Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב שני לבית לנסיעות לא ארוכות בתוך גוש דן.
מעבר לפיקנטו\I10 עלה בידי סקודה סיטיגו רובוטי, הדגם הידני זכור לי לחיוב מאוד, האם יש מה לחשוש מהגיר הרובוטי? לצערי כעת האופציה של הידני לא על הפרק והרכב חייב להיות אוטומטי.

האם למישהו יש נסיון כזה או אחר עם הרכב? האם תיקון הגיר יהיה יקר(במוסך מומחה בסגנון רון וכד').

פורסם

הגיר הזה הוא עם מצמד אחד ( כמו ה 107/c1/ אייגו -מה שאומר שלפקקים ולנסיעה עירונית מרובה הוא פחות מתאים.

קח בחשבון שאולי תזדקק להחלפת קלאץ ולגבי מחשב גיר, לא נתקלתי פה בשרשור תלונה על הרכב הזה בניגוד לגיר הדו מצמדי, שמצד אחד אולי נעים מעט יותר אך תיקונו גם יקר יותר בשל אופי התקלות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 5 שעות, colauti 9 כתב:

הגיר הזה הוא עם מצמד אחד ( כמו ה 107/c1/ אייגו -מה שאומר שלפקקים ולנסיעה עירונית מרובה הוא פחות מתאים.

קח בחשבון שאולי תזדקק להחלפת קלאץ ולגבי מחשב גיר, לא נתקלתי פה בשרשור תלונה על הרכב הזה בניגוד לגיר הדו מצמדי, שמצד אחד אולי נעים מעט יותר אך תיקונו גם יקר יותר בשל אופי התקלות.

דווקא נסעתי בc1 רובוטית זהה לידנית שלי רק רובוטית. וזה היה הפוך, בעירוני ופקקים הוא עובד חלק ויפה והייתי ממש מרוצה. דווקא מחוץ לעיר כשלוחצים יותר הוא העביר הילוכים לאט מה שגורם לטלטלה קטנה, אבל גם זה לא ממש מהותי. בגדול זה עובד טוב - אם אהיה נכה ברגל שמאל, ממש לא אתנגד לכזה גיר וכנראה שאעדיף אותו על אוטומטי מיושן. )משווה לידני ונסעתי בc1 דור 2 (108, לא 107))

פותח השרשור - בc1 הגיר הרובוטי נחשב אמין, בפיאטים נחשב בעייתי יותר, בסיטיגו אני מכיר מישהי שהחליפה את הגיר בגלל תקלה באחריות (ומאז היא עם האוטו כבר שנים בלי בעיות) אבל יש מעט מדי מכוניות כאלה אז לא יכול להגיד מעבר למקרה שלה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

מציע לך למסות אותו ולראות אם תוכל לחיות עם ההשהיות שמאפיינות גיר כזה.

לדעתי יש חלופות נעימות יותר בקטגורית המיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...