Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע נוסע על i25 מאוד קטן עבורי כרגע.

תקציב עד 150/160 אלף לא משנה יד שניה עדיפות ל2019 ומעלה 

מאוד חשוב לי נושא הבטיחות כל מערכות בטיחות כמו מערכות אוטונומיות בלימה נסיעה וכולי. כמובן כלי רכב /ילדים וכולי.

בנוסף עדיפות ל7 מקומות אבל אם לא מינימום שהיה הכי רחב שאפשר שיכנסו 3 כיסאות ילדים או 2 כיסאות ומבוגר 

ואחד הדברים הכי חשובים לי זה נוחות נסיעה ושקט בתא נוסעים , לא יכול לסבול את הרעשי רוח ומבית הגלגל זה מחרפן אותי 

רכב שיש לו לדוגמא את כל מה שאני רוצה אבל חיסרון זה המחיר זה סקודה קודיאק ( לגבי השורה השנייה לא יודע אם זה מספיק מרווח)

פורסם

סיטרואן C5 איירקרוס יתן לך 3 מושבים אחוריים עצמאיים והוא בהחלט מבודד היטב לרעש (זה לא מייבאך אבל הוא שקט). ג"נ - יש לי אחת מודל 2020 ואני גם לא סובל רעש וזקוק לנוחות רבה והמושבים נוחים מאוד - סיטרואן קלאסי, ממש חזרה לימים היפים של ה-C5 וה-C6.

בונוס - בינתיים הרכב מגלה אמינות יפה; אמנם המזגן לא עבד להיט אבל החליפו מעבה במסגרת אחריות (יש 5 שנים על הכל) ומאז הבעיה נפתרה. חסרון, צריכת הדלק של מנוע הבנזין לא להיט - בבין עירוני אני עושה 12-13 ובעירוני סביבות 8 (אבל אלו נסיעות קצרות מאוד בלב לב המרכז עם אינסוף פקקים). אבל אם זאת הבעיה יש דיזל שנוסע פגז וחסכוני מאוד (וגם שם לכאורה אין בעיית מזגן בכלל...).

לרכב יש את כל המערכות שאתה יכול לחשוב עליהן .... לדעתי אתה יכול להשיג בנזין שיין פק (הדגם הבכיר) שנת 2019 סביב 100-105, מודל 2020 סביב 130 ו-2021 סביב 160 (שזה התקציב). בדגם הבסיס (פיל FEEL) חסרים הרבה פיצ'רים אז עדיף שיין פק (ואז לא קריטי בנזין או דיזל).

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

סקודה אוקטביה 2019 תעלה הרבה פחות מ 160, אין לה 7 מקומות והיא משפחתית.

יחסית למשפחתית היא הרבה רכב ומומלצת, במיוחד במנוע 2 ליטר שבו יש פחות בעיות עם המצמד.

פורסם
לפני 6 שעות, gild כתב:

סקודה אוקטביה 2019 תעלה הרבה פחות מ 160, אין לה 7 מקומות והיא משפחתית.

יחסית למשפחתית היא הרבה רכב ומומלצת, במיוחד במנוע 2 ליטר שבו יש פחות בעיות עם המצמד.

כן לא אמרתי שחייב וכן היא תעלה פחות משמעותית , אבל לפחות הרכב קיים , ואם אין בגרסת ה2 ליטר ה1 ליטר לא כדי להתעסק? ו1.5? למרות שלא שומעים יותר על תקלות כאלה כמו פעם. על מצמדים 

פורסם

לא הייתי נסחף למצב ש"לא כדאי להתעסק". 

בטח שבתקציב שלך אתה יכול לרכוש חדשה.

ובנהיגה "נכונה", הסיכון יורד

פורסם

מחזק את מה שמגנוס כתב, נוסע בעצמי על c5 דיזל כזו, שקטה מאד בתא הנוסעים למרות הדיזל ואני רגיש לנושא, מאד נוחה , לנו יש דגם feel אבל בעוד 20k אפשר לקנות את הגירסה הבכירה , החיסרון , יש לה גג נפתח וריפודי עור אבל עוד שלל פינוקים שאין ב feel כמו טעינה אלחוטית keyless שיוט אדפטיבי ובטח עוד דברים שאני לא זוכר. מושב אחורי בלי הבליטה באמצע שיש בהרבה רכבים תורם לנוחות של מי שיושב במושב האמצעי.

