Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה2 - מנוע רועד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מאזדה2 שנת 2009. לאחרונה, המנוע לפעמים מתחיל לרעוד בצורה חזקה (זה קורה בערך פעם ב5-6 נסיעות, בד"כ לאחר 5-10 של נסיעה). הרעידות קורות רק כאשר הרכב במצב "דרייב-D"  וכאשר דוושת הבלם לחוצה. אם אני מרים את ההאנד-ברקס (משאיר בדרייב) ועוזב את דוושת הבלם - הרעידות מפסיקות לגמרי. כשאני שוב חוזר ללחוץ על הדוושה - הרעידות מתחדשות שוב. (העברה לניוטרל גם מפסיקה את הרעידות, אבל העברה לדרייב מחזירה אותן).

פתחתי מכסה מנוע כשרעידות קורות, ובמידה ולוחצים פיזית עם היד קצת על המנוע הרעידות נפסקות..

למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה מהתיאור לעיל ? הייתי פעם אחת במוסך ולא ידעו להגיד מה גורם לבעיה מכיוון שלא ראו אותה קוראת (כמו שרשמתי - היא לא קוראת בכל פעם..)

פורסם

הייתי מתחיל מניקוי בית המצערת והמצערת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בנוסף לניקוי בית מצערת הייתי בודק את מצב תושבת מנוע צד ימין / צד נוסע, בצורה של פחית. 

הייתה לי בעיה דומה בזמנו וזה עבר לאחר החלפת התושבת המדוברת. 

אם תגיע למסכנה שזאת אכן היא ממליץ לקנות מקורית ולא סיניתי/תאילנדית שמחזיקות בערך שנה. 

פורסם

יש לי פיאסטה וזה אותה תושבת מנוע כמו למאזדה, אם תקנה של חברה גרמנית כמו febi bilstein הם באיכות טובה ועולה מחול שליש מהמקורי בארץ.

• תוכן חדש...