Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אז היום. הם אספו את כל המזוודות. והתחילו להתקשר לאנשים.

לפי התיקטים שהיו על המזוודות. 

זה מה שארו בחדשות 13.

https://13tv.co.il/item/news/economics/qu1ty-903166995/?pid=539&cid=903166995

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

וכאן מחדשות 12.

https://www.mako.co.il/travel-news/israel/Article-a5e8f70c63ce181026.htm

נמצא העובד החשוד בזריקת המזוודות וגניבתן בנתב"ג: "תפוח רקוב אחד הרס לנו שנים של עבודה קשה"

יממה לאחר שנחשף שמזוודות בנתב"ג נזרקו לפח ותכולתן נגנבה, מסתמן שמי שאחראי לאירוע הוא עובד קבלן שעובד בהעמסה, ושיתף פעולה עם אדם נוסף. הוא הושעה מעבודתו. "מאז חשיפת הפרשה כולם פה עם הראש באדמה", אומר גורם בנתב"ג, "זו מכה קשה עבורנו". בשלב זה נמשכת החקירה הפנימית ברשות וטרם הוחלט אם לערב את משטרת ישראל.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

כנראה שאצלנו זה נגמר טוב. בשארם עובד סורר העלה פצצה למטוס.

נראה שמדובר בכשל הרבה יותר חמור ממה שנראה על פניו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בסדר, עובד סורר אחד העביר את כל המזוודות לשמש (אזור מאדים) שישמשו אוכל לג'וקים ועכברים. לא מאמין להם בכלום. הפילו הכל על הש.ג. גועל נפש

המבצע להחזרת המזוודות האבודות: המתחם מחוץ לטרמינל פונה | חדשות 13 (13tv.co.il)

https://www.facebook.com/100007627668193/videos/427780686030117/

אם בא לכם לחפש את המזוודה:

נתבג מזוודה.JPG

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

מתחילת השנה היו לי 3 טיסות קצרות - בוקרשט, סופיה ורומא.

בשלושת הטיסות הסתפקתי בכבודת יד בלבד ועשיתי צ'ק אין מראש.

לקח לי חצי שעה מהכניסה לשדה ועד הדיוטי פרי, במצב כזה היה שווה לוותר על מזוודה גדולה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 16 שעות, zaf כתב:

מעולם לא הצלחתי להבין את טיעוני הנשים בעיקר. ...מה הבעיה להצטייד בזוג נעלים אחד בנוסף לזוג שאתה נועל כבר. בשביל מה 2 -3 זוגות? אותו הדבר חולצות מכנסיים ושאר הדברים.

במילה אחת: אינסטגרם.

• אהבתי 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

וזה בהנחה שהמזוודה או שנשארה בארץ או שנחתה חזרה אבל לא חיכית לה יומיים ליד המסוע?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...