Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני בודק לקנות קיה פיקנטו 2016 אוטומטי במחיר 36,000 ש"ח.

לקחנו את הרכב לבדיקה ברישוי רכב מודיעין בישפרו. לפי הבדיקה ומה שאמרו לנו, הרכב נראה יחסית סבבה רק שיש לו בוצה במנוע, וקשה לדעת אם זה יכול להעיד על בעיה גדולה במנוע או שניקוי ייסודי יספיק ואין מה לדאוג.

שאלתי את הבעלים האם יש היסטוריית טיפולים ונאמר לי שהרכב טופל אצל קרוב משפחה של הבעלים ולכן אין היסטוריית טיפולים.

האם עליי לדאוג מכך? האם הבדיקה שאומרת שהרכב יחסית בסדר ורק צריך לנקות את המנוע נכונה? או שיכול להיות שהמנוע במצב לא טוב ואני אצטרך להחליף אותו?

פורסם

אין היסטוריה -הייתי מוותר.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בוצה במנוע = הזנחה.

או שלא טופל בכלל או שלא טופל בזמן או שטופל בשמן לא מתאים.

לדעתי תתקדם.

אלא אם כן תוריד כמה אלפים במחיר שיש לך שאם יצוצו צרות

• אהבתי 1

.

פורסם

פעם הבאה,אל תקח לבדיקה ואל תבזבז זמנך וכספך אם אין תיעוד טיפולים (לא חייב להיות בחברה).

מנועי יונדאי -קיה רגישים מאוד להזנחה וידועים בהצטברות הבוצה (סבלתי מזה  ב-2 רכבי יונדאי שהחזקתי אבל צמצמתי מרווחי טיפולים וב I30, ב 70,000 ק"מ המוסך נאלץ לפרק אגן שמן ולבצע ניקוי אגרסיבי כדי שלא ילך מנוע, ב 104,000 ק"מ שוב התחיל המנוע טיפה להרעיש,מכרתי ואמרו שצריך שוב לפתוח קרטר.. ).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מחזיק גם קיה פיקנטו (17) ואכן מטפל במוסכי היבואן לפי הספר (לא מכיר בעיות בוצה), הרכב אמין מאוד אבל כ"כ נפוץ כך שלא בעיה למצוא אחד אחר שמור ומטופל ביבואן (למרות שהיבואן יקר בטיפולים שוטפים).

• תוכן חדש...