Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי סמי סליק אבל הבנתי שהם נגמרים מאוד מהר, גורמים לרעש יותר גבוה בנסיעה, וברטוב הם בעייתים.

הייתי מחליף, אבל לפי מה שהבנתי יש להם יותר חסרונות מיתרונות.

פורסם

יש עוד הרבה באמצע בין סמי סליקס אמיתיים לצמיגים יותר ספורטיבים ממה שאתה נוסע עליהם.

(ואין שום בעיה לסוע איתם על רטוב - לדוגמא היו לי Dunlop StarSpec Z2 ויצא לי לנהוג גם על הZ3, שהם כמה רמות מעל הPS4)

מה שכן צמיגים 200TW אכן יהיו יותר רועשים (משמעותית) ומבחינת קילומטראז׳ כנראה יספיקו לנגיד 25-30 אלף קילומטר (או פחות , תלוי כמה ימי מסלול וכו אתה עושה).

בנוסף הם יהיו לרוב גם הרבה יותר קשיחים (משפיע יותר מקוילאובר מבחינת התחושה בתא נוסעים).

בפניה הראשונה אבל שתיקח מהר - אתה תבין את ההפרש העצום בהרגשה בהגה ובאחיזה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם ככה אני מבין שעדיף קודם להשתדרג בצמיג.

אוקיי , עד שזה יגיע יעבור זמן כי עישתי עם הPS4 בקושי 4-5 אלף, נוסע פחות משמעותית מאז הסגרים.

אבל, אני נוסע אגרסיבי (עדיין לא ימי מסלול) אז כנראה שהם לא יחזיקו לי את הממוצע שלהם.

כשזה יהיה רלבנטי אחזור לנושא הזה ;)

.

תודה ביינתים לכולם.

• אהבתי 1
פורסם

אכן.

שידרגתי גם מתלים לפני צמיגים וגם צמיגים לפני מתלים. במיוחד כשאתה על סטאפ יותר אגרסיבי - ההתאמה בין רמת המתלים לרמת הצמיגים הופכת להיות יותר חשובה.

צפה לקפיצה רצינית בהנאה מנהיגה כשתגיע לזה.

• אהבתי 1

Then dying is forgetting

פורסם

מכיוון שבדיונים בעבר העירו לי שהמלאי ודגמי צמיגים בישראל שונים דיי מהותית מארה״ב - כשתגיע לזה - פרסם דגמים מדויקים שזמינים ונדבר על זה.

בלי לדעת מידה מדויקת ומה זמין בארץ קשה לי להמליץ

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...