Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לקנות לאשתי רכב לכבוד זה שעברה טסט ברוך השם כאדם שאוהב אטרקציות ידעתי שהמקום היחיד זה מכרזים של כונס היה מכרז על רכבים כ 50 רכבים

תקציב ברור לא היה לי ידעתי שאני רוצה לקנות רכב במחיר טוב ואחר מכן למכור וכך לקנות את הרכב הבא וכן הלאה 

וידוי לא מבין ברכבים כמעט הכל לפי תחושת בטן וידע מצומצם שאני פשוט שם את המחיר שנראה לי לפי איך שהרכב נמכר בפועל ביד 2 [ולא לוי יצחק]

על כל פנים זכיתי ברכב אופל אסטרה שנת 2017 עם 81 K קמ

אקדים ואומר שעד לפני ששמתי את ההצעה על הרכב לא ידעתי ולמען האמת גם עכשיו אני לא יודע כלום על הרכב 

מה שמדאיג אותי זה שבחיפוש במודעות ביד 2 אני רואה הרבה אנשים שכתבו הוחלף מנוע לאחר 50 אלף קמ וכו מה שממש מדאיג אותי ובשיחה איתם התברר שיש סוג של תקלה ידוע באחד הבוכנות במנוע שמצריכה החלפה של המנוע 

האופציות שעומדות לרשותי זה או להפסיד 3700 שח שניתן כמקדמה או כמובן להשלים את הרכישה של הרכב 

וכן אשמח לדעת באופן כללי על האוטו ועל שוק המכירה שלו תודה מראש לעונים 

פורסם

מספר רכב יש לך? בדקת הסטוריית ביטוח/תאונות/טיפולים?

המנוע של ה"זכייה" הזו עוד יתברר כבעייה הקטנה של הרכב הזה. 

פורסם

תתחיל בבדיקה באתר משומשת לפי מספר רישוי. 

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אתה בעצם רוצה להיות סוחר רכב.

כתבת שאתה רוצה לקנות במחיר טוב ואז למכור הלאה.

עוד כתבת , שאתה לא מבין ברכבים.

איך אתה חושב שזה יצליח?

ואם זה כל כך קל, למה לא כולם עושים את זה?

• אהבתי 9

סלע

פורסם

לפי המחיר אני מניח שמדובר בדגם בנזין 1.4 טורבו.
אם תשתמש בשמן בתקן DEXOS2  ייתכן ותצליח להמנע מבעיית LSPI שמכה במנועים האלה, ב 81 אלף ק"מ אם יש לך מזל הנזק עוד לא נגרם.
יש לך היסטוריית טיפולים של הרכב ?
נשמע שאתה מנסה להפליפ את הרכב בעבור רווח ולהתקדם לרכב אחר, אופל אסטרה זה ממש לא הרכב הנכון לעשות את זה איתו - המרווח שקנית לא מספיק נמוך, אתה תפסיד פה כסף בכל מקרה, תבחר רק איך.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני 19 דקות, zaf כתב:

תתחיל בבדיקה באתר משומשת לפי מספר רישוי. 

עשיתי הוא מביא לי נתנוים מאוד יבשים לא נותן על תאונות 

פורסם

לגבי תאונות באתר המסלקה של חברות הביטוח

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 10 דקות, elibaba כתב:

לפי המחיר אני מניח שמדובר בדגם בנזין 1.4 טורבו.
אם תשתמש בשמן בתקן DEXOS2  ייתכן ותצליח להמנע מבעיית LSPI שמכה במנועים האלה, ב 81 אלף ק"מ אם יש לך מזל הנזק עוד לא נגרם.
יש לך היסטוריית טיפולים של הרכב ?
נשמע שאתה מנסה להפליפ את הרכב בעבור רווח ולהתקדם לרכב אחר, אופל אסטרה זה ממש לא הרכב הנכון לעשות את זה איתו - המרווח שקנית לא מספיק נמוך, אתה תפסיד פה כסף בכל מקרה, תבחר רק איך.

נכון זה הדגם 

לא מנסה להתעשר מהרכב פשוט אישתי לא צריכה רכב רק לצרכים מאוד מאוד רחוקים שלא שווה להחזיק שום רכב בשביל זה אז אמרתי שנקנה ועל הדרך נעשה רווח או לכל הפחות למכור במחיר שקניתי 

לפני 3 דקות, zaf כתב:

לגבי תאונות באתר המסלקה של חברות הביטוח

בשביל לברר צריך את פרטי בעל הרכב וכרגע אין לי אותם הכונס דואג למחוק את הפרטים 

לפני כשעה, ArikB כתב:

מספר רכב יש לך? בדקת הסטוריית ביטוח/תאונות/טיפולים?

המנוע של ה"זכייה" הזו עוד יתברר כבעייה הקטנה של הרכב הזה. 

זריקת עידוד 😀

פורסם

אם כבר העלית את הנק, לפני מס חודשים יצא לי לעקוב באינטרנט אחרי מכרז בזמן אמת באתר bidspirit ואני חייב לציין שהופתעתי מאוד מהמחירים שאנשים משלמים על רכב שאין לך אפשרות לבדוק אותו. 

