Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם,

אני מעוניין בפיג'ו 3008 כרכב משפחתי, לרשותי תקציב של עד 130,000 ואני מתלבט בין האפשרויות השונות.

רוב הנסיעות שלי הן באיזור המרכז, חולון -  הרצליה, משפחה בת 4 נפשות עם שני ילדים קטנים, מדי פעם טיולים כמובן.

חשבתי על שנתון 2019 כדי להפחית קצת מנזקי ירידת הערך,

בתמונה המצורפת האפשרויות כפי שהוצאתי אותם ממחירון יד-2.

לדעתי אלך על רמת גימור פרימיום, כך שאלה 4 האופציות שלי:

1. פרימיום בנזין 1.2 (130 כ"ס)

2. פרימיום דיזל 1.5 (130 כ"ס)

3. פרימיום בנזין 1.6 (180 כ"ס)

4. פרימיום SE Blue Hdi דיזל 1.5 (130 כ"ס)

האם בכלל כדאי לי לקנות דיזל כשרוב הנסיעות שלי סה"כ מהבית לעבודה ובתוך העיר?

אם אני מסתכל על בנזין 180 כ"ס, האם זה שווה את התוספת במחיר? סה"כ אני נהג רגוע אבל כמובן שהייתי רוצה רכב חזק וטוב, ההבדל בין שתי אפשרויות הבנזין איננו מבוטל - 12,000 ש"ח.

לאיזה פרופיל נהג מכוון הדגם של 180 כ"ס לעומת 130 כ"ס (האם אני מפספס משהו?)
אני מתכוון להחזיק ברכב תקופה של כ-8 שנים לערך, מה לדעתכם משתלם ונכון עבור מישהו כמוני? 

pegu.jpg

פורסם

נתחיל בזה שהמחירון המצורף לא רלוונטי. 

השוק פועל לפי נקודת התחלה של מחירון לוי יצחק. כך גם חברת הביטוח שתבטח אותך וחברת המימון (אם אתה צריך). 

לנהג הממוצע מנוע ה 1200 מספיק בהחלט. 

דגם הפרימיום מאוד מפנק ומגיע עם אבזור בטיחות שלא קיים באקטיב. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

בגלל אופי הנסיעות שלך הייתי מוותר על הדיזל כי המסנן DPF יסתם לך מהר מספיק,דיזלים מודרנים צריכים כבישים מהירים בשביל לעבוד כראוי.

ה1.2 מספיק חזק,הוא נוסע ממש יפה,נהגתי עליו כמה פעמים והוא הפתיע אותי,הוא קצת רועש יותר מה1.6.

אחרי כמעט 3 שנים עם ה1.6 בנזין אני ממליץ לך עליו בלב שלם,הוא יותר חזק מה1.2 בצורה מוחשית,וגם שקט יותר כי הוא מתאמץ קצת פחות,גם מבחינת ביקוש ה1.6 פרמיום מאד מבוקש.

פורסם

גם אני ממליץ לך על ה1.6 טורבו, לאחי יש דגם ה180 כ"ס עם 8 הילוכים כבר שנה וחצי והוא מאוד מרוצה,

מדובר במנוע שעבר כמה עדכונים, עם שרשרת טיימינג ולא רצועה, והחל מ2015 כבר אמין מאוד ללא מחלות כלל, וזה שילוב שיספק כח די והותר וגם חסכוני.

פורסם
לפני שעתיים, wildlands2019 כתב:

גם אני ממליץ לך על ה1.6 טורבו, לאחי יש דגם ה180 כ"ס עם 8 הילוכים כבר שנה וחצי והוא מאוד מרוצה,

מדובר במנוע שעבר כמה עדכונים, עם שרשרת טיימינג ולא רצועה, והחל מ2015 כבר אמין מאוד ללא מחלות כלל, וזה שילוב שיספק כח די והותר וגם חסכוני.

תודה רבה, אני נוטה גם למנוע הזה בפרט שאני קונה את הרכב לטווח ארוך

פורסם

עם זאת שה1200 הוא מנוע מצויין לדעתי לרכב כזה, זה לא מספיק.

או הדיזל או ה1600.

הדיזל כנראה יורד מהפרק מהסיבות שהעלו מעלי.

אז במקרה הזה ה1600 הוא באמת בחירה מצויינת

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני שעתיים, ik3 כתב:

עם זאת שה1200 הוא מנוע מצויין לדעתי לרכב כזה, זה לא מספיק.

או הדיזל או ה1600.

הדיזל כנראה יורד מהפרק מהסיבות שהעלו מעלי.

אז במקרה הזה ה1600 הוא באמת בחירה מצויינת

רציתי בתחילה ללכת על הדיזל מטעמי חיסכון בלבד, אבל בחשיבה נוספת ולפי רמת הנסועה שלי אני מאמין שהחיסכון יהיה די זניח בסופו של דבר מבחינתי,  ולבנזין יש יתרונות משלו ולכן נראה שהוא יהיה הבחירה

• תוכן חדש...