Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי מאזדה אקטיב 2005 1600  הבעיה ברכב היא שכשאני מנסה להאיץ בבת אחת בעיקר בעליות או בעומס  הדוושה בקושי מגיבה התחושה היא שכאילו אני נותן גז אבל הטורים לא עולים( המנוע נחנק) , בנוסף גם כשאני מצליח לפתח מהירות בעליה בשלב מסויים האוטו מאבד כוח  לסירוגין תחושה של כאילו האוטו מנסה להחליף הילוך לא מצליח וחוזר להילוך בו היה דבר זה קורה גם שכהאוטו רוצה להעלות הילוך וגם כשרוצה להוריד הילוך אודה על מידע בעניין זה לפני שאסתבך בהוצאות מיותרות תודה

פורסם

יכול להיות חיישן חמצן או בית מצערת, נשמע שאתה חונק את המנוע בתערובת עשירה בלחיצה חזקה על הגז.

יכול להיות שניקוי של חישן החמצן או ניקוי בית מצערת יפתור לך את הבעיה

פורסם

בעליות אתה יכול להוריד הילוך.

זה לא רכב חזק מנוע חלש.

הרכב חדש אצלך זה לא היה לפני?

עם אנשים ומזגן ויום חם אני לוחץ פול לא זז אבל זה הרכב.

שאני לבד נוסע טוב סוחב.

פורסם

הרכב יחסית חדש אצלי ארבעה חודשים עבר טיפול מנוע כללי במוסך.. התקלה מופיעה כשהמזגן מכובה וגם כשאני לבד

האים חיישן החמצן נמצא לייד המצערת ?

אמרו לי שיתכן וחיישן מהירות אינו תקין

לr 1979 מנורת הדוק מנוע נדלקת אצלי ובמוסך אמרו חי שזה קוד תקלה מחיישן למבדה ועדיין לא יצא לי להחליף האם זה חכול לפתור את הבעיה ?

פורסם

יכול להיות בעיה עם משאבת דלק, ממיר קטליטי סתום ועד בעיה בתיבת הילוכים.

בעל מקצוע צריך לעשות נסיעת מבחן ברכב ולהתרשם מהתופעה.

• פיתרון
פורסם

תודה למגיבים  מר כוהן היה מאוד קרוב אולי אפילו דייק לאחר חודש שהייתי לא פעם במוסך וכול פעם נאמר לי משהו אחר הוחלף חיישן חמצן על בית המצערת שנוקתה הנקרא חיישן maf  לאחר ההחלפה מנוע עובד עגול אין שום בעיה עם הטורים וניתן לאמור שהאוטו ממש טס בעליה בלי שום זיוף 

• אהבתי 1
פורסם

נכון העיקר שנפתרה התקלה המכונאי הטעה אותי אולי בכוונה . כפי הנראה בכול מקרה הבנתי שחיישן זה אחראי על תערובת חמצן ואוויר וכשמנקים מצערת מנקים גם אותו עם ספרי לניקוי מצערת הוא נמצא באזור המצערת אך לא עליו נכון , בדקתי

תיקון - מד כמות אוויר לא חיישן

פורסם
לפני כשעה, joshvi כתב:

תודה למגיבים  מר כוהן היה מאוד קרוב אולי אפילו דייק לאחר חודש שהייתי לא פעם במוסך וכול פעם נאמר לי משהו אחר הוחלף חיישן חמצן על בית המצערת שנוקתה הנקרא חיישן maf  לאחר ההחלפה מנוע עובד עגול אין שום בעיה עם הטורים וניתן לאמור שהאוטו ממש טס בעליה בלי שום זיוף 

שמחתי לעזור, סע בזהירות ותמשיך לבקר בפורום הנפלא הזה

• תוכן חדש...