיה בסדר:)

• תוכן חדש...