Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על zx

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אחרי שהלך המודול של ההצתה נמאס לי כבר ואני לא מסוגל לראות יותר את האונו שלי ולכן אבקש את עצתכם.

אני מעוניין להחליף לzx שנת 95 96 מנוע 1.4 ,1.6 1.8 עדיין לא החלטתי,אז מה דעתכם על איזה דגם ללכת והאם לשקול בכלל אוטומט ?

עקרונית הרכב משמש אתי בעיקר בתוך העיר עם גיחות צפונה פעם בשבועיים בערך.

חשובה לי מאד נוחות נסיעה(אחרי שהאונו כמעט שלחה אותי לכירופרכט) וצריכת דלק סבירה+.

אם יש הערות נוספות בקשר לרכבים הנ"ל אשמח לשמוע.

נ.ב

הגה כח הוא חובה מבחינתי .

פורסם

בדוק שה1.4 לא חלשה לך...יכול להיות שתאמץ אותה ואז היא לא תהיה כל כך חסכונית(מקרה של בעל ZX שדברתי)

בעיקרון הרכב נחמד ביותר,נח וזול לרכישה...יש הרבה גרוטאות וגם רכבים שמורים אז חכה בסבלנות ותמצא משהו טוב...

פורסם

לטעמי הדגמים המומלצים של הZX הם 1.4 או וולקן(1.9/2.0). כל קשת הדגמים אמינים בצורה דומה (כלומר, פחות מיפניות מקבילות) ב1.4 תקבל צריכת דלק טובה מאד בוולקן תקבל ביצועים והתנהגות טובים. ה1.6 וה1.8 אינן חזקות ולא חסכוניות.

לגבי ה1.9, הדגם הידני נמכר רק בשנה אחת [ב92']. קשה למצוא.

פורסם

אם רוב הנסיעות שלך יהיו בעיר וחשובה לך צריכת הדלק אז לדעתי הכי יתאים לך ה1.4,מה גם שהוא לא נופל בהרבה מה1.6 בביצועים (כמעט ואין הבדל).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...