Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החוזה שלי מול הליסינג לגולף 2019 נגמר, אני מאד מרוצה האוטו אבל 1.נגמר לי החוזה על האוטו ו-2. יש לגולף הזאת בעיות בתיבת הילוכים (אוט').

הלכתי לבדוק את הגולף החדשה 2020 ובמילה אחת התאכזבתי, מעבר לכל הביקורות השליליות באינטרנט מכל רחבי העולם - חווית מממשק הנהג מעצבנת ואפילו מסוכנת להתעסקות בזמן נסיעה, מבחינתי זה דיל ברייקר.

הסתכלתי על הסיאט לאון, גם שם אותו סיפור מעצבן עם בקרת האקלים.

האופציה שנשארה להאצ'בק קטן (חשוב) היא אאודי A1 (35 TFSI) , שזה מחיר הרבה יותר גבוה ולא בהכרח ביצעוים טובים יותר, אני לא מחפש את הפוזה של אאודי, פשוט רוצה האצב'ק קטן עם מתלים נוחים (לא מתלי ספורט קשיחים) ומנוע חזק ורמת גימור גבוהה בפרטים הקטנים כמו בגולף.

אשמח לעזרתכם על המלצות 

התכוונתי לרשום גולף 2022* ולא 2020

פורסם (נערך)

עם פשרה על הביצועים של הטורבו אבל גם עם תיבת הילוכים פלנטרית - מאזדה 3. 

בידוד רעשים מעולה לסגמנט וגם ממשק אנוש עדיף (אין מסך מגע, שליטה באמצעות חוגה). 

יש גם את הפוקוס אבל הפנים שלה כנראה יהיה עבורה ירידה רמה אבל הביצועים שלה יהיו עדיפים על המאזדה.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
לפני 13 דקות, yoav911gt2 כתב:

עם פשרה על הביצועים של הטורבו אבל גם עם תיבת הילוכים פלנטרית - מאזדה 3. 

בידוד רעשים מעולה לסגמנט וגם ממשק אנוש עדיף (אין מסך מגע, שליטה באמצעות חוגה). 

יש גם את הפוקוס אבל הפנים שלה כנראה יהיה עבורה ירידה רמה אבל הביצועים שלה יהיו עדיפים על המאזדה.

תודה עזרת לי מאד (-:

פורסם

הנודה סיוויק 1.5 T,  שנת 2022 - נראה כמו מועמד רציני, מנוע איכותי וממשק נהג מעולה, גם נראה לא רע בכלל, הבעיה הוא שהוא יותר גדול, אבל מעדיף להקריב את הגודל מאשר לקבל מנוע פחות איכותי

מה דעתכם על ההונדה סיוויק 1.5 T,  שנת 2022?

פורסם

יש ביקורות שליליות על הגולף החדשות ? 

אשמח לשמוע מה רע בגולף החדשה, עשתה עליי דווקא רושם טוב מבחינת איבזור ומראה.

פורסם

הסיוויק החדשה כבר הוצגה וכנראה תגיע לישראל במהלך השנה. הדגם היוצא רועש עקב בידוד רעשים לקוי ותיבת הילוכים רציפה. תא הנוסעים יהיה אכזבה אחרי הגולף.

מאזדה 3 ופורד פוקוס שהוצעו כאן בהחלט אפשרויות ראויות. הפוקוס גם תהיה זולה יותר והיא מאובזרת היטב. תא הנוסעים של המאזדה מרשים יותר אבל היא פחות זריזה. גם מאזדה CX-30 יכול לבוא בחשבון עם תנוחת ישיבה מעט יותר גבוהה.

אופל אסטרה החדשה אמורה להגיע לישראל לקראת הקיץ ונראה שהיא תהיה אפשרות ראויה גם כן.

פורסם

הביקורות הרעות הן בעיקר הדברים הבאים:

1. רמת גימור נמוכה יותר - קבוצת פולקווגן החליטה לחסוך כסף ולכן חלק מהפלסטיקים בתא הנהג מרגישים נחותים -יחסית לגולף

2. חווית משתמש - אין כפתורים פיזים באוטו! הכל בטאצ' ! אין לך אפשרות להבין תוך כדי נסיעה על מה אתה לוחץ והכפתורים לא מגיבים לפעמים, כמו כן מערכת הממשק איטית! ומסורבלת, נראה שלא עשו בדיקת חווית משתמש מול נסיינים לפני שהוציאו לשוק , כל הפעולות של הרכב הן דרך מסך המגע

