Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא תמצא בתשלום, יש בבר אילן בחינם - סטודנטים בודקים אותך ואז המרצה שלהם מאשר את המרשם. 

• מעניין 1

פורסם

1. אם אתה חבר בקופ"ח כללית אז שם ניתן לקבוע תור לבדיקת אופטומטריסט ולקבל את המרשם, ככה אני עשיתי לפני 10 שנים כשהייתי צריך משקפיים ורציתילהזמין מ ZENNi.

2. לפני חודש החלטתי לנסות את קרולינה כי המבצע שלהם היה משתלם וראיתי מסגרות שאהבתי, אבל העיקר היה שלא היה לי מתי ללכת לאופטומטריסט של כללית כי הם עובדים רק בימים ושעות שאני נמצא בעבודה (וגם לא עובדים בימי שישי), אז פשוט קבעתי תור לבדיקת ראיה של קרולינה בסניף סינמה סיטי בראשון, הגעתי לפי הזמן שהיה נוח לי, נכנסתי וביצעתי בדיקת ראיה אצל האופטו' שלהם ומיד קיבלתי את התוצאות ביד ובSMS. בתכלס יכלתי פשוט ללכת באותו רגע עם התוצאות כי לא שילמתי כלום. כמובן שרכשתי אצלם 2 זוגות באותו רגע אבל כשחשבתי על זה הבנתי שיש פה Loop hole. לאחר יומיים הזמנתי מ ZENNi משקפי ראיה-שמש יפות ואיכותיות בטירוף במחיר מצחיק עם המרשם שקיבלתי מקרולינה וכולם שמחים עד עצם היום הזה.

195425_frame.png?output-quality=90&resize=200px:*&resize=200px

פורסם (נערך)

כל אופטיקאי בארץ יכתוב לך מרשם משקפיים. עלות בדיקה ₪400-500.

כי בכל זאת, במספרים נמוכים, הרווח הגדול זה ממכירת מסגרות. מאות אחוזים ואתה רוצה רק בדיקה. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 15 דקות, save כתב:

סלח לי אבל זה מחיר הזוי ומעולם לא הייתי צריך לשלם כזה סכום עבור בדיקה ומרשם. במחיר הזה רכשתי 2 זוגות בקרולינה ויצאתי עם עודף\רכשתי 4 זוגות ב ZENNI..

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

ברגע שרכשת אצלו מסגרת ... אמרת הכל. 

חפש בגוגל שני מקומות אקראיים. צלצל לגבי בדיקה בלבד. מזמין אותך לכתוב פה את התשובה. זה מה שעשיתי שבוע שעבר באזור המרכז.

עריכה אחרונה על ידי save
  • אהבתי 1
פורסם

כמו שאמרו פה לפני, בכל אופטיקה יעשו לך בדיקה ויתנו לך את התוצאות ביד.

זה לא שירות שניתן בחינם, זה עולה כסף, והתשלום הזה מתקזז עם עלות רכישת משקפיים באותו מקום.

אני לא מרכיב משקפיים, אבל כאשר עשינו משקפיים לאישתי אז פשוט קנינו באופטיקה את המסגרת הכי זולה, כך הבדיקה היא כביכול חינם (ממילא טוב שיהיה ספייר),

ואז עם המרשם הזמנו מהרשת משקפיים עם פיצ'רים מתקדמים יותר.

יום טוב גם לך

פורסם

אני חבר בקופת חולים "כללית" שנים רבות עוד מהתקופה שהייתה נקראת "ההסתדרות הכללית של העובדים בארץ ישראל".

אני לא מכיר קביעת תור אצל אופטמטריסט של הקופה.

אני גם לא מכיר רשת אופטיקה שנותנת מרשם לעדשות ללא קניית משקפיים קומפלט דהיינו עדשות+מסגרת, וכן בהחלט ניתן לקנות עדשות הכי פשוטות ללא אף ציפוי ומסגרת שעולה גרושים.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, save כתב:

כי בכל זאת, במספרים נמוכים, הרווח הגדול זה ממכירת מסגרות. מאות אחוזים ואתה רוצה רק בדיקה. 

נבדקתי בחנות רנדומלית בנתניה לפני מספר חודשים ב-200 שקלים. בסוף רכשתי משקפיים, אבל אמרו שאם לא ארכוש עלות הבדיקה היא 200 ש"ח. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני שעה, Ron Poh כתב:

אני לא מכיר קביעת תור אצל אופטמטריסט של הקופה

2700*

"שלום אני רוצה לקבוע תור לאופטומטריסט". בהצלחה.

לפני כשעה, ניקו פ. כתב:

נבדקתי בחנות רנדומלית בנתניה לפני מספר חודשים ב-200 שקלים. בסוף רכשתי משקפיים, אבל אמרו שאם לא ארכוש עלות הבדיקה היא 200 ש"ח. 

אז אכן בקרולינה יש Loop Hole. מתאמים, מגיעים, נבדקים, מקבלים תוצאות, הולכים.

*לא נותן לזה לגיטימציה, לא נעים וכו'.

פורסם
לפני כשעה, ניקו פ. כתב:

יאפ.

גם בקופ"ח לאומית+איזור חדרה אותו הסכום בדיוק, אותו תנאי בדיוק.

ספציפית - אופטיקה שרמן. היה שם אופטומטריסט מקצועי מאד.

לא ברור לי למה משתמע מדברי שוכני השרשור שמצופה מאופטומטריסט, שזה המקצוע שרכש (לא קל, אגב) לתת שירותי בדיקה (ההתמחות/יחוד שלו) בחינם.

זו הפרנסה שלו...

• אהבתי 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
לפני 17 דקות, natco כתב:

לא ברור לי למה משתמע מדברי שוכני השרשור שמצופה מאופטומטריסט, שזה המקצוע שרכש (לא קל, אגב) לתת שירותי בדיקה (ההתמחות/יחוד שלו) בחינם.

כל עוד הוא עובד בקופת החולים הוא מקבל את המשכורת שלו מכולנו במידה שווה. לא דיברתי פעם אחת על אופטומטריסטים עצמאיים. ועל אותו משקל, לא מובן לי למה ללכת לפרטי כשקיים כזה בקופ"ח בחינם.

פורסם
לפני 27 דקות, omricn כתב:

כל עוד הוא עובד בקופת החולים הוא מקבל את המשכורת שלו מכולנו במידה שווה

אם הוא עובד קופת חולים אז זו החלטה של הקופה (ושל משרד הבריאות - סל השירותים) שלך איזה שירותים מגיעים לך בחינם ואיזה לא..

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...