Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חייבו אותי 22 שקל על 4-5 שעות שפנגו היה פועל (בפועל עמדתי שם בסך הכל 10 דקות), 

הלכתי לקנות מוצר שעולה 15 שח ובסוף עלה לי כפול… 

יש מה לעשות עם זה או לשלם ולשכוח שזה קרה?

פורסם

לשלם וללמוד. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לשלם ולשכוח.   
לדעתי זה חלק מהמודל העסקי שלהם. זה קורה לרבים. 
 יש אפשרות לכיבוי אוטומטי ברגע שהרכב יוצא מהחניה אבל גם זה עולה כסף. 

בפעם הבאה תפעיל תזכורת בטלפון כדי להימנע מחיוב מיותר. 

עריכה אחרונה על ידי banji man
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

S60 Rdesign

פורסם
לפני 8 דקות, banji man כתב:

לשלם ולשכוח.   

מזכיר לי את חברות הסלולר של פעם שהיו מוצצות כסף על כל שטות...מישהו צריך לטפל בנושא הזה, בסופו של דבר החברות האלו זכו בפרס מטעם הרשויות המקומיות ולא ראוי ששירות כזה בסיסי לא יהיה חלק מהחבילה. 

פורסם

יש להם שירות 'זזתי' או איך שקוראים לו.

הפעלתו עולה כמה שקלים בחודש, וזה מונע כאלה טעויות. 

אישית - לא משתמש בשירות הזה, וכבר קרה ששילמתי על כמה שעות חניה הרבה אחרי שנסעתי.

הלוואי שאלה יהיו הצרות שלי בחיים. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

השירות הזה יעלה לכך כל חודש כמו כמה שעות חניה (תלוי איפה). עדיף לספוג את המנה פעם בכמה שנים מאשר לשלם כל חודש תמורת שירותי פרימיום, אלא אם אתה ממילא משאיר סכומים גדולים שמצביעים על הרבה חניות, כלומר פוטנציאל גדול לטעויות. 

@ch2856 זו לא מציצת כספים של פנגו. גם לי היתה עליהם בטן למאה אחרי שלפני כמה שנים עשו לי אורנג', מאז ניתקתי את הקשרים אתם ועברתי לסלו(פארק) שעד כה מתנהגים בצורה יותר הוגנת, אבל אני מודע לכך שפה ושם אפסיד שקל או 10 שקלים בגלל טעויות שלי. אתה יודע, גם כשאני מפספס יציאה מהכביש המהיר וצריך לנסוע עוד 20 ק"מ אני לא מאשים את מע"צ. 

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא העניין, העניין הוא שהם לא מוסיפים משהו מאוד פשוט ובסיסי רק בכדי שיוכלו להכניס עוד כמה שקלים בשנה מאנשים ששכחו לנתק. זה בדיוק כמו דקת מענה להצטרפות לשירות ושעת המתנה לניתוק, רק שכאן זה אפילו לא עולה להם כסף. מאוד קל להצטרף לשירות, לשלם והכל, זה צריך להיות בדיוק באותה מידה, זו סתם חמדנות שאותי באופן אישי דוחה. 

פורסם

פעם הפעלתי חניה בנצרת עלית ( לפני שהיתה נוף הגליל) במקום נצרת, והייתי ממש על הגבול בינהם.

גם חטפתי דוח חניה וגם שילמתי פנגו. לא עזר ששלחתי להם שהפעלתי על המועצה הלא נכונה בטעות.

גם עכשיו אני נזהר, רשומים לי שני רכבים במנוי ובטעות אני לפעמים מפעיל על הרכב הלא נכון.

פורסם
לפני 4 שעות, arc55tg כתב:

יש מה לעשות עם זה או לשלם ולשכוח שזה קרה?

להתייחס לזה כאל שכר לימוד

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הבעיה בשרות "זזתי" שאם הוא מופעל, אתה חונה וממשיך לנסוע ברכב אחר, קורקינט או אוטובוס, הוא יכבה לך את החניה כי אתה זז...

פורסם

@bjlb הבן שלי הפעיל סלופארק וטעה בספרה אחת במספר הרישוי. ערערתי. חלפו 16 חודשים ועדיין סטטוס "בערעור".

פורסם
לפני 4 שעות, banji man כתב:

לשלם ולשכוח.   

בפעם הבאה תפעיל תזכורת בטלפון כדי להימנע מחיוב מיותר. 

פנגו לא מקבלים אגורה ממחיר החניה עצמה.

מידיעה.

• מעניין 1
פורסם
לפני שעתיים, Tibbyle כתב:

פנגו לא מקבלים אגורה ממחיר החניה עצמה.

מידיעה.

אז מה בדיוק המודל העסקי שלהם? אני יודע שהם מדברים על כניסה לשותפויות בתחומים חוץ מחניה, אבל כמעט כל מי שאני מכיר משתמש בהם, ורק בשירותי החניה ללא שירות פרמיום.
סביב שנת 2000, כשעבדתי בקרן הון סיכון, היו 3-4  צוותי יזמים שהגיעו אלינו עם הרעיון לחניה סלולרית. בכולם המודל העסקי היה לקבל מהרשויות המקומיות הנחת כמות על עלות החניה, ולגבות מהנהגים את העלות הרגילה. זה מאד השתלם לרשויות כי בשימוש באפליקציות יש מעט מאד מקרים של חוסר תשלום, קנסות וריצות אחרי נהגים -- כולם מקרים שעולים הרבה לטיפול.

פורסם
לפני 3 שעות, bjlb כתב:

פעם הפעלתי חניה בנצרת עלית ( לפני שהיתה נוף הגליל) במקום נצרת, והייתי ממש על הגבול בינהם.

גם חטפתי דוח חניה וגם שילמתי פנגו. לא עזר ששלחתי להם שהפעלתי על המועצה הלא נכונה בטעות.

גם עכשיו אני נזהר, רשומים לי שני רכבים במנוי ובטעות אני לפעמים מפעיל על הרכב הלא נכון.

קרה לאשתי על גבול בני ברק - רמת גן. חנתה בבני ברק, הפעילה פנגו על רמת גן וקיבלה דו"ח מעיריית בני ברק.

שליחת מכתב לעיריית בני ברק ברק עם הסבר + צילום מסך מאפליקציית פנגו שחנתה (ושילמה) ברחוב שמשמש כגבול גרם לביטול קל ומהיר. אם לא שילמת עדיין ממליץ לך לנסות.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...