Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נקודת המבט הפרטית שלי -

1. הסעת החמולה לחוגים/בי"ס/הובלה מזדמנת - סוף סוף יש גם אופציה חשמלית. מזל טוב. נשמע מושלך.

2. יאללה להעמיס לסופ"ש אצל הסבתא בצפון... אה לא. פשוט לא. תכנון מדוקדק בלבד, וגם זה עם זיעה קרה. להצטרף לחברים בטיול ספונטני - גם לא. בכלל, המילה "ספונטני", לא.

עוד לא שם. אבל מתקרבים.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לדעתי כרגע גם לא מתקרבים (אולי לא רוצים להתקרב),
הברלינגו החשמלית זה רכב שמתחיל עכשיו את דרכו - למה מראש להסתפק בסוללה כזו צנועה? הספק מנוע כזה נמוך בג'מפי (מה יקרה שהוא עמוס לחלוטין)?
וגם לאלו שיגידו לנסיעה עירונית זה מספיק אני חושב אחרת, רכב מסחרי צריך להיות חזק מספיק בשביל סחיבה טובה גם כאשר הוא עמוס, ויכולת לצאת מחוץ לעיר לבלתמים...

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, llaavvii כתב:

הברלינגו החשמלית זה רכב שמתחיל עכשיו את דרכו - למה מראש להסתפק בסוללה כזו צנועה? הספק מנוע כזה נמוך בג'מפי (מה יקרה שהוא עמוס לחלוטין)?
וגם לאלו שיגידו לנסיעה עירונית זה מספיק אני חושב אחרת, רכב מסחרי צריך להיות חזק מספיק בשביל סחיבה טובה גם כאשר הוא עמוס, ויכולת לצאת מחוץ לעיר לבלתמים...

זהו - שלא.

הברלינגו החשמלי הראשון היה כבר ב-2013 עם טווח תיאורטי של 170 ק"מ (ואמיתי של 100 ק"מ) עם סוללה של 22.5kWh כך שהדגם החדש הוא התקדמות נאה.

להבנתי הגירסאות החשמליות של המסחריות נועדו בעיקר לשימוש כרכב תפעולי לגופים מוסדיים, עיריות, בתי חולים, מפעלי תעשיה גדולים. הוא לא נועד לבלתמי"ם. לגבי ההספק של הג'מפי, הוא משתמש באותה יחידות כח שמשמשת את כלי הרכב החשמליים של הקונצרן, וההספק יחסית לדגמים של הג'אמפי סביר בהחלט.

• אהבתי 1
פורסם

הכוונה הייתה תכנון חדשה - גרסה חדשה לברלינגו שזה מבחינתי (או לתפיסת עולמי) זמן לבדיקה ושדרוג,
האם זה בעיקר כרכבי שירות - לא יודע (יש כזה שוק גדול לרכבי שירות שסיטרואן משקיעה סוג של דגם "יעודי"?).

פורסם
בתאריך 16.4.2022 בשעה 15:15, איציק נ. כתב:

שלח לו לינק.

ברצינות, הטווח יהיה ככל הנראה הרבה יותר קטן ממה שמוצהר (כי רכב עמוס צורך יותר...) ובגלל שהוא יותר קטן, זה יצריך הטענה כמעט יום יומית (דבר שיקצר את חיי הסוללה דיי מהר).

ומי אמר שדיזל אוטומטית נמכרת במחיר שפוי ? זה יותר פסיכי מחשמלית ב 179...

זו טעות נפוצה מאוד. בחשמלי, בניגוד לדיזל, הרכב צורך בדיוק את אותו חשמל כשהוא עמוס וכשהוא לא עמוס. הסיבה היא הטעינה הרגנטיבית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני 5 שעות, llaavvii כתב:

הכוונה הייתה תכנון חדשה - גרסה חדשה לברלינגו שזה מבחינתי (או לתפיסת עולמי) זמן לבדיקה ושדרוג,
האם זה בעיקר כרכבי שירות - לא יודע (יש כזה שוק גדול לרכבי שירות שסיטרואן משקיעה סוג של דגם "יעודי"?).

