Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

ברשותי סיטרואן גרנד פיקאסו 2015 (165 כוח סוס). שמתי לב ש:
א. מיד אחרי נסיעה המנוע מאוד חם (במגע על מכסה הבגאז').
ב. הרכב מתקרר מאוד לאט (המנוע חם גם שעה ושעתיים אחרי הנסיעה).

ג. מד החום בזמן נסיעה מראה על טמפרטורת מנוע תקינה.

 

בנוסף, ויתכן שבלי קשר, חיישן השמן נדלק גם כשחסר ליטר שמן (מתוך 5). לפעמים הוא גם כבה אחרי שפותחים את מדיד השמן לבדיקה.

 

האם זו התנהגות תקינה ומוכרת בסיטרואן פיקאסו?

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ב א.  אני מניח שאתה מתכוון למכסה המנוע.

 

בכל מקרה - זו לא שיטה לבדוק טמפרטורת מנוע.  תתקין מתאם OBD, תתקין אפליקציה מתאימה על הטלפון שלך, ותראה מה טמפרטורת המנוע במידה ואתה לא סומך על מד החום המובנה.

 

לגבי חיישן השמן - אין לי מושג.  אבל למה אתה מגיע למחסור של ליטר שמן ?

פורסם

שבוע שעבר עברתי בחניה ונגעתי בטעות בפח מכסה מנוע של איזו מכונית חונה. מיד קפצתי. זה היה כמעט כמו קומקום רותח. זה אומר משהו ? 

פורסם
לפני 12 שעות, bloodymeli כתב:

לפעמים הוא גם כבה אחרי שפותחים את מדיד השמן לבדיקה.

זה הדבר היחיד שמדליק נורה. צריך לבדוק שהדיאפרגמה של מערכת הpcv שלמה ולא קרועה. כשהיא נקרעת יש ואקום חזק מאוד בחלל גל הארכובה (מרגישים יניקה מהמדיד). 

 

לגבי כל השאר, לא מודדים טמפרטורה לפי תחושת בטן.. 

 

לפני 7 דקות, save כתב:

שבוע שעבר עברתי בחניה ונגעתי בטעות בפח מכסה מנוע של איזו מכונית חונה. מיד קפצתי. זה היה כמעט כמו קומקום רותח. זה אומר משהו ? 

כן, אתה בהריון

יום טוב גם לך

פורסם

למה חסר לך שמן בכמות כזו, ולמה זה חוזר על עצמו, זה דבר ראשון.

מכסה המנוע מתחמם גם מהסביבה בחוץ, אי אפשר להתייחס לזה.

הייתי בודק שהמים נקיים ולא חסרים, שמן כמובן. להבין למה חסר ובאיזו תדירות. וממשיך לעקוב.

×
×
  • תוכן חדש...