Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@arturkopitהראיה שלך יותר צרה מזו של סוס באפסר. השיקולים של המדינה בחקיקה הרבה יותר רחבים. היא רואה את המבחנים הנדרשים כדי להוביל נוסעים בשכר (בדיקת עבר פלילי? קורס נהיגת רכב ציבורי? הגשת עזרה ראשונה?) את הדרישות מהרכב, את הביטוח הנדרש, את הפיקוח על עמידה בדרישות, למשל של הסעת כל נוסע. המדינה גם תדרוש ששתנהל ספרי מס ותשלם מס אמת. כל אלה נוגדים את ה-DNA של חברות החלטורה - הן מגייסות כל אחד, מצפצפות על חובת רישוי הנהג והרכב, מצפצפות על חוקי המס - כל אלה יםגעו, בסופו של דבר, בך.

בוא ניקח דוגמה מקבילה. למדל airbnb. האם תרצה שהשכן שלך ישכיר את דירתו לכל דכפין שיטנף את חדר המדרגות, ירעיש באמצע הלילה ויתפוס לך את החניה? יש חוקים המסדירים את הדרישות ממלון מבחינת תנאים לאורחים, מבחינת בטיחות, מבחינת הפרעה לסביבה, אלה חוקים המגנים עליך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אפילו לא מגיע לעומק הזה כמו שציין ספריאל.

אלא נטו על הסיפור של מי שבאופן מובהק פועל כנגד החוק, עוד יקבל הטבות על העבירות שלו.

ממש רצחת וגם ירשת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

@arturkopitהראיה שלך יותר צרה מזו של סוס באפסר. השיקולים של המדינה בחקיקה הרבה יותר רחבים. היא רואה את המבחנים הנדרשים כדי להוביל נוסעים בשכר (בדיקת עבר פלילי? קורס נהיגת רכב ציבורי? הגשת עזרה ראשונה?) את הדרישות מהרכב, את הביטוח הנדרש, את הפיקוח על עמידה בדרישות, למשל של הסעת כל נוסע. המדינה גם תדרוש ששתנהל ספרי מס ותשלם מס אמת. כל אלה נוגדים את ה-DNA של חברות החלטורה - הן מגייסות כל אחד, מצפצפות על חובת רישוי הנהג והרכב, מצפצפות על חוקי המס - כל אלה יםגעו, בסופו של דבר, בך.

בוא ניקח דוגמה מקבילה. למדל airbnb. האם תרצה שהשכן שלך ישכיר את דירתו לכל דכפין שיטנף את חדר המדרגות, ירעיש באמצע הלילה ויתפוס לך את החניה? יש חוקים המסדירים את הדרישות ממלון מבחינת תנאים לאורחים, מבחינת בטיחות, מבחינת הפרעה לסביבה, אלה חוקים המגנים עליך.

אתה כותב המון מילים ללא פואנטה.
אחשלי, תוריד את עצמך לקרקע. אינך יודע דבר וחצי דבר עלי.
ושוב, כל מה שכתבת רק מחזק את דבריי.
אם המדינה הייתה מעוניינת בשינוי, הוא היה מתבצע.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

החבורה ציבורית פה לא משהו ולכן רכב זה עניין של MUST TO HAVE ולא משנה מה יהיו המחירים אנשים יקנו. פשוט אתה תראה יותר גרוטאות מאשר רכבים חדשים על הכביש. 

פורסם
זה טקסט, שהוא לא רלוונטי לנושא השרשור, ולא רלוונטי לציטוט שלי שאליו הגבת.
ולכן זהו טקסט, שהוא בסך הכל הערה.
נכונה, לא נכונה, הערה, לא רלוונטית
זאת עובדה או דעה אישית שלך?
אתה צריך להפסיק לצטט שורות בודדות מתגובות, זה גורם לך ללכת לאיבוד ולטעון טענות אשר נובעות אך ורק מפרי דמיונך.