מבחינת היצרו ההשקעה היא מזערית כי מדובר במערכת חשמלית זהה לחלוטין לחשמליות האחרות של הקוצרן. אני לא חושב שהוא בונה על נפח מכירות משמעותי. מדובר על כמה אלפים בשנה לפלח שוק מאד מוגדר.

פורסם
לפני 10 שעות, PriceDevil כתב:

להבנתי הגירסאות החשמליות של המסחריות נועדו בעיקר לשימוש כרכב תפעולי לגופים מוסדיים, עיריות, בתי חולים, מפעלי תעשיה גדולים. הוא לא נועד לבלתמי"ם.

רק שהיום רכבים חשמליים כבר נכנסים למיינסטרים, ורכב ש"לא נועד לבלת"מים" כבר לא ממש אקטואלי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 12 שעות, PriceDevil כתב:

הברלינגו החשמלי הראשון היה כבר ב-2013 עם טווח תיאורטי של 170 ק"מ (ואמיתי של 100 ק"מ) עם סוללה של 22.5kWh כך שהדגם החדש הוא התקדמות נאה.

הרכב הזה שאני צילמתי פעם בחו"ל הוא מהדור שהייצור שלו הסתיים ב 2002.

כך שהייתה גרסה חשמלית הרבה לפני 2013.

הכי הדהים אותי הקילומטרז' שלו, אפשר לראות בתמונה. 657 אלף ק"מ, זה מדהים לרכב עם טווח נסיעה כה קצר. 

Screenshot_20220417-234450_(1).thumb.png.0dfeb37323d6073be7436a0023e4bcad.png

Screenshot_20220417-234503_(1).thumb.png.8caf5ac38e1f014130f8e548e7297971.png

Screenshot_20220417-234439_(1)_(1).png.7c8caf8a1ab589332156ce31eb3f3ad2.png

Screenshot_20220417-234439_(1).thumb.png.22b55d122681bc7c21c8c0f723816f9a.png

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 שעות, redroze כתב:

זו טעות נפוצה מאוד. בחשמלי, בניגוד לדיזל, הרכב צורך בדיוק את אותו חשמל כשהוא עמוס וכשהוא לא עמוס. הסיבה היא הטעינה הרגנטיבית.

ימים יגידו. כמו שאנחנו יודעים, תיאוריה לחוד ומציאות לחוד. נחייה ונראה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, Buki כתב:

הרכב הזה שאני צילמתי פעם בחו"ל הוא מהדור שהייצור שלו הסתיים ב 2002.

כך שהייתה גרסה חשמלית הרבה לפני 2013.

הכי הדהים אותי הקילומטרז' שלו, אפשר לראות בתמונה. 657 אלף ק"מ, זה מדהים לרכב עם טווח נסיעה כה קצר. 

Screenshot_20220417-234450_(1).thumb.png.0dfeb37323d6073be7436a0023e4bcad.png

Screenshot_20220417-234503_(1).thumb.png.8caf5ac38e1f014130f8e548e7297971.png

הוא נראה סוג של "פלאג אין" נראה שיש לו פתח מילוי בנזין\סולר"
לעשות כזה קלומטרג' עם טווח כזה קצר נראה לי כמעט בלתי אפשרי (יכול להיות שהרכב עבר "הסבה" באיזה שלב).

עריכה אחרונה על ידי llaavvii
פורסם
לפני 3 שעות, llaavvii כתב:

הוא נראה סוג של "פלאג אין" נראה שיש לו פתח מילוי בנזין\סולר"

זה רכב שיוצר חשמלי במקור, לא מוסב. והוא נטו חשמלי, לא היברידי פלאג אין

פה בסקירה מראים אחד זהה, רואים את תא המנוע ומוסבר שפתח מילוי דלק זה עבור מערכת החימום. 

• תוכן חדש...