Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני עובר לתל אביב ומתלבט אם לקנות קורקינט חשמלי ולמכור את האוטו.

הסתכלתי באינטרנט וראיתי קורקינט חשמלי של סיטיראנר שנראה לי טוב - ראנר 2

https://cityrunner.co.il/

מה דעתכם? ממליצים על נסיעה בקורקינט חשמלי? מישהו עשה את המעבר?

תודה.

פורסם

אני אשמע לך זקן ו'פארטי פופר' אבל זה כלי מסוכן, ולאחרונה גם נפצעו ונהרגו אנשים על כלי דומה, כולל בתל אביב.

האם כדאי? בתור אופנוען בעבר שעדיין מת לחזור לרכוב, אני אומר תשקיע מחשבה מעבר לתשוקה המיידית...

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

• רעיון טוב! 1

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
לפני 33 דקות, thebaron כתב:

אני אשמע לך זקן ו'פארטי פופר' אבל זה כלי מסוכן, ולאחרונה גם נפצעו ונהרגו אנשים על כלי דומה, כולל בתל אביב.

האם כדאי? בתור אופנוען בעבר שעדיין מת לחזור לרכוב, אני אומר תשקיע מחשבה מעבר לתשוקה המיידית...

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

מצטרף להמלצה, אין תשתיות מתאימות לרכיבה על קורקינט ללא צורך לרדת לכביש ולהסתכן מרכבים או לעלות למדרכה ולסכן הולכי רגל תמימים

פורסם

כבעל קורקינט לשעבר בתל אביב (לי היה מיי2), קודם כל - סע בזהירות, רק בשבילי אופניים ובלי שטויות.

קח בחשבון שנפילה היא עניין של זמן ולכן עדיף ליפול בשביל אופניים ולא על הכביש.

לגבי הקורקינט - הוא בסדר, זה קורקינט מדבקה שיש אותו בהמון מקומות כמו אינוקים ופלקון (כל אחד משחק אותה מיוחד אבל בסוף זה אותם כלים מסין).

מה שחשוב בקורקינט זה קודם כל הנתונים הפיזיים שלך (משקל גובה וכו') ולאחר מכן הנסועה שאתה מתכנן לבצע.

תן קצת יותר פרטים ואוכל לתת לך המלצות מניסיון אישי שלי.

חשוב גם לקנות ממקום שמבצע טיפולים סדירים לקורקינט (צריך לעשות טיפולים כל הזמן בערך כל 500 קילומטר).

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...