Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני צריך רכב ע"מ לחפש רכב לקנייה, אני יכול לשכור ואח"כ לתבוע את הביטוח של הפוגע גם על זה?, יש סיכוי שלא אקבל את הכסף חזרה?. תודה מראש לעונים.

עריכה אחרונה על ידי אליש9
פורסם

איזה ביטוח היה לך? יש מקיפים שכוללים את זה בפוליסה...

• לא הבנתי... 1

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם

הביטוח המקיף של הפוגע ישלם לך על הנזק לרכוש שלך. לא על אובדן זמן או רכב שכור .

לבעל הפוליסה כן יש אופציה לשכור רכב לתקופה קצרה אם הרכב שלו בתיקון.  כל זה בכפוף לפוליסה אבל אלו רוב הפוליסות בשוק. 

• מעניין 1
פורסם (נערך)

זה מה שמופיע בביטוח שלי על נזק לצד ג':

image.png.012ebbc2c28eb0694585e26e04444724.png

נזק שייגרם לרכוש. ליידע כללי, תוכל גם לבדוק מה מופיע בפוליסה שלך. אבל, לדעתי, דבר כזה מגיע לך כתלות באחריות שלך לתאונה, ונראה לי שתוכל לדרוש/לתבוע אותו מהנהג (שכירות על רכב זהה לשלך).

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

מכיוון שאינך יכול לדעת בוודאות מה כתוב בפוליסה של הנהג שלקח אחריות, אתה רשאי לתבוע הן את חברת הביטוח והן אותו. כך, אם יתגלה שחברת הביטוח לא חייבת בהוצאות עקיפות (דוגמאת השכרת רכב), עדיין יידרש לזאת הנהג שלקח אחריות על התאונה. 

פורסם

זה לא מעניין אותך מה הכיסוי שלו. שכור רכב ושלח לו הקבלה. ישלמו מה טוב, לא ישלמו תבע בבית משפט. 

רק לא להיות חזיר, אם הושבתה לך יונדאי גטס שנת 2004 אל תשכור מרצדס עם מושבי עור. שבועיים זה סביר. 

אוהד

• אהבתי 1
פורסם

יכול לשכור ולתבוע. רכב פשוט. 

חברת הביטוח של הפוגע סביר שלא תשלם לך (אם יש לו רכב חלופי בפוליסה המדובר אליו ולא לנפגע).

הפוגע יכול לשבב את חברת הביטוח שלו. אתה תכניס את זה כשורה נפרדת בתוך התביעה.

• אהבתי 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 29.10.2021 בשעה 05:31, save כתב:

הביטוח המקיף של הפוגע ישלם לך על הנזק לרכוש שלך. לא על אובדן זמן או רכב שכור .

לבעל הפוליסה כן יש אופציה לשכור רכב לתקופה קצרה אם הרכב שלו בתיקון.  כל זה בכפוף לפוליסה אבל אלו רוב הפוליסות בשוק. 

במקרה של תאונה שהייתה אצלי שנגרם לי נזק לרכב שלא באשמתי, לאחר שהאשמים נתפסו, קיבלתי מהם דרך הביטוח לא רק את כיסוי הנזק, ההשתתפות העצמית אלא גם סכום לא קטן על עוגמת נפש ואובדן יום עבודה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כאמור יכול לשכור רכב לתקופת זמן סבירה (30 יום זמן סביר ) ברמה של רכבך.

• רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למה זמן סביר זה 30 יום? הצד הנתבע יכול לטעון שאפשר לסדר את עניין הרכב ביום אחד בסוכנות טרייד אין. אי אפשר ליפול על בנאדם בדיעבד ולהגיד "שלם לי 3000 שח כי שכרתי רכב לחודש". 

• רעיון טוב! 1
פורסם

כי לא סביר לדרוש ממישהו לרכוש רכב חדש תוך יום אחד.

לעומת זאת, כן סביר לאפשר לאדם זמן לחפש רכב חדש שיענה לצרכיו, בהתחשב בעובדה שהוא עובד למחיתו ולא יכול להקדיש את חייו לכך. יתכן ששופט יסכים שחודש זה יותר מידי, ויפסוק החזר על פחות זמן, אבלבניגוד לטענה שמספיק יום בודד, חודש זה לא מופרך.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא יודע כמה ימי שכירות שופט יאשר, אם בכלל.

בכל מקרה גם אם היה לך רכב יוקרה (אני מניח שהיה לך רכב זול לאור זה שאין לך מקיף), תשכור רכב בקטגוריה הכי זולה.

השופט לא יראה בעין יפה שכירות של רכב יקר, על מנת לחפש רכב.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

למה ששופט לא יאשר השכרה ולמה לשכור רכב בקטגוריה הכי זולה? נגרם לאדם נזק? מגיע לו פיצוי בהתאם לנזק. לא פחות ולא יותר.

• תוכן חדש...