Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Ha4c8bcaa5b9c49c799b3d238452d26f25.jpeg

לפני כשבועיים ליטשתי עדשת פנס כדי לעבור טסט וגם אחרי כל הכאב ראש הזה הפנס לא נראה ממש חדש. חיפשתי קצת ומצאתי עדשות חדשות במחיר נוח ואני מתפתה פשוט להחליף את העדשות בשני הפנסים. 

https://www.aliexpress.com/item/4001294290530.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.5c4718e7dSwgsk&algo_pvid=8d6fe1e5-39d7-4d0a-a960-dc7c3c0abc5d&algo_exp_id=8d6fe1e5-39d7-4d0a-a960-dc7c3c0abc5d-4&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000018243609037"}

לפי מה שראיתי ברשת תהליך ההחלפה לא יותר מדי מסובך אך דורש בלוואר לפירוק העדשה הישנה ודבק מיוחד לאטימת הפנס לאחר הרכבת העדשה החדשה כך שנראה לי שכדאי להעביר את זה לבעל מקצוע.

-מישהו התנסה בהחלפת עדשה וקנה מעלי? מה האיכות שלהן? פשוט אני רואה שזה נמכר במחיר מגוחך (140 ש"ח לסט כולל משלוח) ותוהה בנוגע לאיכות.

-ישנו בעל מקצוע מנוסה שמתעסק עם זה (פו"ה הפנסים והעדשות, הדבקת/אטימת עדשות) באיזור המרכז?

פורסם

זה לא 'דבק' מיוחד, זה בוטיל, אפשר לקנות גם אותו בעלי  ולרוב לא צריך אותו, פשוט מחזירים את הכיסוי, מחממים שוב וזה נאטם לפנס.
צריך פן תעשייתי (או בלאוור בשפת התעשייתיים), אבל גם פן רגיל יספיק, מומלץ לבנות 'תנור' ולא לרכז אוויר חם על נק' אחת כדי לא להמיס את הפלסטיק, הנה סרטון (שמרכיבים בו עדשות בפנס רפלקטור, אבל שים לב ספציפית להתחלה ולסוף כשהוא מחמם את הפנס):

בשביל לפרק את הפנס מהרכב צריך לפתוח 3-5 ברגים, אבל אחד או שניים מהם מסתתרים מתחת לפגוש הקדמי שאותו תצטרך לפרק גם כן.
לא חושב שיש יותר מדי מוסכים או בעלי מקצוע שעוסקים בדברים כאלה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה, פירוק הפנס בצד הנהג אינו פשוט ודורש פירוק מיכל עודפים המחובר עם דיבל פלסטיק חד פעמי... אני לא חושב שאעשה את זה לבד עם יד ימין הדפוקה שלי, זו הסיבה שחשבתי ללכת למישהו מקצועי. 

אם מישהו ביצע פעם תיקון לפנס אשמח אם ישתף

פורסם

ד"א, הפנס אצלי כולל בתוכו צ'יפ ג'ירו, מנועים מחשב ועוד חלקים רגישים לחום. (כל זה ברכב בן 13, אני אפילו לא רוצה לחשוב על פנסים מודרניים) השימוש בקופסה/תנור עלול לגרום לנזקים לאלקטרוניקה.

• תוכן חדש...