Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בהמשך לשרשור הקודם(מחפש הוט האצ), חלק מהפרוצדורה היא גם מכירה של הרכב הנוכחי.

עד כה לא מכרתי רכב, ולא יצא לי להעסק בזה וזו תהיה הפעם הראשונה שלי.

אך יש לי תחושה שאני אקבל לא מעט טלפונים ויתכן גם כל מני טיפוסים לא סימפטיים(לפי מה ששמעתי), פוטנציאלית גם בשעות שלא לעניין.

לכן אני לא מעוניין לפרסם את הנייד הפרטי שלי בפרטי התקשרות.

מה האפשרויות העומדות מולי במקרה כזה?

האפשרות שחשבתי עליה בינתיים היא לקנות איזה מכשיר פשוט ב100 שח, ולקנות סים.

העניין הוא שסים בדרך כלל מקבלים כשאתה קונה חבילת תקשורת(שיחות, אינטרנט וכו)

האם יש דרך שאני יכול לקנות בכמה גרושים סים כדי שאוכל לקבל שיחות?

אני חושב שהכי קריטי זה עניין הקבלת שיחות, אבל יתכן וכן יעזור איזה 100 דק ו100 SMS טעונים לזמן לא מוגבל.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אישית חושב שהכי פשוט זה לחסום שיחות במידה ולא ניראה לך משהו.

אחרת, תקנה טלפון הכי זול שיש ולקחת חבילה לחודש בעלות מזערית של 20 שקל בערך.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה יכול לקנות סים prepaid מחברות התקשורת (כמו שתיירים עושים), לרוב יש למספר ולחבילה תוקף של חודש (או משהו כזה).

פורסם

אתה תהיה חייב מכשיר שתומך בווטצאפ ולא קורס אם אתה מנסה לשלוח כמה תמונות לדוגמה. מניסיון.

תשאל במשפחה או חברים אם יש להם טלפון ספייר לכמה ימים/שבועות. תקנה בתחנת דלק של פז סים של 012 (יש להם באתר איפה אפשר לקנות) ב-40 שקל ותעשה החבילה הכי זולה שיש. רק למי שיקנה ממך הרכב ושהעסקה סגורה תן לו המספר האמיתי שלך. ברגע שהרכב נמכר תבטל הקו ותחזיר הטלפון :-).

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם (נערך)

לקנות/להשאיל ממישהו טלפון ישן ולקנות בשבילו סים prepaid.

למיטב ידיעתי אין תוקף על מה שהטענת בסים.

אגב לא יודע אם הם עדיין עושים את זה, אבל פעם יד2 היו שמים במודעה מספר פיקטיבי שהיה מנותב למספר שלך, וכשהיית מוריד את המודעה, המספר היה עובר למישהו אחר.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 11 דקות, student כתב:

אתה תהיה חייב מכשיר שתומך בווטצאפ ולא קורס אם אתה מנסה לשלוח כמה תמונות לדוגמה. מניסיון.

תשאל במשפחה או חברים אם יש להם טלפון ספייר לכמה ימים/שבועות. תקנה בתחנת דלק של פז סים של 012 (יש להם באתר איפה אפשר לקנות) ב-40 שקל ותעשה החבילה הכי זולה שיש. רק למי שיקנה ממך הרכב ושהעסקה סגורה תן לו המספר האמיתי שלך. ברגע שהרכב נמכר תבטל הקו ותחזיר הטלפון :-).

צודק לגבי הוואטאפ, לא חשבתי על זה- כלומר הטלפון חייב להיות סמרטפון בסיסי לכל הפחות.

לפני 12 דקות, vadim6385 כתב:

לקנות/להשאיל ממישהו טלפון ישן ולקנות בשבילו סים prepaid.

למיטב ידיעתי אין תוקף על מה שהטענת בסים.

אגב לא יודע אם הם עדיין עושים את זה, אבל פעם יד2 היו שמים במודעה מספר פיקטיבי שהיה מנותב למספר שלך, וכשהיית מוריד את המודעה, המספר היה עובר למישהו אחר.

לגבי מסלולי הפריפייד יש לכל החברות בארץ הגבלה של 30 ימים לכל מסלול- והמסלולים נעים בין 50 ל 100+ שח מופרכים לחלוטין.