• רעיון גרוע 1
פורסם

שזה הערה? זו עובדה.

אין לנטיות ההצבעה של ציבור נהגי המוניות שום קשר לא לנושא, ולא לציטוט שלי שעליו הגבת.

ולכן התוצאה היא שהטקסט שלך הוא לכל היותר הערה, וגם היא לא רלוונטית.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

@arturkopit אני לא אח שלך.

מה שאתה לא מבין הוא שלמדינה יש הרבה סיבות לא לשנות את החוק, אפילו אם ארתור מקטר. הפניתי אותך לשרשור בן ה-5 כי הסיבות נדונות שם באריכות, ואפילו כתבתי הסבר קצר. אבל אם ההסתכלות של מצטמצמת לחיוב בסוף הנסיעה, ואינך מסוגל לראות תמונה קצת יותר רחבה הדיון הזה עקר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

@arturkopit אני לא אח שלך.

מה שאתה לא מבין הוא שלמדינה יש הרבה סיבות לא לשנות את החוק, אפילו אם ארתור מקטר. הפניתי אותך לשרשור בן ה-5 כי הסיבות נדונות שם באריכות, ואפילו כתבתי הסבר קצר. אבל אם ההסתכלות של מצטמצמת לחיוב בסוף הנסיעה, ואינך מסוגל לראות תמונה קצת יותר רחבה הדיון הזה עקר.

איך אתה יודע שאנחנו לא אחים?
היכולת של לדעת הכל באה אלייך עם המחשבה העצמית שלך שאתה יותר טוב מכולם והינך יודע טוב יותר מכולם?

כפי שהסברתי מקודם, הדיון מלפני ה5 שנים לא עניין אותי. אם זה כן היה מעניין אותי, הייתי מבצע חיפוש לבד.

לא ברור לי מאיפה הסקת את המסקנה שאני מעוניין לקיים איתך דיון בנוגע לזה, כאשר אין לו שום פואנטה(מוזמן לגוגל ולהבין מדוע).

• רעיון גרוע 2
  • מצחיק 2
פורסם

לסיכום באת לפה כדי לכתוב הודעה עם טקסט לא קשור לנושא, ציטטת טקסט שלי, והגבת בלי קשר אליו, ואתה בכלל לא מעוניין לקיים דיון.

את אותו דבר יכלת לקבל ע"י כתיבת טוקבק ב-Ynet

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 דקות, arturkopit כתב:

היכולת של לדעת הכל באה אלייך עם המחשבה העצמית שלך שאתה יותר טוב מכולם והינך יודע טוב יותר מכולם?

היכולת הזאת באה build-in עם גנים אשכנזים. 

• מעניין 1
פורסם
שזה הערה? זו עובדה.

אין לנטיות ההצבעה של ציבור נהגי המוניות שום קשר לא לנושא, ולא לציטוט שלי שעליו הגבת.
ולכן התוצאה היא שהטקסט שלך הוא לכל היותר הערה, וגם היא לא רלוונטית.
שוב אתה בוחר להתייחס לדברים שרק מתאימים לטיעונים שלך, אם זה לא היה עצוב זה היה משעשע.

אני שאלתי שאלה מדוע וכיצד הטקסט אשר בחרת לצטט(שבנו לקטע שבו אתה מתייחס רק למה שטוב לטיעון שלך ומתעלם משאר הדברים).

טוב, סטינו מהנושא וזה נהיה ספאם.

לסיכום באת לפה כדי לכתוב הודעה עם טקסט לא קשור לנושא, ציטטת טקסט שלי, והגבת בלי קשר אליו, ואתה בכלל לא מעוניין לקיים דיון.
את אותו דבר יכלת לקבל ע"י כתיבת טוקבק ב-Ynet
אז בעצם אני עושה את אותו הדבר שהינך עושה תמיד?

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 2 דקות, arturkopit כתב:

שוב אתה בוחר להתייחס לדברים שרק מתאימים לטיעונים שלך, אם זה לא היה עצוב זה היה משעשע.

