Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן! קניתי לפני חצי שנה מיצובישי אאוטלנדר 2016 4WD, ולאחרונה התחלתי להרגיש רעידות/רטיטות שניתן להרגיש אותן בכל האוטו, בדוושת הגז ובהגה. קורה בעיקר בנסיעה רגועה ואיטית, בלחיצה קלה מאד על הגז. למשל ביציאה מכיכר, בהתקדמות איטית בפקק תנועה. אחת הבעיות שזה לא משתחזר בקלות, ולא קורה כל הזמן. כשזה כן קורה, אני מיד עוזב את הגז וחוזר לנסיעה. מוסך מסוים כן שיחזר את הבעיה וכיוון לבעית גיר. ניגשתי למוסך מיצובישי גבי מיארה בתל אביב. שם נאמר שזה לא הגיר, ושהגיר תקין. הם לא הרגישו דבר, ועל סמך התיאור שלי הציעו וביצעו החלפת מצתים, וניקוי מזרקים. לדעתי הבעיה לא נפתרה, ואני רוצה לשמוע את דעת המומחים בתחום והמלצות...זה די מבאס תכלס. תודה!!

עריכה אחרונה על ידי מיקיס
פורסם (נערך)

בוקר טוב,

למיטב זכרוני (פות"ש חבר טוב שלי) באזור ה120K. מה יודעים על תוחלת החיים של הגיר? לא מצאתי תלונות בפורומים בחו"ל

עריכה אחרונה על ידי chilcom
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני לא מבין גדול הרכבים, אבל גם לי יש אווטלנדר 2016, וקניתי מכולמוביל טריידאין, בבדיקה המכונאי אמר שיש בעיה עם התושבת ושיחליפו אותה, קניתי את הרכב ושמתי לב שהוא רועד כמו שאמרת, חזרתי למכון בדיקה והוא שם לב שלא החליפו תושבת, התקשרתי אליהם עצבני והם אמרו שמבחינתם הכל בסדר, אבל אחרי התעקשות שלי שהרכב באחריות יצרן הם החליפו תושבת, אבל זה עזר רק מעט, המכונאי אמר לי שכמעט כל האאוטלנדר שהוא בודק רועדות ככה וזה כנראה דפקט בייצור של מיצובישי.

• תוכן חדש...