Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מקווה שתוכלו לעזור לי, רכשתי לפני כמה חודשים פיאט סדיצ'י (האחות התאומה של סוזוקי SX4 האצבק) בידיעה שיש לי המון חלקי חילוף בשוק,

לצערי המראה שבצד הנוסע נשברה  והתחלתי בחיפושים לפי SX4 אבל שמתי לב שזה לא אותו פנס (למראה של הפיאט האיתות על המראה)

מישהו יכול לכוון אותי איפה אוכל למצוא?

האם יש פנס דומה בשוק שאוכל להחליף במקום של יצרן אחר? כמובן אחליף את שני המראות

תודה על העזרה

פיאט סדיצ'י.PNG

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה נשבר? כל הבית של המראה?

או רק הכיסוי עם האיתות?

אולי זה מה שאתה צריך?

https://www.ebay.com/itm/Balck-Mirror-Cover-for-Suzuki-SX4-2006-2013-with-LED-Indicator-/302309422089?mkcid=16&mkevt=1&_trksid=p2349624.m46890.l6249&mkrid=705-154756-20017-0

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היכן אוכל למצוא שרטוטים של המראה? כנראה אצטרך להדפיס את החלק השבור או להזמין מאתרים בחו'ל, אשמח לעזרה לפני שמשבית את הרכב לכמה ימים 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במראה של sx4 אין מנגנון קיפול? אולי מבפנים זה אותו דבר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בדוק האפשרויות עם סער גנים שעוסק במראות רכב (תיקון החלפה וכו'),

"גנים חלפים לרכב" שברח' האורגים 7 א.ת חולון, טל' 054-5552787 או 073-7373336.

לפי מס' רישוי המכונית אוכל לבדוק לך אם בכלל מראה כזאת קיימת במחסני יבואן הרכב

(בספק גדול כי יובאו מעט מאוד מכוניות סדיצ'י ארצה).

בברכה  -  רפי לין

• תוכן חדש...