Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז צריך כבר לקנות את אחד הקשקושים האלו או שמישהו יבטל את התקנות עד אוגוסט?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

אני חושב שזה חרטא!

עשו מזה מסחרה, כל חברה דפקה מחיר בשמיים, במקום שהמדינה תקבע תקן אחיד לכולם ומחיר גג, יש כל מיני סוגים של מערכות, קראתי היום שביטלו את זה בכלל 

פורסם

הפתרון הכי פשוט וריאלי לחייב את היבואנים להתקין מערכת מובנת כזאת מהיצרן בכל רכב חדש שעולה על הכביש החל מ2023. זה יעלה להם גרושים.

בדיוק כמו שיש בשברולט אקווניקס. מערכת הכי פשוטה שלא צריכה שום חיישן או טכנולוגיה מתקדמת ורק מזכירה לך כשאתה מדומם רכב שבתחילת הנסיעה פתחת את הדלת האחורית.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 37 דקות, TZR84 כתב:

הפתרון הכי פשוט וריאלי לחייב את היבואנים להתקין מערכת מובנת כזאת מהיצרן בכל רכב חדש שעולה על הכביש החל מ2023. זה יעלה להם גרושים.

בדיוק כמו שיש בשברולט אקווניקס. מערכת הכי פשוטה שלא צריכה שום חיישן או טכנולוגיה מתקדמת ורק מזכירה לך כשאתה מדומם רכב שבתחילת הנסיעה פתחת את הדלת האחורית.

הפתרון הכי פשוט וריאלי זה לא לחייב אף אחד ומי שירצה יקנה כזו מערכת.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 22 שעות, Electron כתב:

נשמע לי כמו "אוי אוי אוי".

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

על זה אומרים: הפסד שלהם- הרווח שלנו :-)

אשכרה מהפניית פארסה הזו יש מצב זה יעזור לא פחות לעניין, כעת ביגלל הצניחה החופשית במחיר - יותר משפחות יוכלו לירכוש את המוצר במידה ויבחרו, משני הצדדים החלטה מבורכת.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חודש מאוחר יותר...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ובינתיים לא ביטלו את החוק ומי שיסע בלי זה מהיום יכול לקבל קנס 250 שקל. איזה כיף לנו.

https://mobile.mako.co.il/news-money/2022_q1/Article-60b10b9b1714f71027.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=1714755246&referrer=http%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא משנה מי שר התחבורה, כסף זה כסף.

החלפת שחקנים לא משנה את חוקי המשחק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממה שקראתי, המשטרה לא מתכוונת לאכוף את זה בשלב זה. 

ככל הנראה ממתינים לביטולו ע"י משרד התחבורה. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לפני 23 דקות, נהג חדש תקציב קטן כתב:

אבל תכל'ס אם שוטר עוצר אותי ולא באתי לו טוב באף יכול לתת קנס או לא??

יכול בהחלט

• תוכן חדש...