Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

למה אתם (הצעירים) רצים לקבל מנה שלישית של אותו הדבר?

מילא מבוגרים 50-60+ שהתחסנו מוקדם ופגיעים יותר, אבל כצעירים, יש מחקר או סקר או משהו שמראה שנגמרה ההגנה או היעילות של החיסון?

לא כול כך מבין את הנהירה.

אם חיסוני RNA תקפים לחצי שנה בלבד אצל כולם... אז וואלה לא ניצחון טכנולוגי ולא כלום.

הגנה גם מהדבקה והידבקות ותיאורטית גם ממחלה קלה, ובגדול שקט נפשי. איזו סיבה יש לא ללכת להתחסן? פחד ממחטים?

פורסם
לפני 25 דקות, Blaz00r כתב:

איזו סיבה יש לא ללכת להתחסן? פחד ממחטים?

האמת שאני מכיר מישהו כזה.

מספר לך סיפורים מפה עד הודעה חדשה על איזה רעל זה ועושים לך מניפולציות בDNA, וחיסון הורג, ושאר השטויות.

בפועל - הוא מפחד מזריקות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

לא התחסנה בשלישי?

לא התחסנה בשלישי

לפני 5 דקות, vadim6385 כתב:

מניפולציות בDNA

שיעשו אבל שבן שלי יהיה בלונדיני גבוה עם עיניים כחולות

איתי כבר אין שום סיכוי שזה ישתנה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 50 דקות, DareDevil כתב:

שיעשו אבל שבן שלי יהיה בלונדיני גבוה עם עיניים כחולות

איתי כבר אין שום סיכוי שזה ישתנה

בחרת בדיוק את התכונות שאי אפשר לייצר בעזרת טכנולוגית mRNA.
עיניים כחולות ושיער בלונדיני אלו תכונות רצסיביות,  כלומר הם תכונות בחסר. 

כלומר אפשר לייצר mRNA  של עיניים שחורות ולהזריק לילד עם עיניים כחולות ואז יהיו לו עיניים שחורות. 

לגבי הגובה, לדעתי זה שייך להורמון הגדילה, ואת זה דווקא אפשר לפתור בעזרת mRAN . 

אבל זה עלול לקחת עוד הרבה שנים 

פורסם

כל הזמן מדברים על זה שבקרוב החולים הקשים יהיו רק לא מחוסנים

לא מבין למה לא מתחילים לעבוד על מתווה הגבלות לאנשים שעושים הכל כדי לדפוק את המדינה?

כולה עשירית מהמדינה

שיגבילו אותם בכל דרך

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 שעות, Blaz00r כתב:

הגנה גם מהדבקה והידבקות ותיאורטית גם ממחלה קלה, ובגדול שקט נפשי. איזו סיבה יש לא ללכת להתחסן? פחד ממחטים?

אומרים בחדשות שהFDA טוען שחיסון שלישי מגביר את הסיכוי לדלקת בשריר הלב אצל גברים בני פחות מ40. 

אז אם קיבלת 2 חיסונים ואפשר להאריך את התו הירוק עד סוף השנה, למה הלחץ למנה שלישית? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הסיפור של דלקת שריר הלב מאד לא ברור לי. התאור הוא של מחלה נדירה ובדרך כלל קלה. המספרים האמריקאיים פורסמו בלי המכנה (מספר המתחסנים), וגם לא את שכיחות המחלה באוכלוסיה הלא מתחסנת. משרד הבריאות הישראלי דווקא ביקש דיווחים ופרסם מספרים הן בקרב מתחסנים והן בקרב לא מתחסנים - אבל, שוב, בלי המכנה, וגם בלי השוואה לשנים קודמות. כיוכן חסרים לי מספרים של ארועי דלקת שריר הלב וקרום הלב כתוצאה מזיהום בנגיף הקורונה, אני יודע בוודאות שהם מתרחשים, גם בצורה קשה ובצעירים, אבל המספרים לא פורסמו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, vadim6385 כתב:

האמת שאני מכיר מישהו כזה.

מספר לך סיפורים מפה עד הודעה חדשה על איזה רעל זה ועושים לך מניפולציות בDNA, וחיסון הורג, ושאר השטויות.

בפועל - הוא מפחד מזריקות.

לא בושה גדולה במיוחד...

לי יש פוביה ממחטים ברמה כזו או אחרת, בפועל אחרי כל חיסון/בדיקת דם וכו' אני צריך לשבת כמה דקות עד שהגוף "נרגע"...

בראש אני מבין שזה שטויות ומן הסתם שזה גם לא כואב לי, בפועל קורה משהו אחר....

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

הנה ההודעה של משרד הבריאות. שימו לב שהיא מתיחסת לחיסונים עד מאי 2021.

עריכה: @BloodFistמניסיוני האישי אכן החיסון הזה כואב יותר מאחרים (נניח - נדד שפעת), ועד כ-24 שעות. מצד שני אנימרואה כמה תופעות גורמת הקורונה...

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת שהזכרון שלי קצת קצר בנושא הזה...

החיסון האחרון שקיבלתי (למעט השני של הקורונה, שלישי בדרך...) היה ב2017 לפני חופשה באפריקה, לא ממש זוכר הבדל 😅 

פורסם (נערך)

אני מקפיד על חיסון שפעת מדי שנה, וקיבלתי בשנים האחרונות גם MMR, הפטיטיס A ו-DT (או שמא DTP, באמת לא זוכר), ולמיטב זכרוני כאבו פחות. אבל אולי יש כאן recall bias.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

נראה לי שהכאב תלוי במי שנותן את הזריקה.

בחיסון הראשון בקושי הרגשתי משהו, בחיסון השני בכלל לא הייתי בטוח שנתנו לי זריקה אם לא הייתי רואה את הדם על הגזה. 

תופעות לוואי היו בדמות עייפות וחולשה אבל אני חושד שזה בעיקר פסיכולוגי ולא בגלל החיסון. הרי כולם דיברו על זה שהם חולים כואב להם אחרי החיסון, ואתה גם מצפה להרגיש חולה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם (נערך)

הכאב תלוי גם בחומר המוזרק. הותיקים כאן יזכרו את זריקות הגאמא-גלובולין שקיבלו בישבן בעת השירות הצבאי. הצליעה היתה מובטחת.

והעייפות, כאב הראש, וגם קצת חום, הם תופעות נפוצות מאד אחרי החיסון נגד קורונה. אני סבלתי רק מעייפות עד ישנוניות, לכל שאר בני המשפחה (כולל בנות זוג של הבנים) היה חום משך יום-יומיים. וזה מדד אובייקטיבי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחדשות אומרים הרבה בלבולי מוח אבל זה עדיין לא איזה ערוץ יוטיוב של מתנגדי חיסונים. אם יש סיכון מוגבר במנה השלישית שלא היה בקודמות, צריך לברר מה המשמעות שלו. 

• תוכן חדש...