• אהבתי 1

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לפני 7 שעות, save כתב:

ה 3008 לא מתאימה לדרישות. 

אה חבל אז איזה גיפ או גיפון שכן יכול ? לא חייב חדש כי גם ככה אין מלאי ואני די לחוץ

לפני 6 שעות, nepet כתב:

מחזק את מה שמגנוס כתב, נוסע בעצמי על c5 דיזל כזו, שקטה מאד בתא הנוסעים למרות הדיזל ואני רגיש לנושא, מאד נוחה , לנו יש דגם feel אבל בעוד 20k אפשר לקנות את הגירסה הבכירה , החיסרון , יש לה גג נפתח וריפודי עור אבל עוד שלל פינוקים שאין ב feel כמו טעינה אלחוטית keyless שיוט אדפטיבי ובטח עוד דברים שאני לא זוכר. מושב אחורי בלי הבליטה באמצע שיש בהרבה רכבים תורם לנוחות של מי שיושב במושב האמצעי.

ולגבי האמינות?

פורסם

בינתיים אמינות מופתית , 5 חודשים ו 15000 קמ , לא נדלקה שום נורה , עברה טיפול ראשון לפני שבוע . גילוי נאות , זה רכב שאשתי קיבלה מהעבודה  , לא ליסינג . הם משלמים על הרכב ואנחנו משתדלים לשמור עליו כמו על רכב פרטי. בבית 3 נהגים ובגלל זה הנסועה הגבוהה

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לפני 3 שעות, nepet כתב:

בינתיים אמינות מופתית , 5 חודשים ו 15000 קמ , לא נדלקה שום נורה , עברה טיפול ראשון לפני שבוע . גילוי נאות , זה רכב שאשתי קיבלה מהעבודה  , לא ליסינג . הם משלמים על הרכב ואנחנו משתדלים לשמור עליו כמו על רכב פרטי. בבית 3 נהגים ובגלל זה הנסועה הגבוהה

הגיוני ואיך הבידוד רעשים ? נוחות נסיעה?

פורסם (נערך)

נוחות כמו  רכב אמריקאי של פעם , ממש ספינה   המתלים מאד רכים , בסיבובים הרכב לפעמים רוכן מדי אבל אפשר לעבור למצב ספורט , כבר כתבתי פה פעם וירדו עלי , אבל לתחושתי במצב ספורט הרכב משמעותית פחות רוכן בסיבוב אבל מושך הילוכים מן הסתם. 

בידוד רעשים מעולה, באמת תענוג . 

נוסעים  כמעט בכל הארץ , במהירויות חוקיות גם 120 בכביש 6 וכיף של נסיעה .

בכלל זה רכב שמשרה נינוחות .

לרכב יש 4 מישלנים שגם זה תורם לדעתי , ובכללי אני חושב שבהנחה ורכב כזה נמכר ב 175 לגרסה המאובזרת   מחיר 180 אבל בחבר יש הנחות יפות , אז אני די בטוח שאם תיקח רכבים אחרים בסגמנט ותיסע בהם תרגיש ירידה ברמה או שכדי לקבל אותה תמורה תצטרך לשלם הרבה יותר.

גם הגיר חלק כמו חמאה והיתרון ברכב הזה שהגיר יפני פלנטרי 8 הילוכים. 

באופן חריג וחד פעמי , הרכב נקנה בלי נסיעת מבחן אפילו ואנחנו לא מתחרטים על הבחירה. 

הגרסה הבחירה , לא שלנו , כבר ממש מציעה אבזור ברמה של רכב פרמיום. 

פחות אהבתי שאת המזגן מתפעלים מהמולטימדיה , זה משגע אותי . 

עריכה אחרונה על ידי nepet

• תוכן חדש...