Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

בימים אלה אני מחפש לקנות רכב יד שניה עד 80k, ואני ממש אבוד.
הרכב ישמש בעיקר לנסיעות לעבודה (כ50 ק"מ ביום) ומידי פעם נסיעות קצת יותר ארוכות.

ה"בעיה" היחידה היא שאני אוהב צעצועים (מסך מולטימדיה עם אנדרואיד-אוטו, בקרת שיוט אדפטיבית, מערכת שמע טובה וכו') ואני מפחד שאני קצת שם על זה יותר מידי דגש ואקבל רכב שכל יומיים במוסך.

אין צורך בבגאז' גדול או משהו כזה אבל אני בעצמי כן בחור גדול ולכן אני פוסל מראש מכוניות בקטגוריות מיני וסופר מיני (אולי זו טעות?)

כן אשמח לשנתון כמה שיותר עדכני (בוא נגיד 2017 וצפונה) עם כמה שפחות קילומטראג' (אם אצליח למצוא רכב עם פחות מ100k זה יהיה נחמד) וגיר טיפטרוניק זה יתרון

מה שמצאתי מקצת חיפושים באינטרנט: יונדאי איוניק, הונדה סיוויק סדאן, קיה סיד והאמת שהיום התחלתי לפזול לכיוון של וולוו S60

אם למישהו יש המלצה/הארה אני יותר מאשמח לשמוע

תודה מראש חברים

עריכה אחרונה על ידי yoav180
פורסם
לפני 4 שעות, yoav180 כתב:

היי

בימים אלה אני מחפש לקנות רכב יד שניה עד 80k, ואני ממש אבוד.
הרכב ישמש בעיקר לנסיעות לעבודה (כ50 ק"מ ביום) ומידי פעם נסיעות קצת יותר ארוכות.

ה"בעיה" היחידה היא שאני אוהב צעצועים (מסך מולטימדיה עם אנדרואיד-אוטו, בקרת שיוט אדפטיבית, מערכת שמע טובה וכו') ואני מפחד שאני קצת שם על זה יותר מידי דגש ואקבל רכב שכל יומיים במוסך.

אין צורך בבגאז' גדול או משהו כזה אבל אני בעצמי כן בחור גדול ולכן אני פוסל מראש מכוניות בקטגוריות מיני וסופר מיני (אולי זו טעות?)

כן אשמח לשנתון כמה שיותר עדכני (בוא נגיד 2017 וצפונה) עם כמה שפחות קילומטראג' (אם אצליח למצוא רכב עם פחות מ100k זה יהיה נחמד) וגיר טיפטרוניק זה יתרון

מה שמצאתי מקצת חיפושים באינטרנט: יונדאי איוניק, הונדה סיוויק סדאן, קיה סיד והאמת שהיום התחלתי לפזול לכיוון של וולוו S60

אם למישהו יש המלצה/הארה אני יותר מאשמח לשמוע

תודה מראש חברים

איוניק טובה וחסכונית, לדעתי תוכל למצוא גם קיה נירו 18 בתקציב וזה רכב נחשב אמין עם צריכת דלק טובה וגם קצת יותר גבוה. לדעתי מתאים לאנשים גדולים שצריכים קצת יותר מרווח

פורסם

חושב שאתה טועה בפסילת מכוניות מיני.

היה לי פעם בוס לא קטן (1.85 ודי חזק) נסע בפיאט 500, אמר שהיא היתה לו הכי נוחה מכל רכב אחר שבדק כולל מאזדה 6/הונדה אקורד.

• תוכן חדש...