Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, באתר הממשלתי משלמים את אותה הארגה, 215 ש"ח. 

לאחר הזנת כל הפרטים המוכר מופנה לתשלום האגרה בכרטיס אשראי, ללא תשלום האגרה אי אפשר להמשיך בתהליך.

מה שכן, נחסכת השאלה "מי משלם את האגרה, המוכר או הקונה?"

כאמור המוכר מקבל הפניה לתשלום, אין דרך בכלל לקונה לשלם אותה בתהליך הנ"ל.

פורסם
לפני שעה, kompy כתב:

אגב, אם איני טועה, העברת בעלות דרך האתר הממשלתי הנו חינם.

המוכר נדרש לתשלום 219₪ באשראי 

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
בתאריך 14.12.2020 בשעה 10:51, dotan123 כתב:

ת"ז, רישיון נהיגה או דרכון בתוקף

טוב אז באמת זה סיקרן אותי כי לפני מעט זמן עשיתי העברת בעלות עם רישיון נהיגה, אז שאלתי את שכנתי היקרה שהיא פקידה בדואר:

אין אפשרות לבצע העברת בעלות עם רישיון נהיגה, כנראה הפקידה עשתה את זה מחוסר ידע (ואין לי מושג איפה הת"ז שלי, יש לי רק צילום) או שד יודע מה. מה שבטוח זה ש:

1. בוצעה העברת בעלות, לא יודע מה היא עשתה או לא עשתה, אבל זה בוצע.

2. לא ניתן להעביר בעלות עם רישיון נהיגה אז זה לא מקרה מייצג.

פורסם (נערך)

יש מספר פעולות שמחייבות הצגת תעודת זהות. למשל הזדהות בבנק.

@dotan 123 כדאי מאוד שתחפש את תעודת הזהות שלך, ואם לא תמצא אותה - שתדווח למשטרה ותלך להנפיק תעודה חדשה. אם התעודה באמת אבדה מישהו עלול להשתמש בה לרעה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, sperial כתב:

כדאי מאוד שתחפש את תעודת הזהות שלך, ואם לא תמצא אותה - שתדווח למשטרה ותלך להנפיק תעודה חדשה. אם התעודה באמת אבדה מישהו עלול להשתמש בה לרעה.

היא לא אבדה, היא נמצאת באיזה קופסה שלא נפתחה כמה שנים (נדמה לי, היום אבדוק) עם עוד כמה פריטי וינטאג'.

עריכה אחרונה על ידי dotan123
  • תוכן חדש...