Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי באאוטלנדר החדש (צבע לבן) .
אני מוכן ומעוניין להשקיע בהגנה על המראה שלו, אבל מקריאה של אינסוף פוסטים בנושא , אני רק  יותר מבולבל..
אני מבין  שציפוי  נאנו  הוא הטוב מבין האופציות , אבל יש הסכמה כללית  שכדי שהוא לא יתקלקל וייאבד את האפקט שלו  תוך חודשים אחדים הוא חייב טיפול קבוע ורק בחומרים וציודים ייעודיים..  ואני לא רוצה להפוך לעבד  של הרכב.. 

מהיכרות עם עצמי ,לא סביר  שאוכל לבלות  במכוני דיטיילינג  באופן מסודר.. מצד שני, אני רואה שיש שפע ענק של אוטמי צבע ווקסים ברמה יותר גבוהה  מהחומרים הפשוטים שיש בחנויות כלליות של  אביזרי רכב . 

ואני שוקל אם לא עדיף למצוא חומרים כאלה שלא מחייבים מקצוענות וליישמם   על הרכב אחרי שטיפה (עצמית בצינור או גרניק, לא בתחנת שטיפה עם מברשות ומטאטאים..) ולקבל  תוצאה סבירה ,שתתן הגנה וברק נאה חודשים אחדים?

מכל האופציות ,בהתחשב ברמת הציפיות שלי , מה הכי כדאי?  

אשמח מאד ואודה  לייעוץ והמלצות  מבעלי הניסיון בפורום :)

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, slapid כתב:

יש

קצת תובנות? מישהו?  

אביא לך את מה שכתבתי למישהו אחר בפורום:

לי יש על הרכב ציפוי חזק ואחת לחצי שנה /שנה  שים עליו חיזוק

ובנוסף אחרי כל שטיפה או כמה שטיפות אתה יכול לשים אוטם מעל 

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

כן יש פתרונות זולים ונוחים לביצוע הם מספיקים ל2 3 שטיפות גג.

יש לקארפרו את ההידרו לייט שאתה מרסס כל עוד הרכב רטוב ושוטף עם גרניק, הוא נותנים הגנה קלה הידרופוביה למים מצוינת וטיפה ברק.

הרכב שלך לבן אז ברק מציפוי ננו או ברק מאוטם פשוט לא נראה לי שתשים לב.

לא חייב קארפרו לכל החברות יש מוצר מקביל.

פורסם

אני אישית, מעדיף ליישם אוטם צבע אחת לחודשיים שלושה. זה מחזיק מעמד יפה, עמיד פי כמה מווקס רגיל, ולא מצריך חידוש של ציפוי אחת לשנתיים.

אני משתמש באוטם של מנזרנה, אותו קניתי באוטוסטור

בהצלחה

פורסם

לעשות ציפוי קרמי מגיע עם כמה דברים שצריך לעשות.

קודם כל הכנה לרכב שדורשת פוליש והחלקת הלכה ואז יישום של החומר הייעודי.

דבר שני לגבי השתעבדות - אכן, בכדי לשמור על הנראות של הרכב צריך לשטוף אותו אך ורק עם חומרים ייעודיים ומטליות מיקרופייבר איכותיות, לא אלו שקונים בסופר 5 ב 10.

סבון ייעודי נדרש, לא להשתמש בג'ילדות, ספוג מתאים.

ובתכלית האיסור לא להכנס למכונות שטיפה, אלו לאחר פעם אחת בלבד כבר יעשו נזק ללכה או הציפוי, מה שמתבטא בלכה דמויית קורי עכביש.

unnamed.jpg.28d5be14b951f194c2f4e25a8df2f1aa.jpg

אז קח בחשבון אם זה מה שאתה רוצה, כיוון שתוצאה טובה מגיעה עם עבודה...

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...