Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, פבל כתב:

זה לא שחור או לבן, לא צריך "להתרחק", צריך להבין למה אתה נכנס ואת המשמעויות של זה בתוך התמונה הגדולה.

בסך הכל היא ממש אחלה אוטו, מאובזרת נהדרת, נוחה יחסית, חזקה יחסית. יש לה בעיה שדורשת אקסטרה תשומת לב ואקטסרה הוצאה כספית. שווה לך את זה? לך על זה. לא שווה לך את זה? אל תלך על זה.

אוקיי, אז זה מחזיר אותי לתחילת הפוסט. אז אם זה לא זה, מה כן?

הבנתי, הדרישות שלי מיותרות. גם מנוע 1.2 יכול לעשות את העבודה. אז אשמח לקבל כאמור דגמים, אני מחפש בסגנון של ההאצבק, עם תא מטען גדול וצריכת דלק נמוכה יחסית. אשמח לעזרה!

פורסם

תראה, אם על הדרישות שלך יכולה לענות כל מכונית עם מנוע סביר פלוס, אז בהיעדר דרישות יותר ממוקדות כל מה שנוכל לתת לך הוא הצעה לכל דגם סביר פלוס. 

האצ'בק עם תא מטען גדול זה אוקטביה או פיג'ו 308 סטיישן. שתיהן יעשו את מה שאתה רוצה. 
המטרה של העיצבונים שלי זה לגרום לך לחשוב על אילו עוד דברים חשובים לך מעבר למה שכתבת (שכאמור כל אוטו נורמלי ייתן להם מענה).

מה בא לך? עיצוב? אבזור? בטיחות? כוח? ביצועים? איכות? בידוד? שקט? אמינות? שמירת ערך? 

חבל שנזרוק לך שמות של דגמים ואז תראה שמשהו בהם לא מספק אותך או מבאס אותך.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
בתאריך 15.9.2022 בשעה 16:35, פבל כתב:

תראה, אם על הדרישות שלך יכולה לענות כל מכונית עם מנוע סביר פלוס, אז בהיעדר דרישות יותר ממוקדות כל מה שנוכל לתת לך הוא הצעה לכל דגם סביר פלוס. 

האצ'בק עם תא מטען גדול זה אוקטביה או פיג'ו 308 סטיישן. שתיהן יעשו את מה שאתה רוצה. 
המטרה של העיצבונים שלי זה לגרום לך לחשוב על אילו עוד דברים חשובים לך מעבר למה שכתבת (שכאמור כל אוטו נורמלי ייתן להם מענה).

מה בא לך? עיצוב? אבזור? בטיחות? כוח? ביצועים? איכות? בידוד? שקט? אמינות? שמירת ערך? 

חבל שנזרוק לך שמות של דגמים ואז תראה שמשהו בהם לא מספק אותך או מבאס אותך.

תודה. אני אגיד מה שעולה לי לראש:

בראש ובראשונה חסכוני. 

שקט, אמין, מרווח ותא מטען גדול. 

עדיפות לאחד עם בקרת שיוט ומערכת מולטימדיה

(למרות שאני מאמין שכל הרכבים מ2016 והלאה באים עם אלו). 

מבחינת כוח כמו שאמרתי חשוב לי שיסחוב לי בעליות, העדיפות היא בלי שארגיש את זה. סתם לצורך הדוגמה, כיום עם ההונדה שהיא 1800 ו 140 כ"ס, בעליות של פרויד בחיפה הרכב די ''מפליץ''. 

אני רוצה אחד שלא אתרגש כשאלחץ על הגז בעליות. 

מעבר לזה לא נראה לי שיש עוד משהו חשוב. 

אגב, בדקתי קצת וראיתי כי אני יכול להרשות לעצמי תקציב קצת יותר גבוה לכיוון ה85-90 אם זה עוזר. 

פורסם
בתאריך 16.9.2022 בשעה 16:43, maor23 כתב:

מבחינת כוח כמו שאמרתי חשוב לי שיסחוב לי בעליות, העדיפות היא בלי שארגיש את זה. סתם לצורך הדוגמה, כיום עם ההונדה שהיא 1800 ו 140 כ"ס, בעליות של פרויד בחיפה הרכב די ''מפליץ''. 

אני לא יודע מה "מפליץ" אומר בקונטקסט הזה...

מבחינת מה שעונה לך על הדרישות, גם חסכוני וגם "לא מתאמץ" - לוקח אותי לכיוון הדיזלים. אולי 308 סטיישן? או אולי רנו "גראנד קופה"? אל תתייחס לנתון ההספק, הוא לא רלוונטי. תתמקד במומנט.

אולי קיה סיד (יש גם 1.4 טורבו בנזין) ו/או יונדאי i30 יכולות להתאים.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...