Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מברגה בת פחות משנתיים

השתמשתי בה פעמים ספורות (משמשת כגיבוי למקיטה הקשישה שמסרבת למות)

אתמול גיליתי שהיא פשוט לא עובדת - אין שום תגובה בלחיצה על הכפתור.

נבדק כמובן עם 2 הסוללות.

לפני שאני פונה ללדיקו

1. מנסיונכם, האם ניתן לצפות מהם לאחריות "רצון טוב"? אני מזכיר, המברגה כמעט ללא שימוש, והיא גם נראית כך.

2. האם יש מחלות מוכרות / נקודות תורפה שמשם יש להתחיל לבדוק?

3. האם ישנן מעבדות פרטיות לתיקון מברגות? מה פערי המחירים בינן לבין לדיקו?

תודה 

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

רצון טוב חודש אחרי תום האחריות, יכול להיות. לא שנה.

בלדיקו יגבו כ-150 על בדיקה בלבד- לפני תיקון (עבודה וחלפים). לא זוכר אם זה כולל מע"מ או לא. 

לא ידוע לי על מחלות מוכרות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

גם אצלי סיפור דומה, אמנם לא שנתיים אלא 4 בערך, אבל שימוש בייתי מאוד לא תכוף, ושנה לפני בערך, הלכה גם אחת הסוללות. אני לא טרחתי לתקן (לא מוכן להשקיע יותר במוצר הזה) ורכשתי מברגת אימפקט חדשה של Worx , בינתיים אני מרוצה. אצלי הבעיה הייתה ביחדת הבקרה האלקטרונית (המנוע נבדק ותקין) אני מהמר שזו הבעיה גם אצלך, אם תרצה את המנוע לבדיקה, אחפש לך אותו. אם אני זוכר קיבלתי הצעה לתיקון ב 250 ש"ח בערך אצלם: https://expresss.co.il/.

באופן אישי, אחרי סוללה ומברגה מהסדרה "המקצועית" שהלכו בשימוש בייתי, כנראה שהכלי הנטען הבא שלי יהיה של יצרן אחר. 

ראה תמונות וקישורים כאן:

אגב, מישהו העלה לכאן את הסרטון הזה פעם לדעתי, וחשבתי שהבחור מגזים (ואולי מתעדף גם חברות אמריקאיות), והוא כנראה באמת מגזים, אבל אחרי שהלכה הסוללה (שממש לא עבדה קשה), אני מתחיל להבין על מה הוא דיבר (זו לא אותה סוללה כמובן, אבל עדיין) :

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם (נערך)

לדעתי עדיף לקנות מברגה בראשלס מעלי עם מישלוח מישראל בכמה שקלים, אני כרגע בהתלבטות עם לקנות מברגה קטנה או גדולה יותר שכוללת גם פטישון.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

מתלבט בין דגם יקר עם בראשלס ומצב אימפקט (18-3 מצבים) לבין מברגה קומפקטית וזולה- זה החיקוי של מקיטה ניראה לי,

יש לי כזו שקניתי באייס של מאסימו אדומה שעלתה כ200 שקל אבל יש לה רק הילוך אחד עד 700 סל"ד שזה קצת לקידוחים באלומיניום שאני עושה.

DEKO DKCD20BL LI 20V Cordless Brushless Hammer Impact Drill with 2 Speed Cordless Screwdriver|Electric Drills| - AliExpress

https://www.aliexpress.com/item/32810964216.html

יש להם הרבה מוצרים, אפילו של אותו המוצר וצריך לדפדף בין כולם כי חלקם יוצאים זול יותר ואני מחכה גם לתחילת שבוע המבצעים החל מה23 לחודש.

בנוסף ראיתי שיש גם גירסאות של 16V לסוג הקומפקטי, גם שוקל אם להיתפשר באמצע:

VVOSAI 12V 16V 20V Cordless Drill Screwdriver Electric Drill Power Tools Hand Drill 25+1 Torque Wireless Driver DIY Power Tools|Electric Drills| - AliExpress

VVOSAI-12V-16V-20V-Cordless-Drill-Screwdriver-Electric-Drill-Power-Tools-Hand-Drill-25-1-Torque.jpg

אשמח להצעות נוספות מהחברים, אולי בהמשך יוסיפו משהו גם במישלוח החינמי באמאזון(הבנתי שהם מוסיפים עוד ועוד מוצרים).

• רעיון טוב! 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תודה, האמת שאני לא  יודע מה טיב המוצר בפועל, אני רואה שיש ביקורות לא רעות על הדקו, אבל, אתה כבר מתקרב למחיר של הסדרה הביתית של Worx, לדוגמה: 

https://www.brandtools.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=9948 .

אולי ל- @gsi16v יצא להזמין את המברגה שלהם ויכול לתת חוות דעת.

פורסם (נערך)

גם לדקו יש דגם 20V זול בחצי מהמחיר- אני חשבתי פשוט ללכת על הדגם הכי ייקר שלהם עם מנוע ללא פחמים ופטישון לקידוחים קטנים בלי להיתעסק עם המקדחה הגדולה:

בינתיים יצא לי ליקנות מסור גקסו ומסור דיסק קטן שלהם, הגיע בתוך כ10 ימים עד לדלת ואני מרוצה למחיר ששילמתי.

image.thumb.png.7f441df001fb92e716d0fc6cf04813cf.png

פורסם

צודק, לא שמתי לב שהדגשת שזה ללא פחמים, קשה לי לראות מוצר שמתחרה במחיר הזה בארץ, נראה שמשתלם לנסות (באופן אישי, אחרי הניסיון שלי עם המברגה של בוש עוד יותר אפילו). 

פורסם

אני הכי אוהב שזה מגיע עד הדלת עם שליח ותוך כשבוע~10 ימים. 

אם משקללים גם מישלוח עד הבית אז זה יוצא עוד יותר משתלם-  כי למי יש כוח לעמוד חצי שעה בתור לדואר לאיסוף חבילה או ללכת לטייל בעיר לקיוסקים שונים חח.

אגב- מה הקטע שלהם עם הצבעים, ניראה לי שצבע שחור/אפור זה כמו ההסידרה כחולה לעומת הסדרה הירוקה בבוש? 

בהצלחה ואשמח לעדכון לאחר שימוש, אני מחכה ל23 למבצעים ואם עד אז לא יהיה גם משהו מאמזון אז אזמין מהם את אחד הדגמים גם.

פורסם

תודה, בינתיים אני עם האימפקט של Worx שקניתי אחרי שהבוש שבקה חיים (wu290.1), נשארה לי סוללה אחת של בוש ומברגה רגילה שלהם, אז אני אחכה עד שהמברגה הזו תמות או הסוללה (מה שיבוא קודם) ואז אראה מה אזמין.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...