אני שאלתי שאלה מדוע וכיצד הטקסט אשר בחרת לצטט(שבנו לקטע שבו אתה מתייחס רק למה שטוב לטיעון שלך ומתעלם משאר הדברים).

טוב, סטינו מהנושא וזה נהיה ספאם.

ידידי, מה שאסי ( @asix ניסה לומר לך כבר בדף הקודם - שזה התחיל מסטייה מהנושא וספאם).

וההערה שלו לגבי הפוליטיקה, מתייחסת, בדיוק, לטקסט שציטטתי, ולכן ציטטתי אותו.

לפני 2 דקות, arturkopit כתב:

אז בעצם אני עושה את אותו הדבר שהינך עושה תמיד?

אין אפילו פעם אחת, שאני מגיע לדיון בפורום, כותב תגובה, שלא על מנת לנהל דיון.

דיון כזה או אחר.

אתה באופן מפורש, מודיע שהגעת לא כדי לקחת חלק בדיון, אלא כדי לשחרר קיטור.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין אפילו פעם אחת, שאני מגיע לדיון בפורום, כותב תגובה, שלא על מנת לנהל דיון.
דיון כזה או אחר.

אתה באופן מפורש, מודיע שהגעת לא כדי לקחת חלק בדיון, אלא כדי לשחרר קיטור.
היכן כתבתי משהו על הפואנטה שלמה אתה מגיב לאנשים?
כתבתי במפורש-שאתה מצטט ומתייחס רק לחלקים שנוחים לך ותואמים למה שאתה מנסה לטעון.

בנוגע לשורה האחרונה-אתה ממשיך להתייחס רק למה שנוח לך.
כתבתי במפורש(אם אתה מעוניין בציטוט תכתוב) שאיני מעוניין לקיים דיון עם ספיראל.

אבל היי, זה הקטע שלך. להתייחס רק למה שתואם לטענה שלך.
;)

פורסם

ידידי ארתור, אני ציטטתי את הקטע הרלוונטי כדי להסביר לך בדיוק למה אסי התכוון, כשהוא כתב לא לקחת את הפוסט לכיוונים פוליטיים.

אתה אולי לא מעוניין לקיים דיון עם ספריאל, אבל אתה במובהק גם לא מקיים דיון איתי, אתה שופך את מה שבא לך דרך המקלדת, ולוחץ על "שלח תגובה".

ואם אתה כן רוצה לנהל דיון על נושא אובר עצמה, אז הדיון שספריאל קישר אליו זה מקום מתאים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ידידי ארתור, אני ציטטתי את הקטע הרלוונטי כדי להסביר לך בדיוק למה אסי התכוון, כשהוא כתב לא לקחת את הפוסט לכיוונים פוליטיים.

אתה אולי לא מעוניין לקיים דיון עם ספריאל, אבל אתה במובהק גם לא מקיים דיון איתי, אתה שופך את מה שבא לך דרך המקלדת, ולוחץ על "שלח תגובה".

ואם אתה כן רוצה לנהל דיון על נושא אובר עצמה, אז הדיון שספריאל קישר אליו זה מקום מתאים

אתה מסביר בדיוק את מה שכתבתי, רק במילים אחרות. אתה מצטט קטעים אשר תואמים לטענות שלך, אחרת  לא תצוטט את זה.

איני מקיים איתך דיון?מניח שאינך יודע את ההגדרה של המילה דיון לכן הינך כותב זאת, או שסתם החלטת לתקוף את הכותב במקום להתייחס לכתוב.

הגדרה של דיון-

https://milog.co.il/דיון

תהנה.

אין לי בעיה המשיך לדון איתך בפרטי על מדוע הינך תוקף אותי במקום להתייחס לטענות שלי. אבל כבר חפרנו יותר מדי בלי קשר לנושא עצמו.

המשך יום מעולה לך!

עריכה אחרונה על ידי arturkopit

• תוכן חדש...