Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

בכל מקרה גם אם היה לך רכב יוקרה (אני מניח שהיה לך רכב זול לאור זה שאין לך מקיף), תשכור רכב בקטגוריה הכי זולה.

השופט לא יראה בעין יפה שכירות של רכב יקר, על מנת לחפש רכב.

אין שום סיבה ללכת על הקטגוריה הכי זולה, אדם לא צריך לשכור קופסת נעליים אם יש לו 4 ילדים להסיע, או אם הוא איש עסקים והרכב שלו מהווה גם תדמית.

כל זה לא אומר שלא כדאי לנסות לצמצם הוצאות ככל שניתן, בגבול הסביר.

פורסם
לפני 4 שעות, gollu כתב:

למה זמן סביר זה 30 יום? הצד הנתבע יכול לטעון שאפשר לסדר את עניין הרכב ביום אחד בסוכנות טרייד אין. אי אפשר ליפול על בנאדם בדיעבד ולהגיד "שלם לי 3000 שח כי שכרתי רכב לחודש". 

כי אם לתובע היה רכב יד ראשונה מרופא? למה להכריח אותו ביום אחד לקנות רכב שחוט שאולי לא מתאים לצרכיו רק כדי לרצות את הצד הפוגע? (זה ש"יזם" את כל התהליך)

לפני 3 שעות, פינדר כתב:

לא יודע כמה ימי שכירות שופט יאשר, אם בכלל.

בכל מקרה גם אם היה לך רכב יוקרה (אני מניח שהיה לך רכב זול לאור זה שאין לך מקיף), תשכור רכב בקטגוריה הכי זולה.

השופט לא יראה בעין יפה שכירות של רכב יקר, על מנת לחפש רכב.

יאשר, או מוניות עם חשבוניות.

לא צריך קטגוריה הכי זולה, אלא משהו דומה.

אם היה לך אלטו לא ללכת לקחת קאמרי, אם היה קאמרי לא לקחת פיקנטו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...