*ניסתי את האוטו בניסעת מבחן וממש התבאסתי על זה,  זה נראה הרבה יותר יפה אבל לא רוצה ללחוץ על 5 כפתורים ושתי מסכים שונים כדי להחליף את המזגן

זה גם נראה לי לא ביטחותי להתחיל להסתכל על המסך באמצע שאני נוסע 150 ק"מ בכביש מהיר 

** יכול להיות שלמישהו אחר זה פחות יפריע אבל כולם אמרו שזה בעייתי

לפני 3 דקות, Mike808 כתב:

הסיוויק החדשה כבר הוצגה וכנראה תגיע לישראל במהלך השנה. הדגם היוצא רועש עקב בידוד רעשים לקוי ותיבת הילוכים רציפה. תא הנוסעים יהיה אכזבה אחרי הגולף.

מאזדה 3 ופורד פוקוס שהוצעו כאן בהחלט אפשרויות ראויות. הפוקוס גם תהיה זולה יותר והיא מאובזרת היטב. תא הנוסעים של המאזדה מרשים יותר אבל היא פחות זריזה. גם מאזדה CX-30 יכול לבוא בחשבון עם תנוחת ישיבה מעט יותר גבוהה.

אופל אסטרה החדשה אמורה להגיע לישראל לקראת הקיץ ונראה שהיא תהיה אפשרות ראויה גם כן.

מעולה מייק תודה (-: 

אחלה טיפים יש פה שווים זהב

פורסם

מה עם הסקודה קאמיק?

תא נוסעים נעים - לא גולף אבל עדיין באיכות טובה למדי. 

איכות נסיעה גבוהה כיאה לקונצרן, אך עדיין תהנה מפקדים מסורתיים + גודל כללי דומה לגולף. 

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

הקאמיק טובה אבל אל תשכח שהגולף קטגוריה אחת מעל.

הקאמיק זה B-suv כמו הארונה וה2008.

הגולף זה קטגוריה C על כל המשתמע מכך.

פורסם

הקאמיק הוא בין המרווחים מקטגוריית B Suv והגולף הקודמת היתה בין הקטנות מקטוריית C.

בסיס הגלכלים של הקאמיק גדול יותר (265.1 לעומת 261.9 ס"מ) והיא אפילו רחבההיותר מהגולף ב-4 מ"מ.

תא המטען של נקאמיק קטן מזה של הגולף (363 לעומת 381 ליטר), אך בפועל בגלל ממד הגובה, נראה שגם כאן הקאמיק מנצח...

החסרון העיקרי שאני מוצא בקאמיק הוא בלם היד שאיננו אוטומטי.

מצטקף להמלצה על המאזדה 3, אבל למי שרגיל שילוב של מנוע טורבו וגיר כפול מצמדים - יהיה קשה לעבור למנוע אטמוספרי ותיבה פלנטארית.

אופציות נוספות הן רנו קפצ'ור או סיטרואן C4.

כל רכבי קבוצת vag עברו לתפעול בקרת האקלים ממסך המגע, וחבל שכך, אך מנסיוני - זה מחיר ששווה לשלם. בינינו, כמה פעמים משנים בנסיעה את הטמפרטורה? עם חיישני תאורההובלעדיהם - אני לא נוגע במתג התאורה בכלל, ויחידת ההנעההשל רכבים אלה היא פשוט מעולה.

פורסם

העניין הוא לא הגודל אלא האיכות של הפלטפורמה.

ככלל אצבע רכב בקטגוריה С כמעט תמיד יהיה מושקע/טוב יותר מבחינת עידון נסיעה, בידוד רעשים ונוחות. 

למשל 2008 זאת סה"כ 208 מוגדלת ולכן היא לא יכולה להתחרות ב308 החדשה מבחינת האיכות.

כנ"ל ארונה שהיא איביזה מוגדלת

וכנ"ל קאמיק שהיא פאביה/סקאלה בצורת ג'יפון.

אלו לא רכבים שנועדו להתחרות ראש בראש מול הגולף

פורסם

אני אישית בלבט דומה (הגולף נשללה בגלל אילוצי חסכון דלק ומעבר לדיזל/פלאג אין היברידי) וה308 החדשה שתושק בקרוב נראית טוב. אם היא תציע איכות זהה לגולף כנראה שהיא תוכל להיות מחליפה ראויה. הבעיה היא ההמתנה להשקה 😞

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...