יד 2 מפרסמים את המספר הנייד שלך, בלי שום ניתוב לצערי- לפחות בשנתיים האחרונות, אולי יותר.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 3 דקות, ik3 כתב:

לגבי מסלולי הפריפייד יש לכל החברות בארץ הגבלה של 30 ימים לכל מסלול- והמסלולים נעים בין 50 ל 100+ שח מופרכים לחלוטין.

https://cellcom.co.il/production/Private/General_Info/talkman/

טוקמן עדיין חי וקיים

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ב012 החבילה לחודש עולה 30 שקל עם חבילת גלישה הרבה יותר ממה שתצטרך. חלק מהחודש מחוייב באופן יחסי ולא מלא. הסים יעלה 40. בקשת ניתוק וסיום מנוי נעשית דרך האתר והם מנתקים די מהר. ככה עשיתי שמכרתי רכב. גם השתמשתי בחשבון גימייל אחר ששמרתי עליו כל התמונות של הרכב כדי לשלוח בווטצאפ ואת כל מספרי הטלפון של מי שהתקשר.

• אהבתי 1
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לפריפייד יש חבילות מוגבלות בזמן ויש חבילות שאינן מוגבלות בזמן. בדוק באתרי חברות הסלולר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא חייב לקנות מכשיר, אם במכשיר שלך יש סים כפול מספיק לקנות סים כדי לקבל שיחות ממספר אחר.

• רעיון טוב! 3

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

לא צריך פז ולא הצקות בטלפון, בגלל שאני מוכר מספר רכבים בשנה (שיגעון כבר מעל עשור).

הדרך מאוד פשוטה, קח מכשיר ספייר ישן שזרוק בבית, או כמו במקרה שלי, טלפון שתומך ב2 סימים.

גש לחנות טלפונים בעיר הקרובה למקום מגוריך.

בקש כרטיס סים רק לשיחות נכנסות.

העלות 20 שקלים, יש של סלקום, פרטנר ,012 וגם פלאפון.

הכי ממליץ לך על 052, אנשים שרואים טלפונים של 055 או 053, חושבים אוטומטית שמדובר בסוחר.

לא יודע למה, אומר לך סטטיסטית, בתור אחד שניסה את כל המספרים.

במידה ואתה רוצה לטעון חבילה, יהיו לך הוראות, אתה מתקשר לטלפון ויכול לטעון sms, אינטרנט ועוד.

בעיקרון מספיק רק שיחות נכנסות.

ובהצלחה

עורך את ההודעה 

הנה דוגמא

https://www.sim10.co.il/רכישת-סים-חדש-חבילת-טעינה-ראשונית-טוקמן-ביג-טוק-איזי-הוט

ושוב בחנויות סלולר, לפחות בקריות, עלות סים היא 20 שקלים

עריכה אחרונה על ידי OranKimhi
הוספת לינק
פורסם

אני חושב שאתה אוכל יותר מדי סרטים, לא יודע איזה רכב ברשותך כרגע... אבל אם יטרידו אותך הרבה- הוא כנראה ימכר תיק תק. ואם הוא לא ימכר תיק תק - לא יטרידו אותך הרבה...

מכרתי לא מעט רכבים בחיי, וחוץ מ2-3 שיחות ביום שנגמרו די מהר, לא הפריעו ולא הטרידו אותי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 5
פורסם
לפני 5 שעות, ik3 כתב:

צודק לגבי הוואטאפ, לא חשבתי על זה- כלומר הטלפון חייב להיות סמרטפון בסיסי לכל הפחות.

בזמן שמכרתי את הרכב שלי קניתי nokia 8110(ממליץ לקחת אחד עם כפתורים מעט יותר גדולים), יש לו ווצאפ, המצלמה לא משהו, חבילת אינטרנט לא הייתי צריך כי הייתי עושה HOTSPOT מהטלפון הרגיל או משתמש בWIFI.

את הבעיה עם המצלמה פתרתי בכך שהייתי מצלם במכשיר הראשי שלי, שולח ממנו את התמונות לנוקיה ומשם עושה פשוט העבר ללקוח הפוטנציאלי.

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

פורסם

1. יהיו כל מיני שיחות, אבל מכאן ועד לחרדות של הטרדה המרחק גדול. 

2. אפשר לקנות סים נוסף.

3. אפשר למכור למגרש. 

4. אפשר לבקש מאנשים שמוכרים מכוניות עבור אנשים בדיוק כמוך לטפל במכירה. 

5. אפשר לפרסם כאן בלוח ללא מספר טלפון ולבקש שיצרו איתך קשר בפרטי. 

לכל אפשרות יתרונות וחסרונות. לכל אפשרות יש מחיר. 

• רעיון טוב! 3

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...