לא ראיתי אפילו עסקה אחת שאמרתי לעצמי "שיחק אותה" בצעירותי קניתי רכב מכונס והפער היה כמעט 50% מהמחירון, במכרז שראיתי כמעט כל הרכבים נמכרו במחיר שוק. 

לדעתי אם אתה רוצה להרוויח או לכל הפחות לא להפסיד תתמקד ברכבים מבוקשים כמו טויוטה, מאזדה, יונדאי, קיה ועוד.

• אהבתי 1

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 3 שעות, elibaba כתב:

אם תשתמש בשמן בתקן DEXOS2  ייתכן ותצליח להמנע מבעיית LSPI 

זה התקן המקורי שגרם לבעיות. התקן הנכון כיום הוא dexos 1 gen 2.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני 5 שעות, יוסף2435 כתב:

האופציות שעומדות לרשותי זה או להפסיד 3700 שח שניתן כמקדמה או כמובן להשלים את הרכישה של הרכב 

וכן אשמח לדעת באופן כללי על האוטו ועל שוק המכירה שלו תודה מראש לעונים 

אסטרה 1.4 טורבו בנזין (ושברולט קרוז התאום שלו) רכב בעייתי מאוד. פוטנציאל גבוה לתיקונים יקרים בלי סוף.

צריך קצת חוש נבואי כדי לדעת אם ובכמה תצליח למכור אותו והאם האחזקה עד המכירה+מכירה תתן לך רווח כלשהו או הפסד קטן מ₪3700 של המקדמה.

אני הייתי משלם את המקדמה כשכר לימוד להבא ולא נכנס לסרט שאתה לא יודע איך (ובכמה) תצא ממנו.

אבל לפי הסיפור אתה כנראה טיפוס מהמר ולא תקשיב לי אלא תנסה לממש ולמכור..

פורסם
לפני 18 דקות, daniel204 כתב:

אם כבר העלית את הנק, לפני מס חודשים יצא לי לעקוב באינטרנט אחרי מכרז בזמן אמת באתר bidspirit ואני חייב לציין שהופתעתי מאוד מהמחירים שאנשים משלמים על רכב שאין לך אפשרות לבדוק אותו. 

לא ראיתי אפילו עסקה אחת שאמרתי לעצמי "שיחק אותה" בצעירותי קניתי רכב מכונס והפער היה כמעט 50% מהמחירון, במכרז שראיתי כמעט כל הרכבים נמכרו במחיר שוק. 

לדעתי אם אתה רוצה להרוויח או לכל הפחות לא להפסיד תתמקד ברכבים מבוקשים כמו טויוטה, מאזדה, יונדאי, קיה ועוד.

שלא תנסה אפילו ללכת על המכוניות המבוקשות עם שוק חזק בזבוז זמן שמה אין אפילו מצב להביא מחיר נורמלי ביחס לזה שאתה לא בודק את האוטו מה שנקרא חתול בשק המחירים שם זהים לחלוטין למה שנמכר באתרי היד שניה 

יש שיגידו שזה קשרים של סוחרי הרכב שנרקמים עם עורכי הדין/מגרשי המכוניות ובכך כל הסחורה הטובה מכורה מראש וכל הפסולת מוצעת למכירה 

לפני 1 דקה, tza כתב:

אסטרה 1.4 טורבו בנזין (ושברולט קרוז התאום שלו) רכב בעייתי מאוד. פוטנציאל גבוה לתיקונים יקרים בלי סוף.

צריך קצת חוש נבואי כדי לדעת אם ובכמה תצליח למכור אותו והאם האחזקה עד המכירה+מכירה תתן לך רווח כלשהו או הפסד קטן מ₪3700 של המקדמה.

אני הייתי משלם את המקדמה כשכר לימוד להבא ולא נכנס לסרט שאתה לא יודע איך (ובכמה) תצא ממנו.

אבל לפי הסיפור אתה כנראה טיפוס מהמר ולא תקשיב לי אלא תנסה לממש ולמכור..

יפה שקלטת אבל עם כל האופססיה שלי אמרתי שאנסה להשתמש בחכמת ההמונים כאן ומה שיגידו כנראה שזה מה שאני יעשה כמובן יש צדדים לכאן ולכאן התקשרתי למשיהוא שמוכר את האוטו ביד 2 והצעתי לו 50 אלף מזומן מיד על אותו רכב כמו שלי והוא לא הסכים[לא יודע עד כמה זה הגון הייתי פשוט בלחץ לדעת אם נפלתי בפח] 

כך שבמחיר של 36 אלף שח יש מקום לכולם 

פורסם

זה שלא הסכים לתת לך ב50 לא אומר כלום יתכן. (בלי קשר אסור לעשות עסקת מזומן מעל 6000 שקל)

אתה צריך לקחת בחשבון שיכול להיות שקנית נבלה שעברה תאונת שלדת והמנוע שלה גמור (גם ככה המנוע הזה סובל מבעיות אמינות קשות). מן הסתם מי שיקנה ממך את האוטו יקח לבדיקה ואז כל השרצים יתגלו ובמצב כזה לא תקבל בחזרה גם מה שהשקעת.

אני במקומך משלם את ה3700 של המקדמה ולומד מזה לקח לא להתעסק במה שאתה לא מבין כי ההפסד שלך יכול להיות הרבה יותר גדול ועדיף לצמצם נזקים עכשיו.

• תוכן חדש...