Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ibiza fr vs leon fr

yhruiho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מתלבט בין שתי ברכבים הללו מאחר ואודי a1 נפל מהמשוואה בגלל אבזור לוקה בחסר.

מדוב רכאן על לאון fr 1.4tsi שנתון 2013-14

איביזה fr 1.0tsi שנתון 2016 אבל לפני המתיחת פנים.

שני הרכבים אך ורק ידני, השאלה שלי היא כזו ,כמה ההבדל בכוח ניכר? אני לא נוהג עכשיו על 180 אלא מדבר פה על בעיקר זריזות בזמן עקיפות ובכלל, האם ה1.0 underdog או מפתיע? 

שאלה נוספת איך מבחינת אחזקה יש הבדל משמעותי?

חשוב להדגיש מן הסתם שכשאנעל קצת יותר אבצע נסיעת מבחן השאלה אם הגיוני להשוות אותם בכלל או ששווה לרדת בשנתון בשביל הלאון?

תודה מראש.

פורסם
לפני 13 דקות, fusion-x כתב:

שני המנועים ירגישו לך מאד דומה, אלא אם מדובר ב1.4 עם 150 כ"ס.

עלויות האחזקה זהות.

איכות חומרים טובה יותר של סביבת הנהג בלאון.

לא ,מדובר ב1.4 עם 122

אז לפי מה שאתה אומר כאן האיכות בנייה היא העניין המשמעותי יותר השאלה ביא במה זה מתבטא?

קרקושים ופלסטיק שביר באיביזה או פשוט ההרגשה הכללית שלהם?

פורסם

הפלסטיק לא שביר ואין קירקושים באיביזה, פשוט בלאון יש אזורים רכים יותר, דווקא אני זוכר פה תלונות לגבי קירקושים מהגומי דלתות בלאון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...