Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב SQ או SPL?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם הראשונה שהבאנו את הIDMAX לשמיעה זה היה בהשוואה אל סאב ג'נסיס יקר של עופר. מראש באתי עם חשש שלא תהיה לIDMAX איכות כמו לג'נסיס (גם קיבלתי כמה חוות דעת פושרות על הסאב מאנשים בארץ) אחרי ששמענו את הIDMAX אפילו עופר בחר להחליף את הג'נסיס שלו לIDMAX למרות שהג'נסיס נדיר יותר, ידוע כסאב SQ מובהק, דעות קדומות שהיו לנו על הIDMAX וכו' וזאת רק בגלל שהשתמשנו באוזניים.

זה לא אומר שלIDMAX יש SQ טוב יותר, אבל השילוב שלו בין SQ לSPL הוא יוצא דופן וגרם לנו לאהוב אותו :)

העניין הפסיכולוגי של האם אני אוהב משהו כי הוא באמת טוב או בגלל שהוא מותג יכול להתבטא בדרכים שונות ובתחומים רבים. יש כאלו שיודעים להפריד טוב יותר וכאלו שפחות.

ככל שתשמע מוצרים יקרים יותר ותחשף אליהם יותר, ההתלהבות שלך ממותגים תרד מכיוון שזה יהיה דבר שבשגרה וכמו כן כשתבחן מוצר יקר, תוכל להשוות אותו למוצרים יקרים אחרים ובכך תצמצם את המשקל הפסיכולוגי של מוניטין החברה (כשהמוניטין זהה אין לך ברירה אחרת אלא להשוות נטו את איך שהם נשמעים). לכן לדעתי חשוב לשמוע כמה שיותר מוצרים יקרים, זה תורם להעריך נכון יותר כל מוצר ומוצר בין אם זול או יקר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סתם שאלה שלא קשורה כל כך...

מה המחיר של הIDMAX בערך בארץ?

או כמה יעלה בערך לייבא צעצוע כזה?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

ציפיתי למחיר יותר בומבסטי...

חחח אלק ארץ הקודש אנחנו חיים בה...הכל יקר כאן ואי אפשר להביא כלום

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני לא יודע למי מכם יצא לשמוע את האינפיניטי קאפה פרפקט, ואולי זה ישמע קצת לא אובייקטיבי מצידי להלל אותו אבל חוץ ממני כבר ביקרו את הסאב רבים וטובים ממני והמכנה המשותף כמעט לכל הביקורות היה השילוב המוצלח שהחברה עשתה בבניית הסאב הזה של SQ ו SPL, אני לא יודע איזה עוד סאב יש לו את היכולת לשלב כלכך טוב בניהם במחיר שלו...

פורסם

הקאפה פרפקט הוא סאב טוב, בוודאי נוטה יותר לSQ מלSPL שבו היכולת שלו לעומת סאבים SPL מוגבלת. הייתי מדרג אותו ברמה של סאבים כמו הW3, IDQ ויש סאבים רבים טובים ממנו לטעמי. אך כאמור, הוא קניה מצויינת.

פורסם

יום שישי עברתי ב5 חנויות, אף אחת לא הסכימה להשמיע את הסאבים שלה.

אני מחפש סאב איכותי ומדוייק, רוב הזמן אני לא עובר את ה250W ככה שאני לא צריך שיהיה חזק.

איפה אני יכול להתרשם ממשהו טוב (תקציב לא גבוה דרך אגב - פחות מ1000 שקל)

מראה חיצוני גם לא מעניין אותי.

-נועם

פורסם

אגב שמעתי שבוע שעבר את הIDMAX וישר אחריו את ה305C וההבדל הוא כל כך עצום שאני פשוט לא יכול לתאר. בתדר מסויים הIDMAX נותן באס מדוייק ועמוק והפיונייר פשוט "מפרפר"...

מהרגעים הקצרים שהאזנתי לIDMAX הבחנתי בין שילוב מצויין של איכות לעוצמה.

כמובן ששניהם היו על הגברות שונות.

:king:

פורסם

כמובן ששניהם היו על הגברות שונות.

אין ספק , סאב מעולה.

אחד הדברים שיותר הרשימו אותי אצלו זה עניין ההגברה , הוא אומנם מוצהר עם 1000 RMS אבל שאני שמעתי אותו זה היה עם 350 RMS והוא בהחלט לא עשה רושם שחסר לו משהו .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
נראה לי קצת מוגזם 1000 RMS הצהרה

אתה לא חושב שההשערה שלך היא קצת חסרת בסיס ?

או במילים אחרות - מה גורם לך לחשוב שהנתון מוגזם ??

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...