Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התפגר לו גלגל השיניים הפלסטי ששתול שם למטרת הגנה על המנוע.
האם אצל כל המכשירים הוא אותו הדבר/אותו המק"ט?

אני משתגע, לא מצליח למצוא תמונות פיצוץ ו/או רשימות חלפים לדגם הזה. 

האמת, אני די בטוח שבגלל שהוא יועד לשוק הכנעני כאן, יש לו במק"ט או בדגם איזו אות או מספר שונה ממה שרואים (בשפע) באינטרנט על מכשירי חו"ל...
הדגם הוא:

SKU  5KSM150PSEIC

אני צריך את גלגל השיניים, את הפין שלו שקצת התעקם לו בהוצאה ואם אפשר - אז את בורגי המיכסה למשהו נורמלי יותר כמו בדגמים הישנים (כרגע ראשי הברגים צורכים מברג ראש משולש).

את האטם אעשה בעצמי וגריז תקן מזון אני די בטוח שאוכל להשיג דרך מישהו.

ממש אשמח ואודה לכל עזרה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ערב צח,

המיקסר אגב עבד היטב לפני הפירוק שלי, פשוט לא הניע את האזור הפלנטרי (ואכן פירוק גילה כאמור גלגל השיניים טחון).

החלפתי את  גלג"ש הפלסטי שנהרס.
לאחר מכן גיליתי שהאטם המקורי גמור והעביר גריז מאזור הגיר אל אזור המנוע. אני לא יודע כמה זמן המיקסר עבד כך. ניקיתי כמיטב יכולתי את הגריז מאזור המנוע, הכרטיס והמגעים וסגרתי הכל חזרה, כמובן החלפתי את הגריז הישן והרכבתי אטם חדש (תוצרת בית מחומר משובח).
סגרתי הכל חזרה והדלקתי המכשיר. 
לכפתור ההפעלה יש כמה דרגות, של כמה שנתות, כל אחת למהירות שונה.
המנוע עבד לאט באחת הדרגות האחרונות (הכי מהירות) ושבק.
שוב פירקתי הכל. וידאתי שהפחמים נקיים ובאים במגע עם הקומוטטור (לא יודע את שמו בעברית). הצלחתי להגיע אל הקומוטטור עם נייר ספוג באלכוהול, ניקיתי אותו היטב.

בכלל - אזור המנוע ניראה כעת נקי מגריז.
עדיין לא עובד, הפעם מת לגמרי, לא מסתובב בכלל ולא מזמזם או מנסה לעשות רעש כלשהו. 
ניצוץ קטן בזמן ההדלקה מאזור מכלול ההפעלה האחורי, גילה לי שהמכשיר עדיין מקבל זרם.
האם למערכת כפתור ההפעלה יש כיול כלשהו? אני חושד שפגמתי בו כאשר פירקתי את הכפתור עם המנוף שלו שמחובר לגשר ולקפיץ.

תמונת החץ האדום מראה מצב הפעלה על דרגה 1, יעני הכי לאט.

תמונת החץ הצהוב מראה את מכלול ההפעלה עד הסוף, נוגע בחלק הנגדי וזהו מצב ההפעלה הכי מהיר.

שמתי לב שלאחר ההרכבה, יש 2-3 מצבים בהם הפין הזה לא נוגע בכלום, ורק לאחר המצב השלישי או הרביעי נוצר מגע בינו לבין שאר המכלל.
אשמח לעזרתכם.

אלו אגב השרטוטים שמצאתי ברשת:

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0172/8692/2294/files/ksm150_parts_list_2.pdf?14825

https://www.partselect.com/Models/KSM150-1/Sections/CASE-GEARING-AND-PLANETARY-UNIT/?ModelID=692245&ModelNum=KSM150-1&mfgModelNum=&ManufactureID=3&Selected=1CTELN11&Position=2&mfg=Whirlpool&Type=Mixer&Mark=2

תודה

2.thumb.jpg.470663ba5d5f746ca3cf4809fee8e413.jpg

1.thumb.jpg.e418f00b089bab13718222e399dadca0.jpg7.thumb.jpg.1ee7e4b81d0dccd1704a7c1307879aa3.jpg6.thumb.jpg.0da2a392a8201a86c31b81dac27234ff.jpg3.thumb.jpg.dfd1fa8d6ac6e2ba20143c9fc54c7a9d.jpg

פורסם (נערך)

זה הדגם והבעיה? אנא עשה חיפוש ביוטיוב, לא אמורה להיות בעיה למצוא וידאו בעניין או שתירשום את הדגם ואנסה למצוא עבורך את הוידאו המתאים.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תודה, אבל לא זאת הכוונה.
בסרטון הזה הוא מראה איך להחליף את הגלג"ש הפלסטי, וזאת כבר עשיתי פעמים - שלוש בחיי.

הבעיה היא שאמש בצעתי זאת וגיליתי שחלק מהגריז כבר מזמן פרץ לכיוון המנוע. לצורך ניקוי האזור הייתי צריך לפרק (בפעם הראשונה בהיסטוריית הקיטצ'נאייד שלי) את ידית ההפעלה/מהירויות שצילמתי, וזה כלל כמובן את כל מכלול המנוף/קפיץ וכו'.
כאשר הרכבתי חזרה את כל הענין, נתקלתי בבעיה שתיארתי.
לכן אני חושב שיש כאן ענין של כיול שאני לא מודע לו, יכול להיות כמובן שאני טועה והמנוע פשוט התפגר עקב הגריז (לא מאמין).

הדגם הוא 

SKU 5KSM150PSEIC

פורסם

עידכון עד כה:
לאחר החלפת גלג"ש הפלסטיק וכיול לוח הבקרה מאחור לפי סרטי יוטיוב שיש למכביר, אני יודע שאני מקבל מתח בכניסה וגם בכבלים שחוזרים בחזרה אל לוח הבקרה מכיוון המנוע.
הפחמים הוצאו ולמרות שהמיקסר בן 6 שנים, עדיין יש עליהם הרבה בשר. הם נוקו וגם הקומוטטור עליו הם רוכבים נוקה עם אלכוהול.

עדיין המנוע לא משמיע אפילו לא צליל.
אשמח לשמוע מה לחפש הלאה, היכן יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שלוח הבקרה פשוט התפגר?

פורסם

יש בחור ברמלה בשם עודד שמתעסק בתיקון מכשירים אלקטרוניים, אף פעם לא איכזב אותי (טלווזיות, מנוע חשמלי של מיטה מתכווננת ועוד).

צור איתו קשר לגבי התיקון.

‏‪050-547-8170‬‏

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...