Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונאי איוניק פרימיום 1.6.

מודל 2019, 116,000 ק"מ.

לפני שבועיים הגענו לחברת budget ושריינו את הרכב עד שיחזור מהשבחה.

היום בבדיקה גילינו שהוחלף לו מנוע כשהיה בק"מ 101,000. המנוע הוחלף במוסך יונדאי מורשה ועובד כרגע תקין וללא בעיות.

(בבדיקה גם נמצאה נקישה במערכת ההיגוי ופגם בצמיג הקדמי הימני. מנהל הסוכנות כמובן התחייב לטפל בבעיות שנמצאו).

האם זו עילה לוותר על הרכב?

פורסם

אם לא הייתם מגלים, הם היו אומרים לכם מיוזמתם ? או שהייתם מגלים את זה אי שם בטסט או בביטוח או ברגע שהייתם מנסים למכור ?

טוב האמת שזה לא מפתיע. 

פורסם

עם הק"מ הזה והמקוריות של הרכב המחירון שלו זה 60, עם עניין המנוע שהוחלף וניסו להסתיר, סביב  50 שווה.

ניחוש שלי מחיר מבוקש 70 +.

אבל מה שחשוב ש מנהל הסוכנות בכבודו ובעצמו מתחייב לסדר את הצמיג.

• מצחיק 1
פורסם

בדיקה מטעם הקונה בוצעה במכון חיצוני ואו שאתה הולך עיוור אחרי הסוכן ?

מי שמשמיט פרט מהותי כמו החלפת מנוע מתקרב להיקרא נוכל, אני הייתי מבטל עיסקה ומחפש רכב אחר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...