Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קיה ספורטאג' 2019 ואני צריך בימים הקרובים להכנס לטיפול שני, הרכב עם 24 אלף קילומטר אבל עברה שנה מהטיפול הראשון.

אני מעוניין לטפל במוסך של חבר ולא במוסך מורשה קיה מכמה סיבות אבל בעיקר בגלל מחיר מוגזם ואיכות שמן ירודה. (שמן פז)

אצל החבר יעלה לי חצי מחיר מהמורשה ואני יודע בדיוק איזה שמן וחלפים הוא שם ברכב.

החשש העיקרי שלי זה לאבד אחריות עקב טיפול שלא במוסך מורשה, מה גם שהרכב שלי ידוע שסובל מבעיות בגיר הרובוטי ומומלץ להחליף קלאצ'ים לפני תום תקופת האחריות.

פורסם

ניתן לטפל ולשמור על האחריות כל עוד מטפלים עם חלקים מקוריים (עם תיעוד) ולפי מרחבי הטיפולים שהיצרן ממליץ בכל מוסך מורשה משרד התחבורה.

אבל.. קח בחשבון שתאבד כל אפשרות של השתתפות בטיפול שלא כלול באחריות מטעם היבואן.

פורסם

אם הוא מורשה משרד התחבורה אין שום בעיה, כל עוד מטופל כפי שציין המגיב מעליי.

בכל אופן, קח בחשבון שיש יבואנים מסוימים שמסוגלים להערים קשיים ולא יתנו גם אחריות של רצון טוב במקרה כזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מצמדים זה חלק מתבלה, לא יחליפו לך ככה סתם לפני תום האחריות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם זה מוסך מורשה מטעם משרד התחבורה אז כשאני קניתי רכב חדש (פורד) שאלתי את השאלה הזאת אז אמרו לי שאין בעיה לטפל במוסך שלא מטעם החברה אולם אני יצטרך לעשות כל שנה בדיקת תקינות אצלם כדי להמשיך את האחריות

• תוכן חדש...